v pocitaci mam zapojenu mys Razer Diamondback Plasma zo zadu v USB-cku a stava sa mi ze mi vypadava mys(myslim tak ze mi prestane reagovat a za chvilu zase zacne), ale ked mys pripojim do predneho USB portu tak to nerobi, neviete v com je problem?Dakujem
win+pause break/záložka hardware/správca zariadení
nájdi si radiče zbernice USB a všetkým prezri vo vlastnostiach na karte riadenie spotreby či nemáš zapnuté vypínanie
ja mam trochu podobnz problem ... kupil som si mys razer copperhead anarchy red a pri starte pocitaca ak je yapojena v USB tak sa mi pocitac zasekne... a ked ju nasledne vzystiahnem tak vsetko ide jak ma... neviete kde je problem ??
A ja sa chcem opýtať niečo z iného súdku.Predstavte si že mám funkčný prehrávač SONY a CREATIVe ... obidva sú v záruke.Pirpojím k počítaču stiahnem si piesne do obidvoch v pohode.Ale zrazu v jeden deň si stiahnem do obidvoch hudbu odpojím ich a nejdú v čom zistím že mám chybné USB.Ako sa bude riešiť reklamácia prehrávačov?
Freelan napísal:ja mam trochu podobnz problem ... kupil som si mys razer copperhead anarchy red a pri starte pocitaca ak je yapojena v USB tak sa mi pocitac zasekne... a ked ju nasledne vzystiahnem tak vsetko ide jak ma... neviete kde je problem ??
Mozno vravim blbost, ale nemas v BIOSe nastavene ako prve bootovanie z USB?