Stone Sour
-
VINNIE
Medium Expert - Príspevky: 114
- Kontaktovať používateľa:
Stone Sour
čo hovoríte na túto kapelu?
-
Vesper
Professional - Príspevky: 1554
Re: Stone Sour
to je ta kde spieva Corey Taylor zo Slipknotu ze?VINNIE napísal:čo hovoríte na túto kapelu?

-
Reli.C
Medium Star - Príspevky: 403
Vesper: truth ... to je on
VINNIE: úplne v pohode ... síce na slipknot sa to nechytá (imho), ale je to aj tak v pohode formácia ... songy ako napr. Get Inside alebo Trought The Glass (videoklip 10 bodov z 10) sú nenormálne dobré (samozrejme nie len tieto, ale aj kopu ostatných). Spevák - nemám slov (veď vieme odkiaľ pochádza
) ... jedným slovom SUPER
//+ ešte sa priznám, že vďaka tejto formácií, som prvykrát videl skutočnú tvár Coreya Taylora
//btw VINNIE v pohode téma ...
// http://images.google.com/images?hl=sk&q ... a=N&tab=wi

edit/úprava príspevku

VINNIE: úplne v pohode ... síce na slipknot sa to nechytá (imho), ale je to aj tak v pohode formácia ... songy ako napr. Get Inside alebo Trought The Glass (videoklip 10 bodov z 10) sú nenormálne dobré (samozrejme nie len tieto, ale aj kopu ostatných). Spevák - nemám slov (veď vieme odkiaľ pochádza

//+ ešte sa priznám, že vďaka tejto formácií, som prvykrát videl skutočnú tvár Coreya Taylora

//btw VINNIE v pohode téma ...

// http://images.google.com/images?hl=sk&q ... a=N&tab=wi

edit/úprava príspevku
-
Colortraincleaner
Medium Star - Príspevky: 404
ano, to je ona. MAm uz cez rok doma stejnojmene album, ale velmi ma nepresvedcilo. Holt Slipnot je Slipknot.Vesper napísal:to je ta kde spieva Corey Taylor zo Slipknotu ze?
-
Reli.C
Medium Star - Príspevky: 403
no ehm.System99 napísal:Podla mna v pohode kapela Corey nema chybu....v marci sa chystam na koncert do londyna tak uvideme nazivo co to bude

/som veľmi zvedavý (nie nebudem skoro starý

-
Abiosis
Medium Expert - Príspevky: 101
Takze teraz uz viem, preco mi v skupinke Stone Sour nieco tak zavanalo Slipknotom. Mne je ta skupinka znacne sympaticka, kedze mam rad, ak sa v piesni striedaju melodicke linky typu "la-la" s vrieskajucimi typu "ba-ba"
Dokonca by som povedal, ze mi je sympatickejsia, ako materska skupina. Mam rad surovu hudbu, ale trosku ineho zanru ako je Slipknot.

-
seth82
Darca - Príspevky: 8694
Osobne uprednostnujem skor melodicky styl ako skriekanie (neodsudzujem),stiahol som si ten posledny album, celkom sa mi to paci, hadam trhnem celu diskografiu. Taky pohodovy styl, aj v Slipknote som uprednostnoval skladby, v ktorych sa spievalo, uz som raz taky. Presne kvoli tomu sa mi pacia veci ako Mudvayne, Chimaira, Mushroomhead, Static X a tak dalej - je to taky mix skrekotu so spievanim...
No keby to tak boloReli.c napísal:no ehm.... je už koniec marca, tak koncert by si už mal mať snáď za sebou nie?
... bol si?! ... keď hej, tak "porozprávaj" ako bolo
. aký sú naživo?!
/som veľmi zvedavý (nie nebudem skoro starý)