Command & Conquers 3 - Tiberium Wars

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Command & Conquers 3 - Tiberium Wars

Príspevok od používateľa KoCi »

Nuz uz vyslo aspon demo, na hru si este par dni pockame :)

ale tak vase dojmy zatial?

Moje dojmy - kedze som LAMA (s velkym L.. ale aj ostatnymi preistotu :D ) a RTS mi nejdu moc dobre, tak ma dokazali likvidovat aj na obtiaznosti Easy, cize som sa nestihol moc rozvinut aby som odskusal vsetky moznosti. Ale hra samotna je dost rychla, len trosku nezvyk oproti mojim oblubenym Generalsom, zvykat si na uplne nove typy budov, jendotiek ako aj ich vzhladu. Ale to k novym hram patri.

Po grafickej stranke ... asi nemam co vyrazne vytknut, aspon mne sa hra zdala byt pomerne slusne optimalizovana. Ale poviem pravdu - pohlad na menu ma uchvatil viac ako pohlad na hru :D

Prikladam nejake screeny na stiahnutie:
http://www.sajt.sk/temp/C&C3.rar

.. ospravedlnujem sa ze je tam tak malo screenov a tiez ze je len jeden z "boja", ale uz ma fakt tahalo ist spat (.. a este sa zdrzujem :D ) .. ale myslim ze screenov z boja je na nete viac nez dost :)

.. uvidim ake dojmy necha vo mne demo po rozohrati, ci sa mi ta hra oplati hrat.. dufam ze po dlhom case EA konecne ma nieco poriadne, co si snad aj kupim (od NHL99 som od nich nemal legal este nic :( )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Demo som nehral a ani sa nechystam, ale uz sa neskutocne tesim na plnu verziu. Podla prvej recenzie na zahranicnej stranke (nazov si nepamatam) dostalo az 90 percent, co je skutocne vela a uz len podla hodnotenia by malo ist o lahodku. Treba dufat este v dobry multiplayer, ktory vsak bude zrejme free len pre lanke, pretoze ako ma EA zvykom, tak net mp only pre registrovanych na zakladne originalneho kodu. Verim, ze to moje nadsenie nesklame.
KoCi
Darca
Darca

ale no zase ak ta hra ma byt podarena a mas pri nej stravit hodiny casu - najma kvoli MP - ozaj nestoji za to do toho investovat? :) .. heh ja stale vrazam len do RPG, sem tam nejake FPS .. a mozno prva RTS ale to este uvidim :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ja sa prilis nehravam, maximalne tak hodinku az dve v noci Battlefield 2, obcas NHL 2006. Na strategie prilis nie som, uz pominuli casy Dune 2, Dune 2000 a Warcraft 2, tieto nove strategie ma nelakaju. O tom, ze by som si to kupil ani uvazovat nejdem, lebo sa to urcite nestane.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Tak na toto sa teším velmi, C&C som harl po tiberium sun, generals ma uz nejak nelakali...

//tak som v robotke a taham demo, uvidíme :D
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

uz sa tesim na to, skusim demo a potom ak sa mi bude pacit bude aj originalka ;)

to hojko: na akych serveroch hravas BF2? aky mas nick ci sme sa nahodou nestretli :P
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

vacsinou hrava na Antik1, Antik4 a Antik6, IP najdes na www.bf2.sk

K teme, stareho C&C som mal rad, videl som nejake screeny a vypadalo to kvalitne, po dlhom case RTS ktoru si schuti zahram, naposledy to bol tusim Generals... HH ako tak pozeram tak demo ma 1,2 Gb, co je skoro ako cely generals... no uvidime, taham
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Tak som to prave install a kusok aj hral, ako sa vsade pise, nostalgia... je to super, a celkom slusne to beha aj na A643000+, 7600GT a 1024 RAm 8)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

videjka na tuto hru som nedavno videl... demo skusat urcite nebudem.. ale na fullku sa tesim... C&C bol vzdy perfektny... a ak tuto seriu C&C hodnotili na vysokych 90% tak to bude spica :D
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

vyvalujem oci. v pohybe - krasne .. demo na mna zaposobilo a velmi. na mojom P 2,6 , 768 ram, gf 6800 123mb mi to na high /nie ultra high/ islo vpohode bez trhania. chvaalim :)

jak obyc. vojacikovia zufalo strielali do mamooth tanku,skoro nic neurabli :D
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

generals som strasne dlho mastil multyplayer kampan , tie duely generalov atd ale toto sa mi uz nepaci moc sci-fi na mna :roll:
ONdr3j
Professional
Professional

mystique napísal:vacsinou hrava na Antik1, Antik4 a Antik6, IP najdes na www.bf2.sk
aha, tak sme sa tam nestretli :P tam som este nehral :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Prve dojmy zmiesane. beha to plynulo na priemernom stroji, grafika pekna, hratelnost dobra, ale zozaciatku mi to pride dost neprehladne. Rozhodne to chce rozlisenie aspon 1600x1200.
ONdr3j
Professional
Professional

t0m4s3 napísal:Prve dojmy zmiesane. beha to plynulo na priemernom stroji, grafika pekna, hratelnost dobra, ale zozaciatku mi to pride dost neprehladne. Rozhodne to chce rozlisenie aspon 1600x1200.
presne take pocity mam aj ja, hravam to na 1024 a je to male !!! tie ikony (ovladacie prvky ci ako by som ich nazval) su az prilis velke, niekedy sa stracam v bitke, ale inac celkom dobre, da sa to hrat :) aj ked su to len preobleceny generali :D a co ma este zaraza ze preco sa plati za tie specialne zbrane (bomby a tak), tomu nechapem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

ONdr3j: Ako myslis plati??? Plati v hre, ze ak ju chces pouzit, tak ti to stiahne z cash alebo to myslis formou, ze si to musis zaplatit (konto u EA)???
KoCi
Darca
Darca

u generalsov boli take specialne bonusove utoky, ktore boli limitovane casovo (proste v zavislosti od ucinku, trvala doba nez sa ti znovu spristupnili).. u tiberium wars je tato doba znacne kratsia, ale zato za pouzitie uz platis.
21tomy21
Star
Star

all

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Práve som hral tu prvú misiu a použil som ten Ionový canon tak to je niečo ... :o
ONdr3j
Professional
Professional

hojko napísal:ONdr3j: Ako myslis plati??? Plati v hre, ze ak ju chces pouzit, tak ti to stiahne z cash alebo to myslis formou, ze si to musis zaplatit (konto u EA)???
platim v hre za to, napr za nejake tie specialne utoky mi zobere 2000 dolarov, co je vela, keby to bolo ako v generaloch ze to je len casovo limitovane, to sa mi nepaci ale inac da sa to hrat, len by to chcelo vacsie rozlisenie (alebo mensie tie ikonky) :P
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

a co chalani pustim to apson na svojej masinke P4 2.4GHZ,512mb ram a FX 5600 128MB? :lol:
KoCi
Darca
Darca

hm ta grafika moze byt kamenom urazu :) .. ale hra je celkom slusne optimalizovana, tak snad na minimalne detaily ti co to pojde :)
Napísať odpoveď