hmmm cez nokia pc suite ti to nejde ? skusal si tam davat apps pre tvoj symbian ? konkretne pre 9.1 ? pretoze aplikacie na stary symbian niesu kompatibilne ...
ob3l1x napísal:hmmm cez nokia pc suite ti to nejde ? skusal si tam davat apps pre tvoj symbian ? konkretne pre 9.1 ? pretoze aplikacie na stary symbian niesu kompatibilne ...
ved asno akusal...ved ja som na to 2x klikol a spytalo sama ci to chcem nainstalovat...dal som ano...a asi po 2 sekundachmi na pocitaci napisalo ze operacia zlyhala.....a telefon mi ano nenapisal ze ci chcem nainstalovat
hmmm skus odinstalovat a znova nainstalovat PC Suite ... aa pc suite ti telefon detekuje ano ? aka velka je ta app co si sa snazil nainstalovat ? ak bola vacsia ako 1MB tak skus nejaku malicku app ci aspon to nainstaluje a ak mas aj moznost kabel tak skus cez kabel ci to aspon tak nainstaluje ...
ob3l1x napísal:hmmm skus odinstalovat a znova nainstalovat PC Suite ... aa pc suite ti telefon detekuje ano ? aka velka je ta app co si sa snazil nainstalovat ? ak bola vacsia ako 1MB tak skus nejaku malicku app ci aspon to nainstaluje a ak mas aj moznost kabel tak skus cez kabel ci to aspon tak nainstaluje ...
no ma to asi 100kb...uz sa mi podarilo cez PC suite to urobit ale iba raz..potom mi napisalo ze sa telefon odpojil ale stale to bolo na bluetooth tak newem co mi to nejako blbne......len ja by som potreboval MSi bluetooth setup to CD co som mal k BT ked som ho kupil..lebo to nemamnainstalovane.....a ak by si dakte nasel tak mi posli link ze kde...skusal som uz ja z ich stranky MSI a aj som to nasiel ale ked som klikol tal mi uz iba napisalo ze sa neda najst server takze uz to maju zrsene