Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Danny_Vin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Tak som zacal trenovat, zatial len ThumbeAround a Sonic. Celkom ma to zaujalo a nie je to az take tazke, chce to len trpezlivost a cvik. Theking, dik za tuto temu, je to super. :wink:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Áno, trpezlivosť a cvik je zaklad :). A ešte jedna dôležitá vec:...uvediem môj príklad...Učil som sa thumbaround harmonic - to je thumbaround + thumbaround dozadu (reverse)...asi týžden som sa trápil s tým, že som to už ako tak vedel, no nedokázal som ho spraviť viacej krát po sebe. Naraz som zistil že poloha mojich prstov je zlá. Preúčať sa mi to však nechcelo a tak som sa s tým trápil ďalšie tri dni...výsledok žiadny,všetko ostalo po starom...tak som sa nasra* a začal som sa preúčať, opraviť chybu o ktorej som vedel....ešte v ten deň som to robil tak ako šste nikdy predtým....takže ponaučenie....ak viete že v danom triku robíte niečo nesprávne,oplatí sa ho znovu preučiť a robiť ho správne...ak robíte nejaky trik zle a viete o tom,strácate len čas :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Počuj nemohol by si hodiť dáky tut na sonic normal?? furt neviem pochopit principu :? Thumbaround mam už zmáknutý, no s hentým mám krapet problém...
Thek_SVK
Professional
Professional

jin napísal:Počuj nemohol by si hodiť dáky tut na sonic normal?? furt neviem pochopit principu :? Thumbaround mam už zmáknutý, no s hentým mám krapet problém...
www.psconclave.com/wiki/Sonic
podla tohto som sa princip sonicu naucil ja :
Ešte jedna spomalená ukážka....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kua nechapem ako si spravit to pero ... odfaot sem to svoje a trochu lepsie to popis diky ... konecne budem mat co robit na matike :lol:
Thek_SVK
Professional
Professional

dawo napísal:kua nechapem ako si spravit to pero ... odfaot sem to svoje a trochu lepsie to popis diky ... konecne budem mat co robit na matike :lol:
Ok,uz na tom pracujem
Thek_SVK
Professional
Professional

no,tak tu je to :)
Prílohy
navod.rar
Navod na vyrobu mojho pera,je to robene cez skicar,takze kvalita nic extra ale myslim ze by si to mal pochopit podla toho navodu :)
(153.87 KiB) 158 stiahnutí
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Oooh díki moc za ten návod, určite to bude lepšie ako moje pero so soľou namiesto jadra :D ajked sa s tym dobre prcovalo, tá soľ začala strácť objem a ťažisko bolo v prdeli....
Počuj ak už som zvládol sonic a thumbaround, tak čo by si odporučil ako ďalší trik?
Thek_SVK
Professional
Professional

jin napísal:Oooh díki moc za ten návod, určite to bude lepšie ako moje pero so soľou namiesto jadra:D ajked sa s tym dobre prcovalo, tá soľ začala strácť objem a ťažisko bolo v prdeli....
Počuj ak už som zvládol sonic a thumbaround, tak čo by si odporučil ako ďalší trik?
sonic normal 23 - 12, vyššie som dával aj linky na nejaké návody :)
Ináč možno by ťa zaujímalo čo tie čísla znamenajú :)... v pen spinngu ma každý trik názov + nejaké čísla alebo kombináciu čísla s písmenom....tieto čísla znamenajú počiatočnu polohu pera a koncovu polohu pera,keď je trik ukončený...
12 - koniec pera sa nachádza za vankúšikom palca a jeho stred je medzi ukazovákom a prostredníkom, ďruhý koniec pera smeruje von z ruky
23 - to isté - medzi prostrednííkom a prsteníkom...
34 - tento raz medzi malíčkom a prsteníkom
T1 - počiatočná poloha thumbaroundu - jedna polovica pera vytŕča smerom von z ruky, druhú držíme medzi palcom ukazovákom a prostredníkom.
T2 koncová poloha thumbaroundu - jedna polovica smeruje smerom k lakti,k ruke druhú držíme medzi palcom a ukazovákom,prípadne palcom ukazovákom a prostredníkom. :)

Ináč tá soľ :lol: :lol: .... hmm ale na druhej strane keď som si prvý krát robil pero chcel som ho zaťažiť vodou. :lol: :lol: :lol:
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

TheKing: Konecne som uz zvladol ThumbAround. Teraz pracujem na Sonic Normal. Inak ma to bavi, a ked som videl to tvoje video, co si zvladol za dva mesiace, mam aj motivaciu. Dik :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pripomina mi to trocha mazoretky :D nema to chybu, idem hned zmajstrovat pero a zacat tocit :lol:
Thek_SVK
Professional
Professional

ades napísal:pripomina mi to trocha mazoretky :D nema to chybu, idem hned zmajstrovat pero a zacat tocit :lol:
lol...ja neznášam keď to niekto porovnáva s mažoretkami :lol: (nenarážam na teba),skorej keď to niekto vidí ked spinujem a povie že heh ako mažoretka...tak to ma vie nasra*... ved tam len tancujú a trochu krútia nejakými palicami to je všetko....pohyb rukami viacmenej...ale tu je to nádherná spolupráca prstov a tak...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Tak zajtra idem pozliepat pero a zacat cosi sa ucit
Theking k+ za tuto temu
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mno mam uz perecko ked budem mat doma fotak odfotim :D
thumbaround viem robit este zo skolskych lavic a idem na sonic co mi vobec nejde...
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

8) Takze uz mam zvladnuty aj Sonic normal 23-12, sice sa mi to zatial podarilo len parkrat, ale este pocvicim. Som si musel asi 20 krat pozriet ten video tutorial, lebo som to nevedel pochopit. :oops:
Theking: Teraz idem este na Sonic normal 34-12. Ake dalsie triky by si mi poradil potom?
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Uz ked zvladnete Sonic Normal 23-12, Sonic Normal 34-12 nie je ziadny problem, par minut cvicenia a uz to ide. :wink:
Thek_SVK
Professional
Professional

Ako dalsí urcite thubmaround,urobikl som aj tutorial v skicari :D
Prílohy
thumbaround tut.rar
tak...
(22.66 KiB) 76 stiahnutí
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

To je TumbAround Normal T2-T1, nie?! Ten uz ma zvladnuty, aj Sonic normal 23-12, aj Sonic normal 34-12. Teraz som si nasiel ThumbAround Reverse T1-T2 .
Ale inak dik za radu a snahu.
Thek_SVK
Professional
Professional

Danny_Vin napísal:To je TumbAround Normal T2-T1, nie?! Ten uz ma zvladnuty, aj Sonic normal 23-12, aj Sonic normal 34-12. Teraz som si nasiel ThumbAround Reverse T1-T2 .
Ale inak dik za radu a snahu.
Huús,mas pravdu ....T2-T1...tak
KIKpepo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa KIKpepo »

ja sa uz tiez venujem pen spinningu tak dlho ako theking .. ked budem mat nejake video tak pridam ... a vela uspechov v ps :wink:
Napísať odpoveď