osobne si myslím, že oj3b to je, ale tiež si myslím, že je to aj o šťastí. neverím, žeby to bolo "prednastavené". oj3b spočíva v tom zmysle, že čím viac to hraješ, tým viac si na tom závislý, a čím viac "závisláčiš", tým viac peňazí ide dpč .
Elektronicka urcite je, kedze je to elektrika+magnet, takze tato ruleta si dokaze nalepit na zaklade magetizovania gulicku. Ak sa nemylim, tak v Amerike su elektronicke rulety zakazane. Jedina sanca ako vyhrat je, ze budes davat pravy opak ako davaju ludia s najvacsim vkladom, takze ak da niekto 5 tisic za cervenu, skus dat na ciernu, je vacsia sanca, ze vyhras. Samozrejme to nemusi vzdy vyjst, pretoze ta ta ruleta musi pustit na urcitu vyhru, aby si chcel este viac a viac, no potom ta zozere aj so snurkami z topanok.
ruleta sa nikdy nedostane do minusu ako aj automat. ja poznam jednu ruletu a on je v zisku min 50 000 Sk kazdy mesiac a to tam chodi min ludi....takze asi tak dava aj peniaze
Tak automat american poker 2 sa do minusu dostat moze, jednoducho casnicka otoci klucikom a vyplati ta pri bare, ale ak ide o to ze ho budem mat vo svojej krcmicke rok, urcite stratovy nebudem. Inak tento poker dava hry podla aktualneho stavu vkladu, t.z. ze ked mate poslednych desat korun a utratili ste 500 da vam maly poker. Alebo na posledne otocenie chyti tri zhodne karty a vy si pobezite rozmenit aby ste zistili ci pride stvrta, no bohuzial... a ked ste tam uz hodili dalsie kilo, tak preco ho nerozbit?
Automaty, ruleta v skratke "vyherne automaty/stroje/" su odrby. Vsetko je to robene pre zisk majitela takze ked neodrbe teba urcite odrbe ineho. V tychto veciach by som bral aj to malo co ti da
Elektronicka ruleta je podvod! Milion krat sme skusili vynechat jedno cislo a tenPEKELNY stroj ho vie vzdy do 3 hodou bezchybne najst! Ked hra viac hracou a nevedia kto co vsadza, nepridu na to!Rozhodne sa cisla nehadaju! Stroj ich urcuje a velmi presne! Skusali sme aj serie farby, a stroj reagoval a padali cisla vzdy proti nam! Skusali sme aj postupne prikladat cisla v smere hodinovych ruciciek, kazde kolo o cislo nasledujuce viac, po urcitej dobe zacnu padat sisla presne tam kde nasa seria zatial skoncila! Neda sa s nou vyhrat! Nebudte naivny, nepomozu vam ziadne vypocty! Ten stroj je velmi dobry! Videl som co dokaze!!! Ked padlo rovnake cislo 7 krat, zastavili stroj, a volali technika!!! Pokazil sa! A vtedy sme videli ako dokaze bezchybne strielat do cisla! Hrate sa z podvodom! V Bratislave, su uz elektronicke rulety prazdne!!! Ludia to pochopili, okusili aka je to masina a prestali im pichat peniaze!!!
Moj priatel hral elektronicku ruletu a mal nasadeny svoj rozpis cisiel, kde mal dvojku ako favorita a mal na nu vsadenych najviac penazi! Ked po styroch hodinach prehral uz dost penazi a dvojka nechodila, povzdychol si ze asi nepride! Povedal som mu ze to zariadim! Zrusil som mu stavku na dvojku a hadajte co padlo? No ta vytuzena dvojka! NAHODA? A to hral aj susedne cisla! Tak aka je to masina? Obera vsetkych pekne jedneho po druhom dokola!:-)
Pravdepodobne to co som tu napisal, niekto vymaze alebo vam bude tvrdit nieco ine! Nedajte sa a vsetkym o tom hovorte! Hraju na nas s falosnymi kartami!
