Anti - Warcraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Warcraft 3 je samozrejme kvalitná stratégia (avšak mňa nezaujala, a to som prešiel 4/5 singelplayeru a zo šesť hodín multiplayeru), no podľa mňa až príliš ospevovaná a vysoko cenená (určite tu zohrali aj úspechy predchádzajúcich diel od Blizzardu).
Ale World of Warcraft až nechutne ťaží z pochybnej slávy Warcraftu 3 & jeho následného datadisku :aasmile2: .

Od Blizzardov môžem bezproblémovo Diablo 2 & datadisk :aasmile1: .
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

PRIBEH WARCRAFT:RoC, WARCRAFT:TFT, STARCRAFT a STARCRAFT:BW maju podlamna dost komplikovane a prepracovane dejove linie narozdiel od daktorych strategii typu "dosli mimozemstania podme sa branit"

*ako strategia podlamna nevynika, ja ju hrajem iba koli DotA
*co nanej hodnotim pozitivne je dej + singleplayer (velice napadite misie)
*co sa mi nepaci je to ze ak chces hrat dobre musis hrat mechanicky....

tympadom nespada do kategorie Age of Empires, kde si colvek na 2-3 hodinky sadne do gauca s kyblom caju a jednou rukou tempom dochodcu klika..... (tu nemyslim multiplayer ktory je docela hard proti ludom co vedia)

napriek tomu vsetkemu vlastnim original aj s datadiskom (uz len koli tomu ze Blizzard je moja oblubena firma, lebo ich hrami som sa bavil cele detstvo. keby vydali hru o soleni h*vien, tak si ju asi oblubim :D )
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

osobne ma singleplayer bavil asi tak ja na kazdej hre (par dni zahram velka haluz a pocase onudi) ale multiplayer (hravam na eurobattle.net) je uz o niecom inom ;)...v custom games hravam warcraft uz vyse 2 roky co je moj absolutny rekord v hrani nejakej hry (tym myslim ze ma neonudila jak ostatne) proste je nenormalne mnozsvo vseliakych mapiek a vzdy je nieco nove Tower defence a DotA pratria medzi najoblubenejsie no myslim ze velmi luckerska hra ze sa im tak podarila umna hodnotenie 9.5/10...no v poslednej dobe nemam tolko casu na hranie ale ked sa uz pol hodka najde tak je to prave W3 co si pustim :P...ale byvali casy ked som byval od "rana" do rana zatym ale to som prehanal troska :D...
imho
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Podla mna je W3 urcite kvalitna hra.....nie nadarmo patri medzi najhravanejsie multiplayery sveta. Co sa tyka grafiky, tak na rok vydania je viac nez dobra. Priznavam, ze kampan je len priemer, ale samotny system budovania a vyvazenost jednotiek hru predurcuje na multiplayer. Ja osobne tuto hru hravam len prilezitostne (cez hamachi, LAN) a niesom niaky fanusik W3, (skôr W2 :) ) ale myslim si, ze patri medzi herne legendy :)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

w3 ma zly pribeh a grafiku? to pocujem prvy raz.W3 wow maju az moc vymakanu grafiku o pribehu w3 ani nehovorim.Akurat som si minule pozeral neake MMORPG a co sa tyka grafiky vsade to iste, snaha aby to vyzeralo co najviac skutocne, ale pri wow a w3 sa originalita nezaprie.Fakt je ze to vyzera ako pre 5 rocnych ale aj tak to ma svoje caro.A ze wow nema pribeh,to je "pekny" argument akurat ze si pribeh na MMORPG neviem celkom predstavit.Ved ani CS ho nema a hra to kazdy :lol:
a myslim ze ako startegia je w3 taktiez v poho,clovek musi trosku rozmyslat nie postavit si 20 overlordov ako v Generals a ostatny si mozu piskat, je tam obmedzeny, a ani v singlplayery som zatial nemasiel nic tak zlozite ako w3.
Warcraft forever
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ako PAIN napisal nesustredme sa na sigleplayer ale na multiplayer
preto to tak vela ludi hra ....
napr : rozne modifikacie ako : DOTA, footmen .... :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

