Sewaste.. mam problem.. ako inak Smile
Na server som si nainstaloval blog WordPress a do spravneho adresara som nahral aj templates... az neskor som si vsimol ze template s nazvom "simplycute04" sa nahral ako " simplycute04" (s medzerou), siel som ho premenovat a nesiel.. chmod 705 nejde nijako zmenit, takze ani adresar zmazat... Co mam robit?? Heeeeelp pls...
Nejde zmenit CHMOD
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mv \ simplycute04 simplycute04
chmod 705 simplycute04
Lomitko funguje ako escape znak, za ktorym ide medzera a zbytok nazvu. To iste sa da urobit aj v pripade chmod: chmod 705 \ simplycute04. No a dovod preco Ti to nemusi ist je, ze nie si vlastnikom toho suboru. To uz treba riesit bud cez admina, alebo cez samotne CMS, alebo skriptom.
chmod 705 simplycute04
Lomitko funguje ako escape znak, za ktorym ide medzera a zbytok nazvu. To iste sa da urobit aj v pripade chmod: chmod 705 \ simplycute04. No a dovod preco Ti to nemusi ist je, ze nie si vlastnikom toho suboru. To uz treba riesit bud cez admina, alebo cez samotne CMS, alebo skriptom.
ano ano.. kriptom
ale neviem ten skript urobit tak, aby zmenil chmod na vsetky podadresare a subory.. pekne rekruzivne. Ono totiz ten adresar co potrebujem vymazat je dost hlboky do clenenia a vypisovat kazdy riadok na kazdy jeden adresar je dost namahave. Je teda niekto, kto by vedel helfnut s tym skriptom??? plííííííís 
Kód: Vybrať všetko
<?php
chmod("cesta k adresaru", 0777);
?>