Fear And Loathing In Las Vegas

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Fear And Loathing In Las Vegas

Príspevok od používateľa okonenipica »

Prave to kukam a nemozem z toho, strasne smiechy.. Akoze najlepsi film v poslednej dobe co som videl ! Odporucam :D :D Ti co ho mate ako sa vam pacil ? :D
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Super film , super herci , super námet ... čo ešte dodať ? :) 10/10
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

pozeram som to viackrat zo zaciatku to je dobre ale cim dalej bieda do konca som to nevydrzal ani raz tusim dopozerat :)

ale ta veta na zaciatku ako Johny Deep povie tomu chlapikovy "Get in" tak uz len pre toto jedno sa to oplati kuknut :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ako haluz namet, brutalne dobre odohrane no a ked som videl, ze scenarista, ktory pred rokom ci dvoma umrel, vyzeral uplne rovnako ako Johnny Depp vo filme. No proste brutalne dobry film ;) 10/10 tiez.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

''This is the Bat country, we can not stop here!!!'' - Gilliam + Depp + Del Toro = perfektna rovnica - tento film patri u mna ku klasike, hoci filmy o fetovani a drogach rad nemam, ale toto je taka spravna kombinacia, ze sa mi to nemoze nepacit...
P_o_p
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P_o_p »

Skvelý film, skvelý herci. Páčil sa mi celý (a pritom je dosť dlhý..), ale musím povedať, že totálne zbožňujem scénu, keď sa sfetujú z éteru. :smt009 :smt009

-------------------------------------------------------------------------------------
http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59085603
information
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa information »

Terry Gilliam je fakt klasa!
nezapre sa, že v minulosti určite dával dosť z vecí čo dávajú chlapi vo filme, lebo tá scéna, keď založia papier pod jazyk a prídu do baru je fakt úplne realistická, záber na vlniacu sa alebo ako to povedať podlahu je fakt jak na tripe. kto nezažil, nevie :)
film sa mi moc páči, prvý krát som ho videl dosť dávno, ale stále sa k nemu vraciam, keď nie k celému pozeraniu aspoň k pár scénam.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Toto je taak brutalny film. Vidle som ho hrozne velakart, aj ked naposledy je tomu uz par rokov. Ale ste ma inspirovali aby som si ho zajtra pozrel :) .

Jedine co mi na tomto filme vadilo, ze mne osobne sa zdalo, ze ku koncu uz zacinal byt trochu nudny...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

videl som a musim uznat, ze tak realisticke drogove zazitky som este sfilmovane nevidel. videl som to v originali, po anglicky a nemohol som z toho. hlasky, scenky zvuky, proste spica! beniciove nahle zachvaty agresie boli super a johnyho navraty do reality... pre tych co to nevideli vrelo odporucam, ten film je kult. mlada cameron ma prekvapila , ale na blondacika spidermana Tobeyho Maguira som pozeral ako na prizrak :shock:
Napísať odpoveď