komplikovane dievca...
-
Neregistrovaný
komplikovane dievca...
na chate som sa "zoznamil" s jednym dievcatom, predtym som bol iba raz s nou v bare, vdaka kamaratke...
Davno som nestretol tak perfektne dievca, no ma to hacik - je strasne nerozhodna, viem, ze by som mal vziat iniciativu do vlastnych ruk, no som pri nej ako maly chlapec, nechcem nieco pokazit alebo urychlit, predsa len sa moc nepozname... najhorsie je, ze ani ona sama nevie, co chce... Kamaratka mi povedala, ze sa s nou bavila o mne a ze vravela, ze by tomu aj davala sancu, no jej spravanie vcera, ked som s nou bol von, moc tomu nenasvedcovalo, no chvilkami zasa to vyzeralo nadejne... sam sa v tom nevyznam... chyba je asi tam, ze to zacalo dost zhurta na chate a hra tam rolu asi aj to, ze sa jej dlhsie pacil nejaky typek... nevem... snazit sa dalej?
Davno som nestretol tak perfektne dievca, no ma to hacik - je strasne nerozhodna, viem, ze by som mal vziat iniciativu do vlastnych ruk, no som pri nej ako maly chlapec, nechcem nieco pokazit alebo urychlit, predsa len sa moc nepozname... najhorsie je, ze ani ona sama nevie, co chce... Kamaratka mi povedala, ze sa s nou bavila o mne a ze vravela, ze by tomu aj davala sancu, no jej spravanie vcera, ked som s nou bol von, moc tomu nenasvedcovalo, no chvilkami zasa to vyzeralo nadejne... sam sa v tom nevyznam... chyba je asi tam, ze to zacalo dost zhurta na chate a hra tam rolu asi aj to, ze sa jej dlhsie pacil nejaky typek... nevem... snazit sa dalej?
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Tak mas dve moznosti, bud pojdes POMALY po nej, das jej najavo, ze volaco chces, ale kedze ju dlho nepoznas, chce to CAS, hlavne to neurychli, pomaly si zvykajte na seba, viac sa o nu zaujimaj a dalej to uz poznas... Musis si ju ziskat...
Druha moznost je, ze zaradis dvojku, vyhodis smerovku a nerozhodnemu individuu spravime PAPA
Druha moznost je, ze zaradis dvojku, vyhodis smerovku a nerozhodnemu individuu spravime PAPA
-
Vigor
King
Pozri, ak s nou chces mat naozaj nejaky hodnotny vztah, vsimaj si slovo hodnotny, ziadna mesacna srandicka, tak Ti hadam nebude vadit si na nu par dajme tomu aj mesiacov pockat. Za ten cas ju aspon spoznas, a co sa tyka mojich osobnych skusenosti, to je to najkrajsie, spoznavat uzasneho cloveka. A ona taka podla Teba je, aspon z tych prvych dojmov. Cize ak si zacal zhurta, spomal. Ak je taka ako vravis, ze nevie co chce, tak podla mna by sa ani rychlo do nejakeho vztahu nehrnula a tiez bude chicet Teba najprv spoznat. Cize ak mas pocit, ze Ti na nej zalezi a vies si s nou predstavit pekny vztah, tak pomaly, ved casu mas hadam dost. Tolko moja rada. Vela stastia.
-
Neregistrovaný
-
midnight_man
Guru
Re: komplikovane dievca...
Pomaly dalej zajdes a nic nepokazis..daj jej najavo ze sa ti paci,,ze mas zaujem,,viac netlacCHE napísal: viem, ze by som mal vziat iniciativu do vlastnych ruk
TO je to,,nechaj to pomalicky ist spoznavajte saCHE napísal: predsa len sa moc nepozname
No to si zvykni to je vzdy tak,,nikdo nevie poriadne co sam chceCHE napísal: ... najhorsie je, ze ani ona sama nevie, co chce
Osobne neodporucam riesit cez kamaratky ard,pripada mi to blbe,,to robia male deti,,,CHE napísal: Kamaratka mi povedala, ze sa s nou bavila o mne a ze vravela, ze by tomu aj davala sancu
Daj tomu cas nech si to rozmysli,,hlavne jej ukaz ze je ti s nou dobre a ze mas zaujem
-
last_knight
Light Professional
-
Neregistrovaný
To nevyslo z mojej hlavy, to ona prisla za mnou, ze sa s nou o mne bavila...midnight_man napísal:Osobne neodporucam riesit cez kamaratky ard,pripada mi to blbe,,to robia male deti,,,
Daj tomu cas nech si to rozmysli,,hlavne jej ukaz ze je ti s nou dobre a ze mas zaujem
mno, alkohol, dobra nalada, co viac treba dodat, ale zasa az tak daleko to nedoslo...pinco napísal:čo máš na mysli pod slovami "zoznámil som sa"?
mno, ale doteraz som s babami nemal take starosti.... bud som mal na ne stastie, alebo nevem..... mno, ja mam 19 a ona je o rokcnik nizsie, ale neviem, ci ma 17, alebo 18...last_knight napísal:no a povedz mi ktora baba nie je komplikovana??
ale k veci, ja byt tebou tak to skusim, ale netlacil by som velmi na pilu, ved to poznas - zlakne sa a si von z hry.
apropo vek??
