13 napísal:kok**** je moj otec, bodaj by zomrel.
Stretli ste uz K*K*TA?
hm co sa tykalo toho porovnavania vychodu a BA tak nic v zlom ale je pravda ze ked zaparkujeme niekde dajma tomu za bystricou alebo uz aj v Prievidzi, tak vidim ze ludia zazeraju na mna jak na mafiana jak vystupujem z auta (ziadne bmw ani nic podobne), len preto lebo mam BA SPZ. Aj ked pred krcmou parkujeme, alebo pred dakou samobsluhou tak proste je tam citit taka nie rovno nenavist, skor " zášť ". Preto si o vychode myslim svoje,nie ze su kkti ale moc ich nemusim. Ja uz za vychod pomaly zacinam povazovat vsetko na vychod od Trnavy 
no a TT: Na zakladke som kktov moc vtriede nemal, odisli v nejakej siedmej triede a na strednej len jedneho ale ten je taky fakt ze neskodny, skor kkt pre zabavu
no a TT: Na zakladke som kktov moc vtriede nemal, odisli v nejakej siedmej triede a na strednej len jedneho ale ten je taky fakt ze neskodny, skor kkt pre zabavu
-
Danny_Vin
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Poznam par takych individui. Z duse ich nenavidim, niektori - najma moj najlepsi kamarat Pato si postupom casu uvedomil, ze aky je a ako sa sprava. Teraz asi posledny rok je uplne super a skvelo spolu vychadzame.
Do zoznamu k*k*tov by som zaradil aj moju sestru - ked sa jej nieco opytam tak hned papuluje, normalne porozpravat sa s nou da len minimalne. I ked z casti to pripisujem aj puberte.
Ludia ignoranti - k*k*ti uvedomte sa !!! Nechapem, co svojim spravanim dokazujete ?!
Do zoznamu k*k*tov by som zaradil aj moju sestru - ked sa jej nieco opytam tak hned papuluje, normalne porozpravat sa s nou da len minimalne. I ked z casti to pripisujem aj puberte.
Ludia ignoranti - k*k*ti uvedomte sa !!! Nechapem, co svojim spravanim dokazujete ?!
-
pinacolada
Guru wannabe
a preto by mal zomrieť ?Šu-Do napísal:ak to myslis v tom zmysle ze sa na teba a mamu popripade ostatnych surodencov DOSLOVNE vy**bal tak potom je to v poho.. v tom pripade aj moj
som v šoku fakt ... som za každú srandu , ale nadávať na babku a priať jej smrť ? To je dôkaz dementa a debila zároveňpinacolada napísal: raz kamarat tak rozpraval o babke :"naj umre pi*a"a podobne....
-
erytrocyt
VIP
Ešte jeden príspevok s nádychom xenofóbie a máš to isté. A to ako Košičan si od teba určite nenecham ujsť.Frco napísal:hm co sa tykalo toho porovnavania vychodu a BA tak nic v zlom ale je pravda ze ked zaparkujeme niekde dajma tomu za bystricou alebo uz aj v Prievidzi, tak vidim ze ludia zazeraju na mna jak na mafiana jak vystupujem z auta (ziadne bmw ani nic podobne), len preto lebo mam BA SPZ. Aj ked pred krcmou parkujeme, alebo pred dakou samobsluhou tak proste je tam citit taka nie rovno nenavist, skor " zášť ". Preto si o vychode myslim svoje,nie ze su kkti ale moc ich nemusim. Ja uz za vychod pomaly zacinam povazovat vsetko na vychod od Trnavy
looool Frco ty mafián , uvedom si v kotrbke a hovor to každému ďalšiemu BA mafiánovi , ktorého poznáš , že stredoslováci a východ Vám nič nezávidia , skôr Vás majú u pi... 
no to je trochu pritvrdý verdiktŠu-Do napísal:jo jo.. v podstate hej... clovek ktory sa vykasle na rodinu .. ten nema chrbtovu kost..
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
jasnéé ze poznam k*k*ta!! A jedneho extra na ktoreho ked ho niekto stretne len tak nezabudne!! Staci sa na toho k*k*ta pozret a ked si mu nesimpaticky tak za tebou hned dobezi ze "co k*rva mas ty fetak po*ebany" a este chytis aj na drzku
Je to extra k*k*t co ma vymletu kabinkovu hlavu z fotbalu bo nic ine nevie a ani ten futbal nie...
Kto ma pozna vie o kom hovorim:) v dedine je známi (Jokinko)
Kto ma pozna vie o kom hovorim:) v dedine je známi (Jokinko)
-
susenejablko
Light Star
takych by bolo...Te-wei napísal:Toto povedala aj moja kamoška svojmu otcovy a on za dva roky zomrel..., A veruporiadne ju to ranilo a zdrvilo a pak si na to spomenula a strašne sa koli tomu trápila a vyčítala si to, že mu to povedala...
a k teme...takych jeeeeee...
napr. jedna taka...neprijemna...skusenost...skakal som si nejake tie zabradlia cestou domov, bolo tak CCA 9 hodin a prisiel ku mne jeden taky kkt a drgol do mna so slovami ze "co skaces jak fetak..." v tej chvili som nejak nerozmyslal nad tym, ze by som mu mohol j*bnut a utiect (nebol totizto sam) tak mi buchol a nieco povedal a isiel prec... to je priklad kkta...nejak sa mi nepodarilo zistit, kto to je...ale ked to zistim, tak sa budem robit, ze som kkt a asi mu j*bnem lebo nema ciapku...