Futbalove znacky
Futbalove znacky
Ktora je podla vas pouzivanejsia,oblubenejsi a lepsia znacka???
jedno to podla mna nie je, pumy sa rozpadavali jedna radost narozdiel od nike napr.enter00 napísal:hm. co sa tyka kopaciek, to mozem hodnotit, mal som rozne modely od nike, pumy, reebok... podla mna je to jedno, hlavne je si tu topanku zo zaciatku dobre "zabehat" a je to.
oblecenie? sportove znacky uznavam ine, co sa tyka tenisiek a topanok na behanie, u mna vedie Asics
To je ako porovnavat ci je lepsia cierna alebo hneda macka...
Porovnavat mozes cinske "kopajdy" a nie spickove znacky. U vsetkych znaciek mozu vyst na trh posrane modely co nic nevydrzia no vacsinou nie. Ide o to co si zvyknes alebo s cim mas skusenosti
Ja som minule videl dokument o tom ako sa vyrabaju japonske tenisky ASICS a mal som dost... ak si budem kupovat niekedy topanky na behanie alebo take nieco jedine asics... tie technologie...skoro som grcal z toho
Porovnavat mozes cinske "kopajdy" a nie spickove znacky. U vsetkych znaciek mozu vyst na trh posrane modely co nic nevydrzia no vacsinou nie. Ide o to co si zvyknes alebo s cim mas skusenosti
Ja som minule videl dokument o tom ako sa vyrabaju japonske tenisky ASICS a mal som dost... ak si budem kupovat niekedy topanky na behanie alebo take nieco jedine asics... tie technologie...skoro som grcal z toho
to je pravda ale musis vediet kde a kedy treba kupovat potom do vide dost do pohody a tak tetu som mal v anglicku a ona mi kupila stucky na futbal za 120SK a to boli nike konkretne tie cierne co ma celticafa napísal:nike oblecenie je kvalitne ale strasne predrazene bol som pozret si nike a svinskym krokom som odtial odysiel ja by som radsej take ze kappa alebo area alebo loto lacnejsie a kvalitne
ja mam na futbal vsetko PUMA momentalne . som s tou znackou spokojny nadmieru . Dobra je aj Adidas a Nike ale lepsia asi Adidas , Nike su viac imageove ale zase maju pevnu spicku a patu . Pumi su ako papuce pohodlne a Adidasi najviac vydrzia. Vyjadril som sa o kopackach a halovkach. Na behanie mislim ked niekto nahana kondicku tak su najlepsie ako bezecka obuv Mizuno urcite. a oblecenie as Nike , Umbro , Adidas
no u mna je to jednoznacte Adidas.....Nike sa mi zda ako tu už niekto napisal popularne hlavne kvoli mohutnej reklamnej kampani...Osobne som hraval jeden cas v Total 90 a že by som bol s nimi spokojny nemožem tvrdit..Najspokojnesi som bol doposial s Copa Mundial od Adidasu už som ich vystriedal viac parov a som nadmieru spokojny...Aj ked vyzeraju ako vyzeraju stara klasika ziadne umelinove cacky...