JurijRubanov napísal:No, čo by som sem naapísal, zhodujem sa s názvom témy. A prečo? Tu sú moje dôvody:
  • - je to fantasy s lacným dejom
    - pokiaľ sa jedná o W3, grafika je fakt biedna
    - pokiaľ sa jedná o WOW, je to strata času, pretože to nemá dej, iba nejaké questy, ktoré môžete plniť donekonečna.
    - celá hra je dosť temná, ťo je nepridáva na lesku
nic v zlom ...ale hned ma zaujala tato odpoved ..ak sa to odpoved da nazvat ---> pokiaľ sa jedná o W3, grafika je fakt biedna ty asi nevies ani z ktoreho roku to je .....nechcem nikoho urazit ..ale skor ako nieco napisete o hre ktora sa vam nepaci tak si vymyslite nieco lepsie ..a nie ze je grafika otrasna ...grafika sa da ...a myslim ze v tejto dobe aspon podla mna su lepsie hry ktore su starsie ako tie co vychadzaju teraz ... (myslim tym roky 2004-2007) ... hral z vas niekto Transport Tycoon DELUXE ??? ta hra je najlepsia strategicka hra a stale ma bavi ....ale aj ked je sice "stara ako Praha" aj grafika je na nic ..si myslim ze prvym co sa ma zhodnotit je hratelnost a moznosti hry ..a nie GRAFIKA... napisal si ze WoW je strata casu ...suhlasim s tebou ...ale na WoW a WoW: BC (myslim OFICIALNE servery) hrava asi tak na jednom server 10 000 hracov ..ktory su ochotny platit 500Sk mesacne...je to strata casu ....ten cas sa da vyuzit aj nejako inak ako len hranim ...
- celá hra je dosť temná, ťo je nepridáva na lesku
skus si kupit novy monitor alebo nastavit svetlost hry ;) ... nechcem nikoho urazat ale fakt ak nieco ozaj chcete pisat tak si to rozmyslite ...a teraz este k tomu prvemu prispecku ...co napisal zakladatel :) ...tejto temy ...preco nas to bavi hrat ??? teda aspon mna ....nieje warcraft len o stavany ...ten kto nema originalny CD-Key ...tak sem bude pisat asi zo zavidenia druhym ..lebo je tisicky ...mozno desattisicky stranok ktore sa zaoberaju hramy od firmy BLIZZARD ...ked sa napojim na BATTLE net tak mi vypise ze je momentalne pripojenych medzi 200000 - a niekedy aj 400000 hracov ...a este ako som spominal stavanie vo warcrafte ktore je podla niektoych nudne ...tak su miliony modov kde sa nestava ...napr.: Dota ...v dote sa robia uz aj zapasy a rozne klany ...potom su TD (tower defense) alebo rozne RPG prerobene do W3 ...takze ja neviem co je na tom anti ..ale ako bolo napisane 100000 ludi 100000 chuti ...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

PAIN napísal:Podla mna je W3 urcite kvalitna hra.....nie nadarmo patri medzi najhravanejsie multiplayery sveta. Co sa tyka grafiky, tak na rok vydania je viac nez dobra. Priznavam, ze kampan je len priemer, ale samotny system budovania a vyvazenost jednotiek hru predurcuje na multiplayer. Ja osobne tuto hru hravam len prilezitostne (cez hamachi, LAN) a niesom niaky fanusik W3, (skôr W2 :) ) ale myslim si, ze patri medzi herne legendy :)
W3 medzi legey patri a dufam ze tam bude patrit nastalo ...a ku kampani ....kampam sa priznam som ani jeden krat nehral ..ani neviem ako to zacina ...ale skus si pozriet stranku www.wc3replays.com ..mas tam good replaye zo zapasov 1v1 & 2v2 ... :)
M0nd0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa M0nd0 »

n otak ja tie žnemam rad takych debilkov čo nekecaju o ničom inom iba o wowku ja nehovorim ja si ho tiež niekedy zahram(mam vlastny server) mne sa ta hra celkom pači len nemam rad tych typkov čo nerobia nič ine iba hraju wow mam kamoša ktori bol v pohode pozname sa cely život vedeli sme si pokecat o hocičom o hudbe o babaych...ale teraz keed ho stretnem tak ani sa nepozdravy iba začne tarať že včera mali fest raid a že už je 60 a aky super meč ma a bla bla..nemam to rad
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

prejst raz s cheatmi potom raz bez cheatov a do kosa s tym..
Tomas_pd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomas_pd »

