Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
burnmail123
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som uzival napr tento http://www.magister.sk/-p-2974.html?cPath=142_148 Cena je dost vysoka ale mas to 2,5Kg takze ak ho budes brat 2 krat denne tak ti vydrzi na take 2 mesiace.vedel by si mi nejaky odporucit? nechcem telo napchavat nejakym sajrajtom... radsej nieco co je osvedcene, nestoji vela...
Alebo potom tento http://gym.sk/whey-protein-p-143.html. Viem su sice trochu drahsie ale to su vsetky kvalitnejsie srvatky. Potom este mozes kuknut v caspise muscle a fitness tam maju jednu stranu o suplementoch a aj s cenami, mozes kupit na dobierku je to tusim lacnejsie.
dik za info, no prave taketo sa mi moc nepacia.... nemam moc dobry pocit z toho to davat do tela ked tam pisu ze srvatka vyrobena specialnou metodou, kazda davka je niecim specialne obohatena a atd atd...kali520 napísal: Ja som uzival napr tento http://www.magister.sk/-p-2974.html?cPath=142_148 Cena je dost vysoka ale mas to 2,5Kg takze ak ho budes brat 2 krat denne tak ti vydrzi na take 2 mesiace.
Alebo potom tento http://gym.sk/whey-protein-p-143.html. Viem su sice trochu drahsie ale to su vsetky kvalitnejsie srvatky. Potom este mozes kuknut v caspise muscle a fitness tam maju jednu stranu o suplementoch a aj s cenami, mozes kupit na dobierku je to tusim lacnejsie.
...tak ja sa uz potom nejak rozhodnem...
...a inac skusenosti s tym tvojim AMP - Pro Impact mas dobre nie?
-
Holubar
Darca
myslis si, ze srvatka je umelo syntetizovana?Ak sa pouzije nejaka "specialna metoda", tak je tym myslena moderna separacna technologia napr. ionova vymena alebo nieco ine. Dosiahne sa tym len lepsie oddelenie proteinu od laktozy. A ak je protein obohateny, tak jedine nejakym multivitaminom alebo kreatinom, prip BCAA v stopovych mnozstvach, aby to bolo lukrativnejsie a mali co napisat na obal.4JOKE napísal:dik za info, no prave taketo sa mi moc nepacia.... nemam moc dobry pocit z toho to davat do tela ked tam pisu ze srvatka vyrobena specialnou metodou, kazda davka je niecim specialne obohatena a atd atd...
-
burnmail123
Light Star
takze tie ,,pridavne,, vitaminy nemam brat do uvahy? takze radsej siahnut po niecom lacnejsiom bez vitaminov a kreatinu... takze to co mi odporucil kali520 je zbytocne drahe kvoli nejakym pridavkom? bo ja sa moc nevyznam po tych vsetkych druhoch aminokyselin, vitaminov a podobne co tam popisu... proste chcem nieco s obsahom bielkovin a nie nejake blbosti cim nahodou este budem zbytocne zatazovat telo... a kreatin uz vonkoncom nechcem...Holubar napísal:myslis si, ze srvatka je umelo syntetizovana?Ak sa pouzije nejaka "specialna metoda", tak je tym myslena moderna separacna technologia napr. ionova vymena alebo nieco ine. Dosiahne sa tym len lepsie oddelenie proteinu od laktozy. A ak je protein obohateny, tak jedine nejakym multivitaminom alebo kreatinom, prip BCAA v stopovych mnozstvach, aby to bolo lukrativnejsie a mali co napisat na obal.
...skusim si nalistovat par stran dozadu, tusim si tam spominal ze co beries ty a daco o tom...
Skusenosti s nim mam moc dobre. Za mesiac som mal asi 1 az 1,5Kg narast ale to aj s dorziavanim stravy a sustavnym cvicenim.a inac skusenosti s tym tvojim AMP - Pro Impact mas dobre nie?
Ale ak neches brat taketo proteiny tak potom naozaj jedz ten tvaroh, si ho vymixuj s mliekom a bananom ale ten ma zase vela kazeinu takze je to lepsie na vecer. Rychlo traviace sa proteiny maju vajecne bielka. Ale uz tu bolo spominane ze susene bielka sa neoplati kupovat ze to sa radsej kupi protien. Tak by si mohol pit surove bielka ale ja osobne to radsej nerobim kvoli tomu ze kludne moze dojst salomoneloza a ine sracky a poruch s travenim.
