Nosite sirokeee gate ??? Siroke trickaaaa ???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Nosíte také či nie ???

Je to pecka nosiť široke(volne gate)........#1
80
41%
Nie nenosiiim to
115
59%

Celkom hlasov: 195

MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

akoze par ludi tu pise ze nosia obtiahnute gate.. no dam vam radu raz si kupte aspon tak o 2 az 3 cisla vacsie gate a chodte s tym nekam a skuste si sadnut.. ci sa vam bude lahsie sadat ako ked mate tie obtiahnute gate lebo ked s timi obtiahnutimi sadnete dost vam to stiahne rit aj vajca citim sa v tom dost nepohodlne a vidia mi akej farby mam ponozky cize radsej preferujem siroke gate...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

To, ze Ti vidia farbu ponoziek je akoze najvacsia chyba mi povedz :) .

A neviem co si tu predstavujete pod pojmom obtiahnute gate nejake elastaky? To su normalne gate ake si clovek kupi tak, aby mu sedeli na obvod pasa a nemusel zatahovat opasok jak sialeny, aby mu nepadali. Ja ziadne siroke gate nenosim ale zeby som pri sedeni mal priznaky ake si tu prave opisoval teda povedat nemozem...
husis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa husis »

nenosiim je to nechutnee :wink:
M0nd0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa M0nd0 »

ja nosim všetko tak iba slipy nie(teda boxeri lebo keby že mam slipy tak mi vydno upne všetko :D:D lebo gate nosim tak nisko ako nikto z mojho mesta ) a tricka ani nehovorim :lol: :lol: moj foter 2 metre a 150 KG a moje tricka su mu velke :lol: :lol: nosim tricka tak asi XXXL ale kebyže su aj vačšie tak nosim vačšie proste sa mi to tak pači a ja dam dole aj sako na pohrebe (tiež už sa mi stalo) proste sa necitim dobre ked nemam niečo velke a siroke :D a ktomu je to fakt pravda s tym že ked maš stiahnute gate(ked ich maš teda hore a obtiahnute :D) a sadneš si tak ich maš až v hrubom čreve ale zasa niekedy je to dost blbe lebo raz som male take kratasi a boli mi až nad kolena (fuuuj) tak som si ich dal tak dole že som s nich mal dlhe gate a kamoš mi požičal bike a ked som nan nasadal tak sa mi roztrhli a ja som musel ist domov z mesta z natrhnutov ritov :lol: :lol: alebo ked idete domov po schodoch tak je to tiež trochu tažke :D
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

siroke nie ale sirsie ano nemam rad napasovane gate ale ani moc siroke tricka take akurvat ale aspon o cislo vecsie je mi pohodlnejsie
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

MurphY napísal:akoze par ludi tu pise ze nosia obtiahnute gate.. no dam vam radu raz si kupte aspon tak o 2 az 3 cisla vacsie gate a chodte s tym nekam a skuste si sadnut.. ci sa vam bude lahsie sadat ako ked mate tie obtiahnute gate lebo ked s timi obtiahnutimi sadnete dost vam to stiahne rit aj vajca citim sa v tom dost nepohodlne a vidia mi akej farby mam ponozky cize radsej preferujem siroke gate...
tak neviem kde vidis priamu umeru: obtiahnute gate=vidiet ponozky, predsa nemusim nosit havlovky :roll: vacsinou nosim rifle, ktore nie su moc siroke, mam doma aj nejake sirsie gate(nie zas siroke gangserske gate :lol:) a viem sam posudit v com sa citim dobre...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

MurphY napísal:akoze par ludi tu pise ze nosia obtiahnute gate.. no dam vam radu raz si kupte aspon tak o 2 az 3 cisla vacsie gate a chodte s tym nekam a skuste si sadnut.. ci sa vam bude lahsie sadat ako ked mate tie obtiahnute gate lebo ked s timi obtiahnutimi sadnete dost vam to stiahne rit aj vajca citim sa v tom dost nepohodlne a vidia mi akej farby mam ponozky cize radsej preferujem siroke gate...
nosim mrkvace cize su mi celkom obtiahnute a tieto problemy nejak nepocitujem.citim sa pohodlnejsie jak ked mam razporok pri kolenach
MurphY
Professional
Professional

miki24686 napísal:tak neviem kde vidis priamu umeru: obtiahnute gate=vidiet ponozky, predsa nemusim nosit havlovky :roll: vacsinou nosim rifle, ktore nie su moc siroke, mam doma aj nejake sirsie gate(nie zas siroke gangserske gate :lol:) a viem sam posudit v com sa citim dobre...

no ked si samozrejme das gate obtiahnute tak mozes pocitat s tym ze su kratsie ako tie "gansterske " ako to druhy nazyvaju cize ak si sadnes tak sa ti nadvihne koniec gaty a vyzera to dost smisno.. ja len to..
pinacolada napísal:nosim mrkvace cize su mi celkom obtiahnute a tieto problemy nejak nepocitujem.citim sa pohodlnejsie jak ked mam razporok pri kolenach
tieto problemy nepoznas lebo si nikdy nemal siroke gate a nevies aky je to pocit ale ked ti to vyhuje a ides sudit bez toho aby si neco vyskusal tak ok.. nektorym ide o styl a nektorym o pohodlnost.. mne tak na 50:50
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Nenosim, nosim veci primerane mojej velkosti, ako uz bolo napisane sportova elegancia. Ked vidim niekoho v super sirokych a spustenych nohaviciach s ktorych by v afrike obliekli polku osady a siltovke ktoru by mohli nizsie socialne vrstvy pouzivat ako slnecnik, neviem sa ubranit usmevu a vzdy sa na tom aj s kamaratmi vyborne zabavame, najlepsie je ak to maju tak nizko ze im to ocividne prekaza pri chodzi akoby mali minisuknu, ale nezdvihnu to ani za svet :lol: :lol: :lol: ale takym ludom vdacim aspon zato, ze mi vzdy zdvihnu naladu a urobia moj den trosku krajsim a usmevnejsim :twisted:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

MurphY napísal:tieto problemy nepoznas lebo si nikdy nemal siroke gate a nevies aky je to pocit ale ked ti to vyhuje a ides sudit bez toho aby si neco vyskusal tak ok.. nektorym ide o styl a nektorym o pohodlnost.. mne tak na 50:50
jooj ja milujem jak ty vsetko presne vies a kazdeho prekuknes...sak jasne ty vies lepsie jak ja.zbytocne argumentovat
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

nosim ale ne vzdy siroke veci nosim aj pre moj styl ale chodi sa v tom aj ovela pohodlnejsie ako v niecom optiahnutom
WoW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

jasne ze nosim.som full obleceny massdnm 98.
MurphY
Professional
Professional

pinacolada napísal:jooj ja milujem jak ty vsetko presne vies a kazdeho prekuknes...sak jasne ty vies lepsie jak ja.zbytocne argumentovat
mozno hej lebo ked som bol maly nosil som uzke gate a viem ake to je.. teraz ked si tam take 36-38 pohodlnost nepozna hranice ale tak nebudem sa hadat s typkom co nemal o cislo vacsie gate nez on nosi.. takze noste v com sa citite pohodlne nepi*ujte na druhych ze hen ten on nosi siroke ci uz uzke gate.. budme tolerantny..
Napísať odpoveď