mna wow bavi prave koli pribehu ktory ma...presne 100 ludi 100 chudi ale podla mna je to fayn hra..a war3??obcas mozno multiplayer a tiez nemam rad ludi co o tom stale rozpravajuu a rozpravaju:D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Mno nehral som to, ale v case najvacsej slavy to v mojom okoli zanechalo znacne defekty ... kazdy co to hral tym urcite presiel ... denne nejake 2 3 4 a isti jedinci aj ovela viac hodin ... teraz uz warcraft upadol (myslim, lebo v mojom okoli uz ano) co je imho fajn ...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

kukiak napísal:AK ma warcraft slaby pribeh, tak skacem do hrona aj so zavazim. Okolo celeho deja vyslo vela dielov knih, ktory doplnaju cely dej..atd..Aky je podla teba dej v CS?

//grafika vo WoW sa mi velmi paci. Napriek tomu ze je to mainstreamova hra. ROzbeha sa uz aj na 128MB ram a 800mhz procaku, je ta grafika aj na lepsich masinach na rok vydania vyborna.
Zvuk...podla mna blizzard ma najlepsie soundtracky a hudbu k hram. Ci uz to bolo diablo alebo wow..
a cital si vobec aj ine fantasy pribehy? napr. Tolkiena? alebo pribeh v Elder Scrolls??? a na CS sa ma nepytaj take voloviny nehram
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Eru napísal:a cital si vobec aj ine fantasy pribehy? napr. Tolkiena? alebo pribeh v Elder Scrolls??? a na CS sa ma nepytaj take voloviny nehram
ano tolkiena...knihy o warcrafte som necital tiez...
narazal som nato, ze povedal, ze to ma lacny dej..a ked sa o tom napise par knih a precita sa ich neviem kolko milionov ludi, tak to lacne byt nemoze.

btw od kedy je elder scrolls onlineovka...je roziel vytvorit dej pre single-player ako pre mmorpg..

Neviem co sem pchas tolkiena, ked to nie je HRA primarne. hry vznikli na na namet knihy. U warcraftu je to naopak..
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Kukiak:ERU ma pravdu ten pribeh dobre som ticho ale Grafika o nicom ale absolutne.Ale nechapem preco je taka oblubena aj CS na nom je dobre ze si zahras s kamosmi a to hravam ovela kvalitnejsie hrY :roll:

Edit aby sa KUKIAK nepo______!!!
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

smetiar007 napísal:Kukiak:ERU ma pravdu ten pribeh dobre som ticho ale Grafika o nicom ale absolutne.Ale nechapem preco je taka oblubena aj CS na nom je dobre ze si zahras s kamosmi a to hravam ovela kvalitnejsie hri :roll:
Grafika..pozri si rok vyroby... ("kua co je to za kreslenu debilinu, ale potom sa mi to zacalo pacit viac a viac..ale nehram to kvoli grafike, to je pravda)A ked sem uz furt pleties to posrate CS, ktore rozbehas na 32 MBgraf. karte, sama hrana, sama kocka..tak prosim...a pises to ako keby sa war3 alebo aj wow s kamosmi hrat nedalo..Ide tam aj prave o tu interakciu s inymi ludmi, aj inych narodnosti..

btw, slovo hra sa sklonuje podla vzoru zena.. zeny - hry ..

//tazko si s niekym vymienat nazory, ked neovlada pravidla jazyka z prveho stupna ZS :?
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

podla mna je wow fajn online hra ale dost vysoko navykova, len neviem ci je to dobre teraz alebo zle :) ale asi by som to zhrnul takto ze hra je zaujimava tak po ten 30-35 lvl ak hovorime o oficialnych serveroch a nie o roznych high alebo very high free serveroch, mna tato hra bavila presne po 30lvl ale potom je to uz len o stravenom case u PC, je to hrozne stereotypne aspon moja hra bola taka mozno vasa nie je a ani nikdy nebude...gg
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:prejst raz s cheatmi potom raz bez cheatov a do kosa s tym..
a preco nie bez cheatova a potom s cheatmy ?? :x
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

porozmyslaj..s cheatmi (alebo navodom) to je lahsie..zistim co kde je a co treba robit :D a potom druhy raz idem po pamati :D
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

a co takto bez cheatov a poriadne? :wink:
Zamknuté