Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

hezo napísal:Tuším sú tu aj dlhodobí usery :roll:
stale som nepochopil, co ma spolocne trava s tvojim pribuznym co je na heroine
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

okonenipica napísal:co s tim ma trava ?
trava je len zaciatok
obycajne clovek zacne s niecim lahsim - trava, a ked mu uz trava nebude poskytovat tuzene uvolnenie tak prejde na nieco co mu ho doda
to iste je ako s alkoholom, najskor nejake pivko, vinko resp sampanske v kruhu rodiny, a az neskor viac %-ny alkohol
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

okonenipica napísal:stale som nepochopil, co ma spolocne trava s tvojim pribuznym co je na heroine
Od tráva sa to všetko začína, tak to je a takto aj bude: Samé keci, že nie je návyková a podobne... od trávy je kúsok k niečomu tvrdšiemu...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Skor by som povedal ze k heroinu sa da dostať cez pervitín alebo cez nadmerné branie extazy atd... ale cez Marihuanu k heroinu :?
hezo napísal:Od tráva sa to všetko začína, tak to je a takto aj bude: Samé keci, že nie je návyková a podobne... od trávy je kúsok k niečomu tvrdšiemu...
Poznam vela ludi zavyslych na heroine a tý ani nevedia čo je to tráva , tak toto nehovor ! Ved si vsimni starych rastafarianov , kolko s nich je na heroine ? Nulove percento ! Take pripady su ani neni !
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Digital napísal:Skor by som povedal ze k heroinu sa da dostať cez pervitín alebo cez nadmerné branie extazy atd... ale cez Marihuanu k heroinu :?
samozrejme že neprešiel od travy hned k heraku.. islo to postupne.. tak ako pise sundevil
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sorry chlapci ale je to blbosť , hulim nejake tie 2 roky , hocikedy kedy chcem si dam hocikolko dní pauzu takže s takymi rečami že marihuana je navyková tu nechodte ! Ten kto zacne na heroine urcite sa tam dostal cez nejake psychické problemy a nie cez travu , mna to nikdy netahalo k heroinu ani k pervitinu a ani mojich priatelov . Ide o osobnosť a nie o to že kto huli trávu alebo nie !
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Nato ze to ma fungovat podla teba si ako prisiel ? Ludia su rozni...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Nato ze to ma fungovat podla teba si ako prisiel ? Ludia su rozni...
Lebo poznam este xyz takych ludí a netahaich to k tvrdym.. Opakujem sa je to podla osobnosti , makky kkt si heroin da !
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Ono zalezi od teba ci vyskusas pervitin, extazu, trip, lsd, kokain, heroin...

To nema ziadnu postupnost ze cloveku prestane slapat trava jak kedysi, tak prestupi na pervitin, alebo heroin. Jednak tieto veci davaju cloveku uplne nieco ine a su to rozlisne veci.
Clovek je zodpovedny sam za seba, ked je niekto dement a skusa bars co, trava za to nemoze. Tiez mam kamarata co skusal vsetko, piko, extazi, lsd, trip, durman, hribiky, toulen, kokain, heroin, naozaj bars co skusaval, bol niekolko krat na lieceny, a momentalne sa dost dlhu dobu ani na ulici neukazal, nikto nic nevie..
Ale zasa poznam co uz slusne niekolko rokov hulia, od deti co chodia na SOU az po deti co maturuju, co chodia pracovat na vysoke posty do Britanie, starich robotnikov, vysokoskolakov...
Poznam aj 50 rocneho pana co rad huli, najviac na tom zaujimaveho je to, ze syna ma fasistu :D