Cafte neviem ci to tu bolo ale zaujima ma co si myslite (hlavne ty skusenejsi) o treningu typu Pondelok az stvrtok cvicit kazdy den ina partia, piatok volno. sobota cvicit, nedela volno.. A takto dookola je to dobre?? lebo som pocul ze do tyzdna sa ma dana partia cvicit tak max 2 krat.. Co si o tom myslite??
pozri si tuto stranku http://www.bbcenter.sk/main.php?node=16460 tam najdes co chces
-
P3Bo
Guru wannabe
NIekde tu to uz bolo
inac je to jedna z moznosti ako cvicit ale k tomu sa nevyjadrujem lebo su tu aj vacsi odbornici ....ja mam iny problem ....zo zdravotnych problemov som prestal cvicit 3/4 roka teraz som sa vratil do fitka uplne zhrozeny ako som klesol vo forme...a mam otazku ked som vcera cvicil biceps jednorucky 16 mi bolo veľa a 14 prilis malo, som necitil nejako ze cvicim .... tak co by ste mi poradilo mam sa krvopotne driet s vyzsimi vahami alebo radsej necitit nic a zdvihat cinku do blba 
-
Cenayus
Medium Professional
ale dlhos i necvicil nie?? tak aj tak radsej zacni kusok pomalsie a pekne to stupnuj a nabehnes tam coskoro...staci dat nejaky idealny trening a makas pravidelneP3Bo napísal:Problem bol s plucami takze to s tym asi moc nema spolocne ....a myslel som tu otazku tak zeee ako cim skôr nabehnem do svojej pôvodnej kondíciedik za radu
su to sice len take vseobecne rady kt. urcite vies..ale inak neviem ako nabehnut....ale dozviem sa aj ja rad ak niekto vie
mno na tvarohu urcite nechcem zit, bo ani ten neni zrovna najlacnejsi a vkuse jest by ma to nebavilo...kali520 napísal:Skusenosti s nim mam moc dobre. Za mesiac som mal asi 1 az 1,5Kg narast ale to aj s dorziavanim stravy a sustavnym cvicenim.
Ale ak neches brat taketo proteiny tak potom naozaj jedz ten tvaroh, si ho vymixuj s mliekom a bananom ale ten ma zase vela kazeinu takze je to lepsie na vecer. Rychlo traviace sa proteiny maju vajecne bielka. Ale uz tu bolo spominane ze susene bielka sa neoplati kupovat ze to sa radsej kupi protien. Tak by si mohol pit surove bielka ale ja osobne to radsej nerobim kvoli tomu ze kludne moze dojst salomoneloza a ine sracky a poruch s travenim.
...no chcem jednoducho nejaky dobry srvatkovi koncentrat ale bez zbytocnych doplnkov, vedel by si mi nieco odporucit? lebo nevyznam sa v tych vsetkych vitaminoch, aminokyselinach a podobnych veciach co tam dopisu... proste len chcem si kupit nejaky ten protein ale bez zbytocnych doplnkov, hlavne aby tam bol vysoky obsah bielkovin...
-
Holubar
Darca
Je to jednoduche. Bezna cena za 1kg 85% WPC (cisty bez chuti) je asi 500sk. Potom sa priplaca za chut+ nejake "vylepsenia". Ja platim za 1kg 70% WPC nejakych 490sk, pri com to kilo mi pri mojej spotrebe vydrzi mesiac, mozno nieco viac.4JOKE napísal:mno na tvarohu urcite nechcem zit, bo ani ten neni zrovna najlacnejsi a vkuse jest by ma to nebavilo...
...no chcem jednoducho nejaky dobry srvatkovi koncentrat ale bez zbytocnych doplnkov
Inak vo vseobecnosti kvalita a aj cena srvatkovej bielkoviny klesa v rade hydrolyzat>izolat>koncentrat. Hydrolyzat je uz v podstate nastiepena srvatkova bielkovina na oligopeptidy, cize do krvi ide prakticky okamzite, alebo aspon najrychlejsie. Izolat a koncentrat sa lisia technologiou vyroby, konkretne technologie nepoznam (nebyvaju ani verejne pristupne), iba vseobecne postupy. Ten protein, co odporucil kali520 je zmes vsetkych troch, neuvadza sa v akom zastupeni, preto je tam aj vyssia cena, ale je primerana. Ak hladas lacnejsie koncentraty, vyberies si na www.ivisport.sk a www.kitty.sk, pri com pri ivi neplatis postovne pri objednavke nad 500sk...co je dost dobre.
No a o tom tvarohu: osobne kupujem CBA, vyrobca je tiez rajo, len je to nizsia trieda kvality, je trochu kyslejsi. Cena je pod 25sk/250g, pri obsahu 17,5g bielkovin na 100g, cize ak si to preratas, das necelych 60 halierov za 1g bielkoviny,co je o nieco nizsia cena (cca 10 halierov), ako das za 1g bielkovin v najlacnejsom neochutenom WPC.
Pri com na noc je ovela vhodnejsi kazein ako srvatka...
Ono, postupom casu aj tak prides na to, ze potrebujes aj WPC aj tvaroh, pretoze inak naudrzis potrebny denny prijem bielkovin ( pri beznom sposobe zivota a nizsom financnom prijme)...A ak ti vznikne otazka, kde na to brat peniaze- odpoved je, ze to je vecou priorit.
dik dost mi to pomohlo, presne nieco take som chcel veciet...Holubar napísal:Je to jednoduche. Bezna cena za 1kg 85% WPC (cisty bez chuti) je asi 500sk. Potom sa priplaca za chut+ nejake "vylepsenia". Ja platim za 1kg 70% WPC nejakych 490sk, pri com to kilo mi pri mojej spotrebe vydrzi mesiac, mozno nieco viac....