LAN - problem
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
LAN - problem
mam taky problem ze zosietoval som 2 PC...na druhom mi siet ide(dole pri hodinkach je: 100 mbit connected) a na 2 PC - tomto mi to nepise...nainstaloval som ovladac od karty (Marvell) aj tak nejde. Neviete kde je chyba?
Re: LAN - problem
no lebo na tom druhom asi nemas nastavene , aby ti to zobrazovalo v dolnom paneliNumBer_One napísal:mam taky problem ze zosietoval som 2 PC...na druhom mi siet ide(dole pri hodinkach je: 100 mbit connected) a na 2 PC - tomto mi to nepise...nainstaloval som ovladac od karty (Marvell) aj tak nejde. Neviete kde je chyba?
daj : START > pripojit >zobrazit vsecky pripojenia >LAN pripojenie ( kliknes s pravym tlacidlom mysi ) >vlastnosti >zafajkni : po pripojeni zobrazit ikonu v oznamovacej oblasti & zafajkni : upozornit v pripade obmedzeneho alebo ziadneho pripojenia ...
ja to tak mam nastavene
-
NumBer_One
Star
zistil som jednu dost vaznu vec a to je ze mi na tomto PC nefunguje sietova karta. skusal som naistalovat ovladac (marvell) aj tak stale nejde...nieje v spravcovi zariadeni a nemozem ju niako nainstalovat. Skusil som do PC napojit sietovu kartu z druheho PC a ide bez problemov....neviete ako spojazdnim tuto sietovku co je na zakladnej?
-
NumBer_One
Star
-
NumBer_One
Star
-
NumBer_One
Star