Pripomienky ku KARME
-
last_knight
Light Professional
Veď aj vieš...si klikni na svoju prezývku pozri si hlasy a tam to na spodku máš!!Drago napísal:kusok viac sa mi lubilo predchadzajuce riesenie, tam si aspon presne vedel na com si, ale aj tak je to uplne jedno, hojko mam stale rovnako rad predsa![]()
btw. schw33k, stary avatar uz sa nelubil ? chudak uplink
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ako vas vidim ze sa tu rozkrikujete ze vas karma nezaujima, a pritom kazdy den tu je plno prispevkov, otazok a komentarov o tom, tak mi pripadate ako ludia ktori nadavaju na Mojsejovcov/Vyvolenich/BigBrother/SuperStar a pritom maju o vsetkom prehlad co sa tam deje
-
erytrocyt
VIP
Tak toto je drzosť. Ty toto napíšeš ? Máš charakter ? Ty ideš kritizovať ostatných ? Ty si prvý, ktorému vždy šlo o karmu. Čo keby si sa tak podpísal pod všetky mínusové karmy ktoré si rozdal ? Je ich 288 ! Áno vážení, rozdal 288 mínusiek. A pod plusové nikdy nezabudneš podpísať - okonenipica.okonenipica napísal:Odkedy sa to zmenilo na kocky tak uz to tak nesledujem aby som mal respekt uz to neni nic viac ako len nakresleni obrazok, ale o tom som tu nechcel..
Ako vas vidim ze sa tu rozkrikujete ze vas karma nezaujima, a pritom kazdy den tu je plno prispevkov, otazok a komentarov o tom, tak mi pripadate ako ludia ktori nadavaju na Mojsejovcov/Vyvolenich/BigBrother/SuperStar a pritom maju o vsetkom prehlad co sa tam deje
Ty radšej zalez do diery a tam môžeš ticho sedieť a smrdieť, a buď rád, že nemáš karmaban. Byť to na mne, neváham ani minútu. Ty si hovoríš, že si manipulant karmy u iných. Akým právom ? Ako si to vôbec dovoľuješ ? Kto si ? Chlapče spamätaj sa, mám ťa už akurát dosť.
-
okonenipica
Zablokovaný
e? tebe co jeeritrocit napísal:Tak toto je drzosť. Ty toto napíšeš ? Máš charakter ? Ty ideš kritizovať ostatných ? Ty si prvý, ktorému vždy šlo o karmu. Čo keby si sa tak podpísal pod všetky mínusové karmy ktoré si rozdal ? Je ich 288 ! Áno vážení, rozdal 288 mínusiek. A pod plusové nikdy nezabudneš podpísať - okonenipica.
Ty radšej zalez do diery a tam môžeš ticho sedieť a smrdieť, a buď rád, že nemáš karmaban. Byť to na mne, neváham ani minútu. Ty si hovoríš, že si manipulant karmy u iných. Akým právom ? Ako si to vôbec dovoľuješ ? Kto si ? Chlapče spamätaj sa, mám ťa už akurát dosť.
A ze som rozdal 288 minusiek ? Kolko som dal plusiek ? To nie je preto ze chcem kazdemu zle, to len preto ze som tie tlacitka pouzival, takze ked sa mi nepacil prispevok, dal som minus, ked pacil, dal plus. No a? Na to to tu bolo nie ? Alebo mi nieco uniklo ?
Inak dalej na tvoje vety reagovat nebudem, to sa neda brat vazne
-
okonenipica
Zablokovaný
mam na to svoje dovodyTomasito napísal:okonenipica, za vsetko hovori fakt, ze pod to kvantum k- sa nepodpisujes, ale za kazdu k+ svoj podpis nezabudnes natlacit...
... hrdina
PS 4 eri: Amen
-
okonenipica
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP
-
okonenipica
Zablokovaný
Nejde len o to, ze sa podpisujes vylucne pod k+. Nebudem tu pisat konkretne nicky, ale sam dobre vies, akym sposobom rozdavas k-. Tymto si bol upozorneny a pokial sa neuvedomis, budes sa moct podpisovat akurat pod svoje ganjaprispevky.okonenipica napísal:Karma ban ? Za co ? Ze sa nepodpisujem nad negativne karmy ? A viete ze na to mam dolezity dovod ktori nehodlam porucis ? E?