Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Jednoznacne The Prestige
tu neni o com diskutovat
kto tento film nevidel nech si ho pozre Vrele odporucam
„Každý kúzelnícky trik pozostáva z troch častí: prvá sa volá Prísľub: kúzelník ukazuje niečo obyčajné, čo samozrejme …nie je. Druhá časť sa volá Zvrat: Kúzelník mení svoje obyčajné niečo na niečo neobyčajné. Teraz, ak hľadáte tajomstvo... nenájdete ho. Preto je tu aj tretia časť zvaná Efekt. Toto je časť, kde životy dobrovoľníkov sú neisté, a vidíte niečo šokujúce, čo ste predtým nevideli.”
tu neni o com diskutovat
Kód: Vybrať všetko
http://www.kinema.sk/clanok.asp?id=25189„Každý kúzelnícky trik pozostáva z troch častí: prvá sa volá Prísľub: kúzelník ukazuje niečo obyčajné, čo samozrejme …nie je. Druhá časť sa volá Zvrat: Kúzelník mení svoje obyčajné niečo na niečo neobyčajné. Teraz, ak hľadáte tajomstvo... nenájdete ho. Preto je tu aj tretia časť zvaná Efekt. Toto je časť, kde životy dobrovoľníkov sú neisté, a vidíte niečo šokujúce, čo ste predtým nevideli.”
v poslednej dobe ich bolo viacero dobrych, ako napr:
Little Miss Sunshine - velmi dobra komedia na styl road movie
The Departed - vyborne obsadenie
ale The Illusionist - dejovo vychadza asi najlepsie
este sa chystam na:
The Prestige
a The Last King of Scotland
ale myslim ze The Illusionist asi neprekonaju
btw Crank nebol zly ale na tieto filmy sa nechyta
Little Miss Sunshine - velmi dobra komedia na styl road movie
The Departed - vyborne obsadenie
ale The Illusionist - dejovo vychadza asi najlepsie
este sa chystam na:
The Prestige
a The Last King of Scotland
ale myslim ze The Illusionist asi neprekonaju
btw Crank nebol zly ale na tieto filmy sa nechyta
Mne sa Corpse Bride neskutočne páčil. Skvelá rozprávka pre dospelých.sonador napísal:Mrtva nevesta Tima Burtona (Corpse Bride)..
A filmy Tima Burtona mám veľmi rád.
Ja za naj film posledných niekoľko rokov považujem Burtonov Big Fish.
Je tam kopec vecí, nad ktorými sa oplatí zamyslieť.
--------------------------------------------------------------------------
http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59085603
-
okonenipica
Zablokovaný
no
Komedia: Trestna lavica, Kto huli ten umi
Akcny: no to ani nevim bo ma filmy tohto zanru presatvaju bavit!
vojnovy:nepriatel pred branami, Zachrante vojaka rayna
a potom asi uz len filmy Gladiator Kralovstvo nebeske Posledny samuraj pan prstenou 1,2,3 a mna skor historicke bavia..a tesim sa na film eragon!! a samozrejme nemozem zabudnut na moju srdcovku South Park:peklo na zemi..a jackas1,2
a potom asi uz len filmy Gladiator Kralovstvo nebeske Posledny samuraj pan prstenou 1,2,3 a mna skor historicke bavia..a tesim sa na film eragon!! a samozrejme nemozem zabudnut na moju srdcovku South Park:peklo na zemi..a jackas1,2
Trestna lavica, myslis "The Benchwarmers" ? Dufam ze nie, lebo to bol totalny crap.Tomas_pd napísal:no
-
zuzkazuzka
VIP
Tak som zase absolvovala obligátnu návštevu kina a znovu mi nezostáva iné, ako dať do pozornosti ďalší perfektný film - Blood Diamond. Ponúka veľmi silný príbeh zo zákulisia zberu diamantov v Sierra Leone. A okrem iného tam uvidíte aj Leonarda Di Capria (ktorý sa mimochodom celkom dobre herecky vypracoval). A neunikne vám ani jeho southafrican accent 
-
Te-wei
Medium Professional
Zuzi ten film mám stahnutý v PC a ešte som sa k nemu nedopracoval... takže určite odporúčaš?zuzkazuzka napísal:Tak som zase absolvovala obligátnu návštevu kina a znovu mi nezostáva iné, ako dať do pozornosti ďalší perfektný film - Blood Diamond. Ponúka veľmi silný príbeh zo zákulisia zberu diamantov v Sierra Leone. A okrem iného tam uvidíte aj Leonarda Di Capria (ktorý sa mimochodom celkom dobre herecky vypracoval). A neunikne vám ani jeho southafrican accent
-
Šu-Do
Redeemer
musim pochvalit apocalypto... naozaj som necakal ze ma to az tak chyti... paradny filmecek...
//
//
jo to hej... ma hrozne dobre ponaucenie (ak to tak mozem nazvat) tento film... pekny film naozajskenner napísal:click: zivot na dialkove ovladanie
zo zaciatku vyzera to byt sprostost ale je to genialny film
-
zuzkazuzka
VIP