tazke rozhodnutie...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

tazke rozhodnutie...

Príspevok od používateľa marsi »

no mam neake peniaze na ucte a keby som nieco potrebovala tak mama doplati....ale teraz ta otazocka mam si kupit notebook alebo ist na dovolenku k moru cez leto ???? neviem sa rozhodnut pri mori som este nebola ale sama tam ist urcite nechcem a to by som ani nemohla a neviem ci kamarati budu pri peniazoch ....a notebook, doma sice comp mame ale on je u brata v izbe a chcelo by to proste nieco vlastne ved internet by sa na to dal napojit nie? tak ...
Hi
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hi »

No dovolenka by bola lepsia,ale ked nemas s kym ist tak jedine notebook
PS:internet sa da v pohode napojit aj na druhy pc,ja to tak mam spravene
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no zalezi aj podla toho, kolko na tom ucte mas. ked si este nikdy nebola pri mori, urcite by sa ti tam pacilo, je to super. keby si tam mala s kym ist, tak preco nie? a k tomu notebooku, no je pravda, ze chodit do bratovej izby na net nie je Boh vie co, ale to musis zvazit sama. a ano net by sa tam mal dat pripojit...
edit-bolo by dobre, keby si napisala, kolko na tom ucte mas (ak chces a ak mozes)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No, keď tak počítam, tak za cenu slušného laptopu máš celkom peknú dovolenku niekde ďaleko... Ale keďže nechceš ísť sama a kamoši by možno nemali peniažky na nejakú super exotiku, tak ti navrhujem zľaviť zo svojich požiadaviek na laptop, kúpiť o pár tisíc lacnejší a zvyšné peniaze dať na dovolenku pri mori. Bude to pre teba väčší zážitok, keďže si pri mori ešte nebola. Nemusíš ísť ďaleko, nejaké Chorvátsko alebo Taliansko ťa výjde pár tisíc. Kamarátov na to ľahko zlákaš a keď vás pôjde viac, tak je to úplne lacné. Budeš mať pekný zážitok z mora, super čas s kamošmi na dovolenke a ešte aj nový laptop. Simple as that :wink:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

zuzkazuzka napísal:... Budeš mať pekný zážitok z mora, super čas s kamošmi na dovolenke a ešte aj nový laptop. Simple as that :wink:
Otázka je : nie že či budú mať kamaráti peniaze....ale či vôbec budú chcieť ísť s ňou.... :twisted:
tí čo ma poznajú vedia ako to je myslené.. :evil:
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kafiatko napísal:Otázka je : nie že či budú mať kamaráti peniaze....ale či vôbec budú chcieť ísť s ňou.... :twisted:
tí čo ma poznajú vedia ako to je myslené.. :evil:
jednej kamosky som sa uz pytala a ona by isla.... ja ta poznam ale neviem ako to je myslene :( a nepochopila som ani tu vec od baliho co napisal co si dala jednu temu ty :cry:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

urcite by som sla na dovolenku v lete na notebook nasetrsi zas....
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

ja by som si peniaze odlozil na horsie casy...
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

martin M napísal:ja by som si peniaze odlozil na horsie casy...
horsie casy heh no dufam ze take nebudu ale tieto peniazky naozaj bud na jedno alebo na druhe
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Mam jednu otazocku, zarabas alebo studujes? Ak mas nejeky prijem a ten notebook surne nepotrebujes tak choj na tu dovolenku. Ale to tiez zalezi od toho s kym... Ja by som tiez nechcel ist k moru sam, skus sa o tom porozpravat s kamaratmi alebo niekym kto by pripadal do uvahy. A potom ked sa vratis mozes si zarobit na ten notebook bud brigadov, pracou alebo nejakym stipendiom ak studujes a mozno ti aj rodicia trochu prilozia. Vsak na net nepotrebujes notebook za 50 litrov a taky slusny sa da splasit za cca 20 litrov, zalezi co budes nanom robit.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ako notebook pre studenta cca 20 tacov...
dovolenka v chorvatsku, last minute, polpenzia, apartman, aj s cestou sa da zohnat od 7000...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Neviem neviem, prijal by som asi tu dovolenku.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Traktorista napísal:ako notebook pre studenta cca 20 tacov...
dovolenka v chorvatsku, last minute, polpenzia, apartman, aj s cestou sa da zohnat od 7000...
a dokonca aj lacnejšie.

Potrebuješ notebook tak súrne, že bez neho už nevydržíš? Mám v blízkosti ľudí, ktorí keď si ho kúpili, zistili, že to bola zbytočná investícia do nepotrebnej veci. Ak má byť notebook len pohodený doma s tým, že budeš vyvalená na gauči a surfovať, tak je to imho úplná hlúposť a zbytočnosť.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No napíšem ti to pohľadu človeka, ktorý ešte nebol pri mori a už si kúpil notebook. :)
-Ako vravíš, notebook by sa ti zišiel, nebola by si viazana od brata a jeho izby + hodí sa aj do školy.
-Na dovolenku pojdeš raz, vrátiš sa a peniaze sú preč, notebook nikde a ty zasa budeš brata obťažovať, aby uvolnil comp.

-Radím ti preto, kúp si ten notebook, k moru sa aj tak dostaneš a bude to rovnako dobrý pocit poprvý raz v zalive o rok, dva ako teraz. A možno si medzičasom nájdeš aj priateľa a pôjdete na vysnívanú dovolenku spolu :smt057
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Frikso napísal:No napíšem ti to pohľadu človeka, ktorý ešte nebol pri mori a už si kúpil notebook. :)
-Ako vravíš, notebook by sa ti zišiel, nebola by si viazana od brata a jeho izby + hodí sa aj do školy.
-Na dovolenku pojdeš raz, vrátiš sa a peniaze sú preč, notebook nikde a ty zasa budeš brata obťažovať, aby uvolnil comp.

-Radím ti preto, kúp si ten notebook, k moru sa aj tak dostaneš a bude to rovnako dobrý pocit poprvý raz v zalive o rok, dva ako teraz. A možno si medzičasom nájdeš aj priateľa a pôjdete na vysnívanú dovolenku spolu :smt057
tak tak k+ pekne napisane aj dobre vysvetlene
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Frikso napísal:No napíšem ti to pohľadu človeka, ktorý ešte nebol pri mori a už si kúpil notebook. :)

No dobre povedane ;) ale zase je tu otazka ako velm ten notebook potrebuje ... proste ja by som sa s tym nejako neponahlal , ak to nieje nieco surne tak peniaze si odlozit alebo investovat, myslim podielove fondy , ak das peniaze nejakemu odbornikovi tak o rok pojdes aj na dovolenku aj notebook si kupis a za tie iste peniaze si kupis lepsi ako teraz ... Proste podla mna je skoda dat peniaze na jednu dovolenku, aj ked to mozu byt nezabudnutelne zazitky. V kazdom pripade musis sa rozhodnut sama, musis zvazit, co ma pre teba vecsiu hodnotu, alebo najst nejaky kompromis. Good luck :wink:
Napísať odpoveď