Vsetko zalezi na cloveku co si vyberie, ci bude na lavicke s alkoholom, plastovou flasou, alebo bude bezat po schodiskach a kradnut ziarovky alebo sosat cari z tvojho schodiska.. :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

sundevil napísal:trava je len zaciatok
obycajne clovek zacne s niecim lahsim - trava, a ked mu uz trava nebude poskytovat tuzene uvolnenie tak prejde na nieco co mu ho doda
to iste je ako s alkoholom, najskor nejake pivko, vinko resp sampanske v kruhu rodiny, a az neskor viac %-ny alkohol
hm zly priklad s tym chlastom..trava mozno je zaciatok ako pre koho kto ma silnu vieru a vie ze na tvrde nechce ist tak na tvrde ani myslet nemoze..
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

sundevil napísal:trava je len zaciatok
Na to mi neda inak ako citovat H16 : Aka brana k tvrdym drogam uplne mimo slogan zalezi len na tebe ci povies ano hentym hovnam...
A s tymto sa na 100% stotoznujem...
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

hh aka pi*****...a ze trava je vstupna brana, je to pohoda a relax ja hulim skoro kazdy den(a to nie ziadne šity ale orig indoori, alebo aspon kvalitne outdoor), normalka vecer s kamosom dame 2-3 vodne a ideme niekde na kofolu
myslim ze kto nema v hlave nasrane tak ziadne tvrde do sebe davat nebude :smt033
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Kebyze sa da kazdy clovek co skusil aspon raz ganju na tvrde tak toto by bola narkomanska krajina s 90% fetakov ...
kazdy je iny ... niekto ide dalej niekto nie
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

hm trava vstupnou branou? skuste si predstavit ako asi funguje prieskum kde dospeju k takemuto zaveru: idete do liecebne/fetackeho brlohu a pod. a pytate sa ludi s akou drogou zacali... kedze marihuana je najdostupnejsia nelegalna droga ich odpoved je celkom logicka... a vzhladom na "vseobecny" postoj ludi k marihuane je nemozne robit takyto vyskum na ulici pretoze kto vam na otazku ci ste niekedy skusil nejaku drogu odpovie pravdivo? - len clovek co ziadnu neskusil (a este par ludi s "otvorenym myslenim")... takto nejak vznikol mytus o vstupnej brane...
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

No ja som pár krát skúsil marihuanu...mal som husté stavy bo z prvotriedneho španu a po dvoch hurkách....tak to ja ako hovoria kamoši na "ňulaša" slušný výkon :P ....ale už som dva mesiece nemal nič a ani nefajčím a ani sa nechystám začať!!! ..::PEaCe::..
Osiris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osiris »

sem tam si zahulime s kamaratmi, zatial ma nic ine nelakalo a aj tu marihuanu si dam len v lete niekde na chate, alebo ked je nejaka akcia, a nepocitujem, zeby bola nejaka navykova velmi,aj ked teraz som hulil skoro cele leto, lebo byvali spoluziak mal vela a lacnej, ale nemal som od novembra a nemam pocit, zeby mi to chybalo
ScroLLs
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ScroLLs »

velka ******** NIKDY! 8)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

inak Digital ..ked je pravda co vravis mam par otazok ku tebe...KEd to fajcis tak dlho ako pises...to je uz v podstate DLHODOBE uzivanie tejto drogy..noa a otazka je ..pocitujes mimo vplyv drogy dajake "otupenie" alebo podobne veci? to co sa vsade pise ...Vypadky pamete atd atd.... ako pise sa to z odboerneho hladiska a tak ...neviem docela ma to zaujima...:) dik
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nikdy ziadnu drogy som neskusal... a ani neskusim
jedine co som skusal (ak to je droga) je alkohol a trava... inak som clear :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Kelusko napísal:inak Digital ..ked je pravda co vravis mam par otazok ku tebe...KEd to fajcis tak dlho ako pises...to je uz v podstate DLHODOBE uzivanie tejto drogy..noa a otazka je ..pocitujes mimo vplyv drogy dajake "otupenie" alebo podobne veci? to co sa vsade pise ...Vypadky pamete atd atd.... ako pise sa to z odboerneho hladiska a tak ...neviem docela ma to zaujima...:) dik
No hej mal som vypadky pamate ale teraz v poslednej dobe jak som zacal čítat knihy a brat ma dokonca nahovoril aj na pisanie knih (ale len take ze pre seba) tak mam pamat výbornú si myslím , treba precvicovat hlavne mozog ked sa uz huli teda :wink:
Napísať odpoveď