Pisete tu o tom ze by mali byt hracie automaty nadstavene aby 70% vyplacali na vyhry? Uz ste niekedy sedeli v nejakom nasom kasine? Poznam hracou ktory skusali kadeco! Bezne su take situacie ze sa aj niekolko hracou, niekolko dni strieda na jednom stroji, preto ze sa vie ze uz je tak plny, ze uz by aj nejaku tu vyhru mal dat! Pani su to statisice a vyhra nikde! Odhadujeme to tak na 17 - 20 percent na vyhry! Neviem ako je to inde, ale na Slovensku majitelia, (a vieme velmi dobre kto vlastni nase kasina), a ty pani co by mali nejakym sposobom kontrolovat slusnost a zakonnost v nich, ty vsetci tu maju taky krasny biznis, o akom sa nam ani nesniva!
Skuste sa popitat krupierou v kasine kolko tam ludia za vecer prehraju a kolko si odnesu! Ludia ked niekoho seriozneho z kasina poznate, povie vam to cislo! Nieje vacsie ako 20%! Vacsinou vas ale budu klamat a rozpravat o rozpravkovich vyhrach! Ved je to ich chlieb!:-) Na papieri sice vykazu mozno tych zakonom stanovenych 70%, ale kto ich skutocne vyhra? Ono sa vzdy objavy taky zvlastny pan, ktoreho nikto nepozna, sadne si a vyhra aj vacsiu sumu, alebo ten rozpravkovy Jackpot, zoberie korunky, a ticho sa vytrati! To ste este nepoculi?
V dnesnom svete sa uz neda verit nicomu a nikomu, asi sa nikdy nedozvies ci ta klasicka roztocena ruleta s gulickou v kasinach je oj**b alebo naozaj, co ty vies mozno niekde v kancli sedi nejaky chlapik a urcuje ake cisla padnu
Automatom by som neveril vobec. No sem tam sa stane ze vyhras, na Silvestra sme boli s kamaratmy v jednom podniku hrat biliard a vedla biliardoveho stola su 2 automaty a bola tam taka tlupa ciganov, nahadzal tam par 10 korunacok a hral ato dost dlho a odrazu dal vyplatit vyhru a zacalo sa sipat, a vobec to neprestavalo a my sa tych ciganov pytame ze kolko mu vyplaca, a on ze 5 000sk, potom mu musela dat prachy aj veduca z pokladne lebo automat bol uplne prazdny. tom usa hovori stastie
Cely flip klasickej mechanickej rulety su cisla 0 a 00. Totiz statisticky, na vsetky ostatne policka je nasobitel vyhry obratenou hodnotou pravdepodobnosti.
Ak by sa vsadzalo do nekonecna na ciernu/cervenu (bez nul), boli by ste v nule, lebo statisticky by ste vyhrali presne 1/2 krat, nasobitel vyhry 2.
Chytak su tie 0 a 00, ktore nepatria k skupinam, takze ak padne jedna z nich (P=1/19) idu vsetky peniaze zo skupin bankarovi.
Resp. este to poviem inak, ak vsadzate vzdy na vsetky moznosti danej vlastnosti (cislo, parnost, farba, tretiny) - zas bez nul - tak vzdy vyhrajete presne tolko kolko ste vsadili. Za 0 a 00 vsak vyhrat skupiny ani cisla nemozu.
Nemyslim si zeby v rulete boli nejake magnety a urcovali ake cislo ma padnut. A to ze ked hra viac hracov a padne protiklad toho naco stavil niekto velke peniaze tiez nevychadza. Videl som chlapika jak sam sedel pri rulete, dal za liter na cervenu a zachvilu z toho spravil 50 000. A nebol to ziadny tajomny chlapik ktoreho nikto nepozna ale obycajny gambler ktory tie prachy v tej herni potom aj tak nechal. Je to vsetko skor o nahode a stasti. Len tych moznosti co moze padnut je tolko ze nie je mozne aby bol niekto na tom dlhodobejsie ziskovy, moze mat akurat chvilu stastie a nieco vyhrat, ale to je vsetko. Tymto si nechcem zastavat automaty, len hovorim ze to nie je cieleny podvod, ale obycajna pravdepodobnost nad ktorou nikto nevyhra. Jedinym vytazom je vzdy automat
Ale zoberme si aj to ,ze je na svete zopar ludi ktory maju zakazane vstupit do kasina, to su chudaci, nepustia ho tam ,lebo vedia ze by vsetk ovyhral, takym prikladom je Derren Brown