Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Ja by som odporucal zakladne cviky na nohy v posilovni,ale nie silovy trening-kondicny.Mensie vahy,4ser,10-12 opakovani...Idealne je svihadlo a existuju take zavazia na nohy,na suchy zips a s tym cez svihadlo popr. si s tym zabehat.A hlavne nezabudat na strecing...
A ak nechces aby ta odtlacili pod kosom,zacni posilovat komplexne cele telo 
ok... ja som len tak pre istotu:)pom napísal:sry ale nevedel som sa tam dostat ... ale ked to budem mat urcite upnem neboj ... nezabudol som
>> btw mam taku otazku ohladne vyzivy... 2x denne si rozmiesavam srvatku aby som mal aspon ako taky prisun bielkovin, sacharidov... oplati sa to vlastne uzivat? pretoze na tom baleni je napisane ze obsahuje cca 9g bielkovin v 100g(balenie je 500g) bielkovin... no ked som cital ze clovek by mal prijat denne na 1kg svojej vahy 1,5 - 2,5 g bielkovin, tak to by mi nestacilo ani keby som cele 500g balenie naraz vypil...
bielkoviny prijimas aj z ostatnej stravy, nie len z takychto doplnkov4JOKE napísal:no ked som cital ze clovek by mal prijat denne na 1kg svojej vahy 1,5 - 2,5 g bielkovin, tak to by mi nestacilo ani keby som cele 500g balenie naraz vypil...
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
otazka je skor, ci sa to oplati kupovat. V jednej davke je dobre prijat aspon 20g bielkovin. To by si musel namiesat cez 200g srvatky. Neviem aku ma rozpustnost, ale v pol litri asi 200g nedas.A zjest jedno balenie na 2x nie je bohvieco, pokial nestoji 20 korun...a aj tak, ostatne bude asi laktoza a dat v jednej davke 180g laktozy tiez traviace enzymy asi nepotesi. Takze ak uz nieco kupujes, tak aspon s rozumom.4JOKE napísal:...oplati sa to vlastne uzivat? pretoze na tom baleni je napisane ze obsahuje cca 9g bielkovin v 100g(balenie je 500g) bielkovin... no ked som cital ze clovek by mal prijat denne na 1kg svojej vahy 1,5 - 2,5 g bielkovin, tak to by mi nestacilo ani keby som cele 500g balenie naraz vypil...
inak myslim, j.d.c kupuje srvatku vo velkom za male peniaze, pisal, ze vraj mu to podporuje travenie a dava to pred kazdym jedlom...Neviem, ci aj teraz. Ja by som do toho ale nesiel. Ked uz srvatku, tak koncentrat 60-80%
tusim som sa sekol s poctom bielkovin ale ani moc nie... presne je tam napisane: v 100g je 12,8g bielkovin ... 76,6g sacharidov ... 0,5g tuky ... a podavat sa ma na 200ml 2 polievkove lyzice(20g)...Holubar napísal:otazka je skor, ci sa to oplati kupovat. V jednej davke je dobre prijat aspon 20g bielkovin. To by si musel namiesat cez 200g srvatky. Neviem aku ma rozpustnost, ale v pol litri asi 200g nedas.A zjest jedno balenie na 2x nie je bohvieco, pokial nestoji 20 korun...a aj tak, ostatne bude asi laktoza a dat v jednej davke 180g laktozy tiez traviace enzymy asi nepotesi. Takze ak uz nieco kupujes, tak aspon s rozumom.
inak myslim, j.d.c kupuje srvatku vo velkom za male peniaze, pisal, ze vraj mu to podporuje travenie a dava to pred kazdym jedlom...Neviem, ci aj teraz. Ja by som do toho ale nesiel. Ked uz srvatku, tak koncentrat 60-80%
...takze je to v podstate dost nanic kedze bielkovin mam z toho malo a aby som mal dostatok z toho balenia tak by som toho musel pit dost vela a take balenie stoji 90sk... takze asi by som mal skor nejaky gainer?
hm.. lenze tvaroh je tazko stravitelny, tak tiez nie je vhodne sa nim napchavat vkuse 
.. ja by som rad otazku, ak tu bola sorry ale ozaj tazko sa v 50 strankovej teme nahovno vyhladava
.. da sa nejakou beznou stravou nadobudnut energia? tj ze sa tak rychlo neunavim, lebo niekedy mam pocit ze este by som dal, ale proste je svalstvo rychlo unavene
.. rad by som radu ohladom normalnej stravy, chemiu do seba rvat nechcem, mam na to svoje dovody.
.. ja by som rad otazku, ak tu bola sorry ale ozaj tazko sa v 50 strankovej teme nahovno vyhladava
.. da sa nejakou beznou stravou nadobudnut energia? tj ze sa tak rychlo neunavim, lebo niekedy mam pocit ze este by som dal, ale proste je svalstvo rychlo unavene
tusim konkretnejsie hroznovy cukor... rychlo sa dostane do krvy...pom napísal:no jednoznacne potrebujes cukor ... alebo vecsie prestavky aby sa ti doplnili zasoby cukru do svalov ... alebo ta niektory iny sval obmedzuje len o tom nevies ... napr pri prsiach ... plecia alebo triceps.
vedel by si mi nejaky odporucit? nechcem telo napchavat nejakym sajrajtom... radsej nieco co je osvedcene, nestoji vela...kali520 napísal:4Joke to co mas ty je nejaky proteinovo sacharidovy napoj. Sim kup radsej normalny srvatkovy 80 percenty protein.
vsak nemusis sa napchavat hroznom, si kupis normalny kockovy hroznovy cukor alebo v prasku a mas...KoCi napísal:hm a ja ze co mam taku chut na sladke stale... len s tym hroznovym cukrom to bude u mna trosku problem, to aby som povedal mame nech mi donesie nejaku glukozu domov
.. alebo sa napchavat hrozienkami aj ked to asi nebude ono. Nuz ale dik za radu, takze prijimat viacej cukrov...
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som raz nabehol do lekarne a popytal som si hroznovy cukor a potoms om si to miesal s cistou vodou a to som pil v posilovny hroznovy cukor z vodou.....idem to skusit este raz lebo vtedy som cvicenie nebral vazne tak neviem ci mi to pomohlo.....
no a ked uz sa dam nato zas poznate este aj ine matody ako ten hropznovy cukor jest?? lebo ono co si kupim to je normalne v takom sacku ako krystalovy cukor len je h roznovy...tak neviem co snim budem..ci ho budem miesat vodou alebo to mam normalne na lyzicku jest tak poradte nieco
no a ked uz sa dam nato zas poznate este aj ine matody ako ten hropznovy cukor jest?? lebo ono co si kupim to je normalne v takom sacku ako krystalovy cukor len je h roznovy...tak neviem co snim budem..ci ho budem miesat vodou alebo to mam normalne na lyzicku jest tak poradte nieco