Zakazane znaky
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Presne mas pravdu,som sice proti rasovym predsutkom ale,cigani atd. v poslednej dobe toto dost vyuzivaju proste cigani dobiju bieleho=v poriadku...biely dobije cigana=rasovo motivovany cin za ktory musi byt uvaleny poriadny trest aspon 8 rokovLolofon napísal:...zbili ich tak nas chceli zazalovat z RASISTICKY MOTIVOVANEHO UTOKU ,kde je spravodlivost ?
imho tak ako Fas. treba aj ANTI bit hlava nehlava jedna-radost vsetko su to podvrataci ktori upozornuju na svoju ubohost ....
takze tebe je to v poriadnu ides po ulici a deges ta dobije. to je ok ? ze prepeadaju ludi a zabijaju kvoli 100sk ?pishta napísal:Presne mas pravdu,som sice proti rasovym predsutkom ale,cigani atd. v poslednej dobe toto dost vyuzivaju proste cigani dobiju bieleho=v poriadku...biely dobije cigana=rasovo motivovany cin za ktory musi byt uvaleny poriadny trest aspon 8 rokov![]()
heh asi si nepochopil celkom skrytyt zmysel predchdzajucej odpovede,,,,, kazdopadne tich co "vystrkuju rozky" ci ide o "mensinovy" extrem alebo o nejake podradne skupiny,treba trosku upovedomit "ze od kazdeho vajcaka vecsi jeIMI napísal:takze tebe je to v poriadnu ides po ulici a deges ta dobije. to je ok ? ze prepeadaju ludi a zabijaju kvoli 100sk ?
-
pishta
Light Professional
Vobec si nepochopil,o tom som nic nepisal.Ja som skor hovoril o tom ked sme pri rasach,aj ked nerad posudzujem ludi podla pleti.Ale proste aj ked sa o tom vobec nehovori dost casto cigani dobiju obycajneho cloveka,vtedy sa nic nedeje.Ale akonahle napadne biely cigana je to rasovo motivovany cin...IMI napísal:takze tebe je to v poriadnu ides po ulici a deges ta dobije. to je ok ? ze prepeadaju ludi a zabijaju kvoli 100sk ?
Podla mna by ludia nemali vobec byt rozdelovany na rasy a nic by nemal byt raosovo motivovany cin,mal by to byt proste utok,a nemalo by sa to brat ako rasovo motivovany cin...Bol by to proste utok,za ktory by sa rovnako stihalo ako ked beloch dobije belocha...To je moj nazor
A moj nazor je aj taky ze s nackami do plynovej komory
rajský
Ten kto sa zastáva rómov, asi nikdy nezažil nejaký stret s nimi, alebo dokonca bývať niekde pri nich...
Je to super pocit ak ideš z roboty, a väčšia polovica "cestujúcich" sú smradľavý ciagáni, rozkrikujúci sa na celý autobus...
Prípadne hŕba tohto odpadu sa pri nástupe do autobusu na teba nahrnie a v autobuse zistíš, že nemáš peňaženku, mobil....
Ten kto sa zastáva rómov, asi nikdy nezažil nejaký stret s nimi, alebo dokonca bývať niekde pri nich...
Je to super pocit ak ideš z roboty, a väčšia polovica "cestujúcich" sú smradľavý ciagáni, rozkrikujúci sa na celý autobus...
Prípadne hŕba tohto odpadu sa pri nástupe do autobusu na teba nahrnie a v autobuse zistíš, že nemáš peňaženku, mobil....
Pesne tak ty ktorí ciganov obhajuju tak nevedia čo su zač!!hezo napísal:rajský![]()
-
Digital
Guru
Ja som chodil na zakladnu do školy s ciganmi a byvam pri nich cely život, nemal som zatial ziadny konflikt s ani jedným ! Vacsinou viac vyrivaju tý holohlavý buze**** (NeoNhachisti) !MGSnake napísal:Pesne tak ty ktorí ciganov obhajuju tak nevedia čo su zač!!
Mimochodom momentalne som aj ja holohlavy tak ty co mate hole hlavy a nieste tý šašovia bojujuci za narod tak vas som nemyslel
byvas asi pri 1% tzv. normálnychDigital napísal:Ja som chodil na zakladnu do školy s ciganmi a byvam pri nich cely život, nemal som zatial ziadny konflikt s ani jedným ! Vacsinou viac vyrivaju tý holohlavý buze**** (NeoNhachisti) !
