Aka je podla vas najbrutalnejšia(tim myslim najkrvavejšia..) hra?
...No podla mna je to určite Manhunt!aj ked je to dost stare ale aj tak je to humus a ešte Dark Messiah Mighta and Magic tam zasa niesu až tak krvave prvky ale je to urobene super ta grafika a ked dakomu seknete hlavu dole tak je načo sa pozerat!
Podla mna dost brutalny bol Carmageddon 2 a aj Postal 2. Navyse to nasilie bolo podchytene humorom a tak to mam radsej, pretoze je z toho jasna sranda. Ale ak je hra brutalna iba preto, ze chce byt tak to neajko neuznavam, pripada mi to ako ked si niekto uziva dokonalu simulaciu lietania ale druhy si uziva zabijanie...
PAIN napísal:Condemned: Criminal origins este teraz mi beha mraz po chrbte
mozem suhlasit... ked tam behas s tycou z vodovodu alebo z plynu a je*nes s tym grazlom po hlave... alebo so sekerou
a ece aj DOOM 3 je brutal... krv po stenach po podlahe.. proste vsade
GothaR napísal:Podla mna dost brutalny bol Carmageddon 2 a aj Postal 2. Navyse to nasilie bolo podchytene humorom a tak to mam radsej, pretoze je z toho jasna sranda. Ale ak je hra brutalna iba preto, ze chce byt tak to neajko neuznavam, pripada mi to ako ked si niekto uziva dokonalu simulaciu lietania ale druhy si uziva zabijanie...
presne tak postal2 a carmageddon su riadne brutalitky ale dobry je aj doom3 to sa musi uznat
carmageddon si pamatam.. sice to bola brutalna hra ale zdaleka ju oznacit za najbrutalnejsiu nemozem, kedze som to hraval uz ako dieta, a ta krvilacnost na tej rozkockatenej grafike sa zdaleka nechytala na brutalitu dnesnych hier, ktore sa co najviac snazia priblizit k realistickemu zobrazeniu
huste obrazky ... ale aj tak je najbrutalnejsia hra Transport Tycoon DELUXE ked sa naburali vlaky ale inak mne sa pozdava ze DOOM 3 a FEAR a inak Carmagedon je tiez haluz ked ste so svojim autom presli nejakeho toho psa a srnku xD
sorry ludia toho Postala 2 som zabudol pridat aj ja ale inac ani postal 1 nebl zly tie zvuky jak tam trpeli to bola sranda ja milujem taketo hry lebo sa pritom vela vela nasmejem a tak naprikladd ten Postal to nemalo chybu proste totalny čierny humor a to mam ja rad-ale najlepšie boli tie ulohy:chod voliť,kup mlieko a fest sa mi pačili gimpovia čo chodili v tom fetiš obleku
lol a ešte to grcanie a čuranie a zapalovanie mrvtych tak to bol brutal