Prave som pozeral na jednej nemenovanej TV-stanici Talkshow a ako host bol pozvany Rolland Ricco alias Desperado.je to vcelku zaujimave ako dokaze klamat a tak rychlo vymyslat pribehy. Podla môjho nazoru je to Chorobny Klamar. a Idiot. aky je vas nazor ?
šou bola ok , Tony ako stále ma pobavil ...
ja nemám voči Desperadovi averziu , beriem to ako zábavu , je to skôr chudák , ktorý celý život trpel a potreboval si vymyslieť životný príbeh
Ja ho normálne ľutujem chudáka A ešte sa mi zdá,že to jeho akože talianske meno Rolland Ricco,chýba mu v názve témy "de"....takže Rolland de Ricco...ale médiá sa zaujímajú o takýchto "teepkov"...ale nechápem tomu
no ale najvacsi klenot bol ako v kosiciach otvoril peepshow
ze hodis desiatku do stroja a sa ti na minutu ukaze naha zenska a ty si tam mozes ze vraj peepshow pre nizsie vrstvy
aj ja mám takého spolužiaka, vymýšľa si, prikresľuje si fakty- on sa proste potrebuje poučiť, spradnúť na držku aby ho osvietilo len mi nejde do hlavy ako to mohlo tomuto cigánovi či talianovi či aká mindž to je vydržať tak dlho...
moj nazor na neho je taky ze je to ...... proste blazon co chce byt zaujimavy ale obcas vo vile mi ho aj luto prislo neviem preco
myslim ze tato tema je ako stvorena na spam a podobne veci najlepsie by bolo lock pretoze je to osoba na ktoru budu nadavat asi vsetci takze to moc vyznam nema a je to uz davno prec neviem na co je znova tahany na obrazovku
no trosku naruseny clovek ale ked som bol v ba tak som ho s kamosom videl v obchode a on sa tam normalne rozpraval s jendou po taliansky takze mozno je natom nieco pravdy ze je povodom talian.... ale inac chudak... co mozno jedine je nanom vynimocne je ako uzasne si dokaze vymyslat pribehy zo zivota a skladat ich aby to malo dojem prvadivosti a ludia tomu uverili