Mimochodom momentalne som aj ja holohlavy tak ty co mate hole hlavy a nieste tý šašovia bojujuci za narod tak vas som nemyslel
no ok ja som to inac chapal.pishta napísal:Vobec si nepochopil,o tom som nic nepisal.Ja som skor hovoril o tom ked sme pri rasach,aj ked nerad posudzujem ludi podla pleti.Ale proste aj ked sa o tom vobec nehovori dost casto cigani dobiju obycajneho cloveka,vtedy sa nic nedeje.Ale akonahle napadne biely cigana je to rasovo motivovany cin...
Podla mna by ludia nemali vobec byt rozdelovany na rasy a nic by nemal byt raosovo motivovany cin,mal by to byt proste utok,a nemalo by sa to brat ako rasovo motivovany cin...Bol by to proste utok,za ktory by sa rovnako stihalo ako ked beloch dobije belocha...To je moj nazor
A moj nazor je aj taky ze s nackami do plynovej komory![]()
v polsku je v sucasnosti dost antikomunisticka vlada //bratia KACZYNSKI----takisto odpor proti rusku// a vzdy tam bol proti nemu silny odpor ... staci spomenut Solidaritu ,jej protesty atd,tak myslim to bolo v zositoch z dejepisujackb napísal:dnes som cital ze v PL chcu zakazat aj komunisticke znaky. co vy na to? ja by som potom nemohol obliekat par triciek s toutou tematikou. (niesom komanch,ja ich nosim z recesie)
-
pinacolada
Guru wannabe
Vies, niektori ludia k nejakemu narodu patria, narozdiel od teba a tak to ty nikdy nepochopisDigital napísal:Ja som chodil na zakladnu do školy s ciganmi a byvam pri nich cely život, nemal som zatial ziadny konflikt s ani jedným ! Vacsinou viac vyrivaju tý holohlavý buze**** (NeoNhachisti) !
-
Digital
Guru
Ked ti mam pravdu povedať som v skutočnosti poskladaný s 3 národov , Madarsky , Slovensky a Taliansky.Absolutne mi to neprekážaAryan Angel napísal:Vies, niektori ludia k nejakemu narodu patria, narozdiel od teba a tak to ty nikdy nepochopisNeviem teda presne z kolkych "narodov" si poskladany ty, ale v jazyku naroda slovenskeho sa pise v nominative mnozneho cisla muzskeho rodu makke i (plati aj pre pridavne mena).
Este ste to nebrali na slovencine?Digital napísal:Ked ti mam pravdu povedať som v skutočnosti poskladaný s 3 národov , Madarsky , Slovensky a Taliansky.Absolutne mi to neprekážaA diky za krátku lekciu Slovenčiny
Nechcem ta nejak zahltit ale pise sa z 3 národov...
Na to preco je nacizmus a jeho symboli zakazane (narozdiel od komunizmu) sa viedlo uz niekolko odbornych diskusii, ma na to vpliv viacero faktorov, ktore sa mi prave teraz nechce pisat:)
Tie vysvetluju preco, ale nepotvrdzuju spravnost.. tam potom tiez zalezi na subjektivnom uhle pohladu
ja suhlasim s nazorom zelevoca .
[quote][/quote]
viem ake to bolo v Polsku,ale myslim ze to moze byt aj jedna z provokacii Ruska,alebo Bieloruska kedze Polsko je velmi proamericke.
pina che-ho v pohode mozu zakazat, ja mam na tricku len plagat Interkozmosu, plagat "Schvalujem politiku strany", a Uljanova - on je jediny na zakazovanie, povedal by som
zelovoc presne tak
viem ake to bolo v Polsku,ale myslim ze to moze byt aj jedna z provokacii Ruska,alebo Bieloruska kedze Polsko je velmi proamericke.
pina che-ho v pohode mozu zakazat, ja mam na tricku len plagat Interkozmosu, plagat "Schvalujem politiku strany", a Uljanova - on je jediny na zakazovanie, povedal by som
zelovoc presne tak