>> MATURITA 2007 <<

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Hura, konecne :) Aj ja som mal temu 3.. Napisal som 2 a pol strany aj ked som pisal Acko, hadam mi nezrthnu vela bodov... Inak, myslim, ze boli celkom dobre temy tento rok, co myslite?
A kravata sa odvazuje tak, ze potiahnes to co mas okolo krku :wink:
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DANYHELL »

fúúú ja som pisal 3ku úvahu... Mal som to na 2 strany + 2slova :D Hadam som to nejak .... Dufam v to ze to mam co najlepsie.. :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Myslim, ze v zivote som nenapisal lepsie sloh :D Zobral som 2... charakteristika rulezzz :lol: Temy boli celkom dobre, cakam okolo 60-70% A u nas sa v pohodicke kecalo, neboli ziadne problemy... Jeden kamos to dokonca cele prepisal z tahaku... Doma mu mama napisala charakteristiku brata :D A temy sme vedeli asi 20 min. predtym ako nam povedali, prisla SMS :lol:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Vyzera to tak ze vacsina z nasej skoly pisal 3. Uvahu, aj ja - mal som na dve A4 + styri riadky.
Inak len tak pre zaujimavost kto pisal jednotku? Od nas nikto :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Frco napísal:Vyzera to tak ze vacsina z nasej skoly pisal 3. Uvahu, aj ja - mal som na dve A4 + styri riadky.
Inak len tak pre zaujimavost kto pisal jednotku? Od nas nikto :)
Z nasej skoly pisal asi iba jeden spoluziak prejav :lol: cisty falat... A nemal co pisat ta zacal o komunizme a historii literatury :D
zero266
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zero266 »

aj ja som pisal 3ku. 2 strany a 1 riadok :) :) ale inak do pohody temy...do trojky bude urcite...asi nejake chyby budu.. len dufam ze som velmi neodbocil...ale sak to dost siroka tema bola...inak asi by ste neverili ale u nas kamos nestihol napisat :?
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Ja som si vybral prvú otázku - Slávnostný prejav pri príležitosti 100ho výročia založenia knižnice, hneď mi v hlave "naskakovali" myšlienky keď túto tému profesor napísal na tabuľu tak som neváhal a napísal dve strany (úroveň B).
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

zero266 napísal:...inak asi by ste neverili ale u nas kamos nestihol napisat :?
Ono to az tak nevadi ked nestihnes dopisat, pretoze ucitelia pri opravovani precitaju aj tvoj koncept, akurat stratis nejake body za upravu.. A ani ja som to skoro nestihol prepisat :oops: Do poslednej minuty som pisal. :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

taktiez som pisal 3ku. od nas pisala jedna holka zo vsetkych tu 1. :shock: dost hlupa tema a aj ona.
inak ta uvaha mala byt o medziludskych vztahoch viacmenej. cize ziadne sci fi :wink:
myslim si ze lepsia tema ani nemohla byt na uvahu. krasna tema o ktorej sa dalo pisat a pisat. len keby som nepisal tak pomaly (napisal som 2 strany a 10 riadkov z tretej) horsie ako 3ka nebude. odj*bal som sa na rozdeleni slova buducnost :oops: budu-cnost :oops: viem som lama ale v tje chvili som na to nemyslel. az potom mi doslo ked som si ulavoval na wc. nam normalne zobrali telefony a zapisovali kto kedy siel na kratku prestavku (2-3 minuty)
oficialny cas bol u nas od 9-13.
myslim ze sa dalo. kamaratka si vecer napisala charakteristiku osoby- mamy. po tom co sa tato tema objavila prepisala cely tahak a odovzdala nieco po hodine.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ci boli super temy!!! nevedela som si vybrat z poslednych troch....velmi dobre...nakoniec som pisala na tretiu a odovzdala som druha:) nechapem naco tie 4 hodky....je to o tom ci ta napadne ci nie....ak nie smola,potom stresujes a napises blbkovinu:) inak matura=zbytocna formalita!!!!vsetky tie vycakane dievky,boze z toho je ta sprosta trema:D
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Ja som pisal charakteristiku :) myslel som, ze zo seba nevypotim viac ako stranu a pol, ale nakoniec som tam popisal tolko bludov, ze som to mal na dve a pol strany, takze spokojnost u mna... dufam ze tam nebude vela chyb...
Ono by to nebolo take stresujuce, ale vsetci to robia strasne formalne... koli tomu tie stresy... inak velmi som sa nestresoval, ak mam pravdu povedat :D ine to uz bude asi na anj :?
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

mne maninka uz rano hned po vyhlaseni poslala sms a vsetko v pohode..vybrala som si dvojku..charakteristilu..pohodka..dve strany aj 6 riadkov...dufam ze to dobre dopadne...
dagem
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dagem »

poharvody napísal: inak matura=zbytocna formalita!!!!vsetky tie vycakane dievky,boze z toho je ta sprosta trema:D
Keby maturita bola len zbytocna formalita tak maturitu by dostal kazdy debil co nic nevie. Ako by to potom vyzeralo si domyslite sami.

Temy boli v pohode pisal som 3
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

U nas si 85% vybralo 3. temu, cize uvahu. Ja som si v klude premyslel a v klude som napisal a mam z toho celeho dobry pocit, dufam ze 33,4% padne :roll: :)
Bd02
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bd02 »

nj dost lahke temy ste mali :)))
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

nezistovali ste u ucitelov temy na anglinu? nepreriekol sa nejaky z nich?
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

Ja som písal dvojku...dal som to na 3 a pol strany...myslím si ze temy neboli tazke....a k tej anglictine...profesori sa nemohli prerieknut pretoze temy su vraj v obalkach ktore su zapecatene a smie ich otvorit len predseda komisie...to je ta osoba ktora príde na vasu skolu ako dozor...ak by zistila ze je pecat porusena ma pravo na danej skole zastavit maturitu....takze pochybujem ze sa nieco dostane von....cize som v totalnej riti..... :lol:
kapitanzm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kapitanzm »

Ricardo, co si zaspal dobu, to sa rano hlasilo v radiu, ked si uz sedel v triede.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

kapitanzm napísal:Ricardo, co si zaspal dobu, to sa rano hlasilo v radiu, ked si uz sedel v triede.
Ak som spravne pochopil, hovoril o anglictine
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

v nasej skupine ( 18 ludi ) pisalo asi 11 ludi 1.temu ( vratane mna )
jeden pisal 3 , ostatny 2 ... nefim preco ale my sme vacsinou pisali na tu kniznicu :) - ja som pisal same halusky, mena boli vymyslene tiez , ale mne sa to aj tak nezda, ze 100 rocna kniznica :roll:
tu temu som vedel hned ako zrebovali , cize nejako okolo 08:15 som zacinal pisat sloh :D
- dopadlo to pre mna myslim dobre ( 2 + 1/4 strany )
- nemal som vobec klepy
- akurat som furt volaco pil a mosel som aj zajjedat :)
.. a pravopisne chyby ja nezvyknem mat ve slohu :twisted:

jedine minus bolo pre mna, ze ma strasne bolela ruka ( neni som zvyknuty pisat perom , v skole vacsinou pisem na mojom notasiku ) a nemohol som pisat rychlo a toe pismena som pisal ako nejaky prvacik... ale vysledna uprava bola dobra ( snazil som sa ) :roll:
Napísať odpoveď