Kedy by ste sa chceli narodit ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kedy by ste sa chceli narodit ?

Príspevok od používateľa P3Bo »

Neviem ci to tu uz bolo (ked hej tak mi to o5 zmazte :lol: ) ale tak ked som si cital dawow prispevok tak ma napadlo kedy ( v akom období ) a kde by ste sa chceli narodit ? Ja by som chcel v Antickom grécku- Sparta za čias grécko perzských vojen a keby sa postastilo tak zomriet v Termopylach :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Chcel by som sa narodit v Chorvatsku na poloostrove Sevid ako syn priemerne zarabajuceho rybara :) Obdobie tak 100 rokov dozadu :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kcel by som sa ešte raz narodit 24. februara v Krupine bo tam je Cool
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

som spokojny s tym, kedy som sa narodil, ale tiez by sa mi pacilo, keby som sa narodil v antickom grecku za cias alexandra velkeho ako jeden z jeho velitelov, ale nepaci sa mi zomriet v boji, to boli, radsej normalna smrt v spanku.
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

len pripomeniem ze nelutujem kde, kedy a u koho som sa narodil - takze 4.septembra 1986 v BA.. a keby som si mal vybrat rok narodenia tak okolo 2100 v zapadnej alebo v strednej europe :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

USA ... 1950 ... chcel by som zazit jimiho hendrixa a ine kapely :D
alebo v nejakej arabskej krajine ... len tak zo srandy .. mezopotamia alebo tak :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

dawo napísal:USA ... 1950 ... chcel by som zazit jimiho hendrixa a ine kapely :D :lol:
jaj presne tak. zazit tie skvele bezstarostne casy.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Stilo napísal:len pripomeniem ze nelutujem kde, kedy a u koho som sa narodil - takze 4.septembra 1986 v BA.. a keby som si mal vybrat rok narodenia tak okolo 2100 v zapadnej alebo v strednej europe :wink:
2100? fuu tak to tu bude urcite vyzerat dost husto podla toho ako sa tžo vvija teraz, som spokojny s tym presne tak ako to je
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

V akejkoľvek dobe, kde by sa človek nezaoberal svojimi vnútornými problémami a bol by oslobodený od tiahy zložitého rozmýšľania a zaoberania sa zmyslom života, zmyslom vecí. V takej dobe, kde by sa človek tešil z jednoduchých vecí, ako napríklad, že má čo dať do úst, má strechu nad hlavou v pivnici zásobu obilia a ženu v posteli. Aby človek ako radosť či šťastie vnímal čisto bez závoja nástrah...to by som si prial...
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

ja som zatial spokojny ale chcel by som sa narodit 13.1 1920-paradna doba :D-Mafia,2 sv.vojna-to ma fakt zaujima tak preto by som sa chcel narodit 1920 a stat sa clenom Mafie
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Prosim vas ak je to mozne tak uvedte aj dovod preco by ste sa vtedy chceli narodit a taktiez kde (tie spravy mi potom pripadaju ako spam )
Voodoo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Voodoo »

Chcel by som sa narodiť približne okolo roku 1910 v USA , lebo sa mi páčili tamojšie pomery, hudba a mafia 8) , čo viac dodať ;) alebo niekedy v antickom období za čias Rimanov a užívať si život v samotnom Ríme, byť cisárom alebo súčasťou senátu, prežiarať sa do bezvedomia alebo nebojácne tiahnúť do bitiek za Rím atď...šak viete o čom hovorím ;) :D
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ja by som sa chcela narodit v Starovekej Indii ..ani neviem preco ale zaujalo ma to a vtedy to bola dost vyspela civilizacia...alebo nejake taketo staroveke staty(staty??)..nieco ako staroveky rim alebo grecko proste je to uz davno za nami a chcela by som vediet jak sa vtedy zilo...
ale co sa tyka len miesta kebyze mozem zmenit urcite by to boli USA...tam by som sa chcela narodit urcite,a preco?pretoze zboznujem take velke mesta,vsade plno ludi,nocny zivot,..-to bude asi tym ze teraz zijem v malom meste kde doplujem z jedneho konca na druhy(to trosku prehanam:)).. .ale aj tak to tu mam celkom rada.. :D 8)
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

1920 Anglicko a potom hajde k RAF zostrelovat Luftwaffe :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Fortune napísal:1920 Anglicko a potom hajde k RAF zostrelovat Luftwaffe :lol:
Royal Air Force? :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hm. doba mi docela vyhovuje. zijeme na pomedzi najvacsej zmeny v ludskych dejinach - zmeny veku na informacny. prilezitosti su uzasne.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. no tak to je dost tazke otazka ale co ja viem ? .. mohla by to byt Sicilia taq okolo roku 1900 ... eventuelne este v Kuvajte okolo roku 1950 ako synacik nejakeho vplyvneho arabaca :-D :-D ...
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

njoo najprv by som si svoje dozil ... a potom tak isto sa narodit v tom istom meste ale nejak o 600 rokov do buducnosti pokukat xixi :P
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja by som sa chcel narodit tam kde by to v aktualnej situacii bolo pre mna najvyhodnejsie 8) , ale tiez sa mi velmi pacilo pbdobie okolo 1930 tj obdobie mafie ta hudba a ten styl zivota klobuciky sacka :oops: paci sa mi to , alebo potom niekde okolo roku 2050 neviem preco tak ale myslim ze vtedy elektronika bude uplne brutalna a neriskujem ziadnu zemsku katastrofu ale 2100 to uz je dalej tak neviem co sa tam udeje ale tak moj nazor :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

v usa niekedy koncom 50tych rokov aby som pekne aktivne zazil eru hippies :) to by bolo dokonale :) ale zas keby som na to siel z takej materialistickej stranky tak potom na juznom ostrove noveho zelandu koncom osemdesiatych rokov dvadsiateho storocia :P
Napísať odpoveď