ahooj...ja by som rad vedel co je vyhodnejsie...O2 alebo Orange?....hmm
a ak telefonujem z Orangu na O2...to je take iste drahe ako keby som volal na T-mobile?....
O2 ma lacnejsie SMS, a hovory na Tmobile lepsie nez Orange... A na Orange tak nejak jak Orange. Znie to divne, ale aj pociatocna cena za kartu je nizsia a mas tam dvojnasobny bonus pri prvom dobiti. Takze asi nie je o com. Teda pokial sa bavime o pre-paid systeme
---Aaron--- napísal:ahooj...ja by som rad vedel co je vyhodnejsie...O2 alebo Orange?....hmm
a ak telefonujem z Orangu na O2...to je take iste drahe ako keby som volal na T-mobile?....
1) Zober cenníky a porovnaj. O2 má lacnejšie volanie čo sa týka kreditu, ako je to (bude to) s paušálmi neviem
2) áno, je to také isté drahé. V cenníku orange sa píše iba o volaní do inej siete a nerozlišujú volanie do T-Mobile a O2
bral by som ORANGE pretoze uz na slovenskom trhu je nejaku tu dobu takze vies co mozes od nich ocakavat.O2 ma zo zaciatku nejake tie zlavy aby si nachitalo zakaznikov ale casom to bude tak ako ORANGE a T-DEBIL
O2 má všetko výhodnejšie ako Orange, až na jednu vec: Platnosť kreditu je iba 3 mesiace pri dobití do 500sk a 6 mesiacov pri dobytí nad 500sk, čo je značná nevýhoda hlavne pre tych, ktorí veľa neminú.
JurijRubanov napísal:O2 má všetko výhodnejšie ako Orange, až na jednu vec: Platnosť kreditu je iba 3 mesiace pri dobití do 500sk a 6 mesiacov pri dobytí nad 500sk, čo je značná nevýhoda hlavne pre tych, ktorí veľa neminú.
hlavne ze na prime mas platnost vsetkych kreditov iba 3 mesiace, tak aka nevyhoda
sundevil napísal:hlavne ze na prime mas platnost vsetkych kreditov iba 3 mesiace, tak aka nevyhoda
jj... navyše na O2 je najnižšia možná suma dobytia 100Sk, pričom u pomaranču to je 200Sk... takže si myslím, že je to skôr výhodné pre tých čo málo minú... a tí čo nemíňajú vôbec nech si dajú easy tam je platnosť rok...
no vyhodnejšie, ako sa to zobere ak maju všetky osoby ktorým volaš O2 tak je to určite vyhodnejšie ako Orange
aj tak to je vyhodnejšie mat O2 pretože do Orange a T-mobile platiš 8,50 SK a v Orange platiš do iných sieti 14 SK
Beriem, takto som na to nemyslel. Vyssie som skor reagoval na konkretnu formulu, ktora sa mi zdala byt vo svojom kontexte dost malicherna... "ak maju všetky osoby ktorým volaš O2..."
.. podla mna je to upne bezpredmetne , pretoze ked uz budu traja operatori, tak by mohla nastat taka vyhodna konkurencia ze bude v podstate jedno ktoreho operatora budes mat, pokial pouzivas predpatenu kartu ( kredit ) ... a pri pausaloch budu orientacne veci ako ceny telefonov, viazanost .. inak by mali byt pausaly porovnatelne, a pôjde v podstate o to ako bude ten ktory pausal postaveny z hladiska mnozstva free sms, pripadne dalsich vyhod ... takze vyhodnost O2 mozeme posudit, az ked nabehnu pausaly ... inak je to premna bezpredmetne, pretoze s oranzovymi som nikdy skusenosti nemal .. ale podla mna je to upne jedno, pretoze pristup k zakaznikovi nezavisi ani taq moc od firmy, ako od konkretnych predajcov ... ruzovi rulezz ...
ono to je tak, ze sa to zatial neda nejak sqelo porovnat, nakolko je beh O2 spusteny len nedavno...a ako vsetko, co zacne, tak aj O2 ma zo zacatku nizke ceny na svoju siet, aby si seci behali kupit kartu...
kym nebudu pausali tak orange lebo je zatial problemom vobec zohnat kredit na o2. casom sa to asi zmeni a v septembri ked mi konci viazanost v TM budem sa tesit na ponuky ktore mi pridu. ak mi TM neznizi ceny tak papa.
zelovoc napísal:kym nebudu pausali tak orange lebo je zatial problemom vobec zohnat kredit na o2. casom sa to asi zmeni a v septembri ked mi konci viazanost v TM budem sa tesit na ponuky ktore mi pridu. ak mi TM neznizi ceny tak papa.
yy, tak, tak...chybaju im dileri...O2...mojej kamaratky mama robi v stanku a hovori ze vobec ale vooobec este ani raz nikto neprisiel doviest karty kreditove...ze uz aj objednavali ale nic...ono sa to rozbehne, prve 2 roky budu mat nizke ceny a taaak (taky monolog som tu dal...)
Orange dlhoročný partner ešte som s Orange nemal problém a ani nechcem mať, a O2 sú na trhu krátko a nemám s nimi skúsenosti možno zo mňa vraví zvyk ! Ako vy?
Ja som presiel na O2, pretoze ponukaju niekolkonasobne nizsie ceny a ziadnu viazanost. Nevidim dovod ostavat v Orange (ak samozrejme nemate nejaky vysoky pausal).