no
pomaly dalej zajdes,ale rychlejsie si tam skor,najlepsie to velmi nenatahovat (3,4,5........ mesiacov) , ale ak ti za to stoji ten mesiac dva sa da podla mna zvladnut,,,niekedy ked sa ti bude zdat ze je na to vhodny cas...prijemny vecer tak ju oslov .porozpravajte sa o tom.... a mozno oslovi aj ona teba ....
ak ta chce tak vydrzi nejaky ten cas
a potom by ste mali aj vy spolu mali dlhsie vydrzat , ako sa hovori ( aspon myslim ze tak nejak ) vzdialenost,cas posilnuju velke lasky a nicia male,
*** neriesit cez kamosku ale z oci do oci,si moze potom o tebe mysliet ze si nerozhodny,hanblivy,bojis sa atd....
ak ta chce tak vydrzi nejaky ten cas
*** neriesit cez kamosku ale z oci do oci,si moze potom o tebe mysliet ze si nerozhodny,hanblivy,bojis sa atd....
-
agy
Medium Expert
:))
Su 2 moznosti, but nema zaujem... alebo ta chce namotat tak ze sa robi nepristupna. Ty samozrejme stale nevies na com si.
- Vyriesis to tak ze jej povies, mozno inymi slovami nieco taketo
"dobre teda je mi to luto, ale ak nemas zaujem tak to beriem"...uvidis jej reakciu
Asi takto rychlo zistis na com si... good luck
"dobre teda je mi to luto, ale ak nemas zaujem tak to beriem"...uvidis jej reakciu
-
Neregistrovaný
Re: :))
takto podobne som to spackal asi pred 5 mesiacmi s jednym dievcatom, co som potom lutoval, bo som jej dal chrobaka do hlavy a nakoniec to dopadlo, ako to dopadlo... 2x taku chybu neurobim....agy napísal:Su 2 moznosti, but nema zaujem... alebo ta chce namotat tak ze sa robi nepristupna. Ty samozrejme stale nevies na com si.
"dobre teda je mi to luto, ale ak nemas zaujem tak to beriem"...uvidis jej reakciu![]()
-
last_knight
Light Professional
Re: :))
agy tak to bol narez, skor ak sa ma opytat co v tommto pripade je dost rizikove, tak by sa mal pytat kladnym sposobomagy napísal:Su 2 moznosti, but nema zaujem... alebo ta chce namotat tak ze sa robi nepristupna. Ty samozrejme stale nevies na com si.
"dobre teda je mi to luto, ale ak nemas zaujem tak to beriem"...uvidis jej reakciu![]()
Vieš musíš pochopiť, že sa dievča sa Ti hneď nehodí k nohám. Takisto človek všeobecne môže byť aj nerozhodný. Podľa mňa Ťa trochu skúša, proste chce vidieť či o ňu naozaj stojíš, chce byť trochu dobývaná, balená, chce vidieť iniciatívu a odvahu.
Aj keď je možné, že jedeň deň sa jej páčiš viac, a druhý zase o svojich sympatiách k Tebe začne pochybovať.
ale každopádne by som to skúšal ďalej, nemusíš ísť na to priamo, ale iba slúšať ďalej a uvidíš ako sa to vyvinie.
Aj keď je možné, že jedeň deň sa jej páčiš viac, a druhý zase o svojich sympatiách k Tebe začne pochybovať.
ale každopádne by som to skúšal ďalej, nemusíš ísť na to priamo, ale iba slúšať ďalej a uvidíš ako sa to vyvinie.
-
sk8boyrock
Novice
...
Caute.
Ja mam ten isty problem, nevedela sa rozhodnut, az som to ja posral.
Neviem, ci je v tom niekto iny, alebo som isiel velmi prirychlo, alebo co, ale strasne by som to chcel vratit spat, lebo viem, ze som mal sancu.
Poradte mi, pls .. co mam robit. Uz to zrejme dost pada, ale .. prosiiim.
Skratka to len tak napisem..zacalo to tak. Kamos ju doviedol na koncert a uz to aj casom po mesiaci mozno aj zacinalo vyzerat nadejne. Ale ja neviem co sa stalo, ale napisala mi, ze tak rozmyslala, tak hned som vedel o co ide a tak to aj je. Este som s nou podrobnejsie o tom velmi nehovoril (teraz samozrejme nemyslim cez net), musim sa s nou porozpravat, ale....keby sa to dalo vratit spat.
Diki moc. 
Ja mam ten isty problem, nevedela sa rozhodnut, az som to ja posral.
Neviem, ci je v tom niekto iny, alebo som isiel velmi prirychlo, alebo co, ale strasne by som to chcel vratit spat, lebo viem, ze som mal sancu.
Poradte mi, pls .. co mam robit. Uz to zrejme dost pada, ale .. prosiiim.
Skratka to len tak napisem..zacalo to tak. Kamos ju doviedol na koncert a uz to aj casom po mesiaci mozno aj zacinalo vyzerat nadejne. Ale ja neviem co sa stalo, ale napisala mi, ze tak rozmyslala, tak hned som vedel o co ide a tak to aj je. Este som s nou podrobnejsie o tom velmi nehovoril (teraz samozrejme nemyslim cez net), musim sa s nou porozpravat, ale....keby sa to dalo vratit spat.