Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
lopo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lopo »

no je ich strasne vela tych filmov ktore nostoja za nic ako napriklad: Agenti dementi, agenti 00, Prizrak univerzity, 12 do tucta, a strasne vela dalsich teraz ma nic nenapada.
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Hned prvy najhorsi film, ktory ma napadol (urcite ich je viac :D ) je Panic je nanic. Nudny film, bez pointy, s hroznymi hereckymi kvalitami, ktory sa snazil vyrovnat Expertom, Snowbordakom, Raftakom a pod. Neviem, ci trpeli viac herci alebo ja, ked som to pozerala, ale vacsie zufalstvo som uz davno nezazila :)
Andy130685
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Andy130685 »

safan napísal:ludia minule som si zapol kanal film+ v noci a neuverite co som videl.toto prekona vsetko.

bol to film o vrazednom vytahu,ktory myslel a chcel sa pomstit ludom.zabijal vsetkych co vstupili a nakoniec ho zabil opravar vytahov stingerom zo vzdialenosti 3 metre.
:lol: bohuzial som ten film videl aj ja a bol to fakt jeden z najhorsich co som videl... :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

prihadzujem do kotla film: highlander: the source :woa: :slap:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:prihadzujem do kotla film: highlander: the source :woa: :slap:
no...niekto dotrtkal totalnu klasiku...prve 2 casti boli super, zvysok je uz odpad...nieco pridam do zbierky aj ja: The Siege - totalna sprostost, Training day - tak tento film som uz uplne nevykryval, citil som sa ako v hre GTA a nakoniec vsetkeho som si pozrel noveho Rockyho - vzdy som mal predsudky voci tymto filmom o boxe, hovoril som si, ze si to ani zaboha nepozrem, ale ked tak vsetci vychvalovali, tak som neodolal a spravil som chybu...tieto 2 hodiny som fakt mohol stravit niecim uzitocnejsim, zabijenim priserok v dungeon siege alebo oblivione...a tak..svet je kruty...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

A čo tak Crossroads? alebo Double Team? :D
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

T4XI

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Akoze, vcera som pozeral T4XI (Taxi 4), ale velka vyhra to nebola.. :? Trochu ma sklamal ten film... Co uz, dufam, ze 5tka alebo 6ka bude lepsia :D
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

x-men je trapny a potom vsetky take komixovky /podla mna/
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Cicatrix napísal:jeden z novších shitov - 300

fanúšik mi dal -Karmu dík
suhlas
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Tlmočníčka , prvých 5 min. som pozeral a DELETE ...
vinancan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vinancan »

Bojovali za vlasť. Sice som to nevidel ale kamarat ano a neodporucal mi to pozerat ani keby som bol slepy
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

panic je nanic...to je vydarena kravina
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

teraz som naposledy pozeral film s nazvom (ak sa nemylim) Graves End...
takto to bola ober kokosina...
pokusal som sa to uz aspon dopozerat..ale to sa nedalo..dokonca na trikrat som to chcel dopozerat ..a nic.. 3x som zaspal.. uplna somarina..ak to mate, znicte to :lol:
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

Gargoil :D
lubo28
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lubo28 »

vinancan napísal:Bojovali za vlasť. Sice som to nevidel ale kamarat ano a neodporucal mi to pozerat ani keby som bol slepy
Vidno,že tvoj kamoš má nízke IQ!

Kód: Vybrať všetko

http://www.csfd.cz/film/77625-bojovali-za-vlast-oni-srazalis-za-rodinu/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tento tyzden som sa pustil do Wicker Park a Children of Men (alebo nieco take) a obe veci boli hroza. Wicker mal byt romanticka komedia, no po asi 20 min som to vypol, pretoze to bolo neskutocne trapne a vobec ma to nezaujalo. Hodnotenie na IMDB nic moc, ale aj tak strasna nuda.

Od Children of Men som cakal viac, vzhladom na to, ze na IMDB.com to vyfasovalo cez 8 bodov, ale rovnako ako v prvom pripade, aj toto malo hrozne nudny zaciatok a tak som to po asi pol hodine vypol. Ked si tieto dva filmy porovnam s filmom The Departed, tak je to neskutocny rozdiel. Departed mal cely cas dobry a zaujimavy dej, kdezto Child. of Men s podobnym hodnotenim uplne o hovne.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

hojko napísal:Tento tyzden som sa pustil do Wicker Park a Children of Men (alebo nieco take) a obe veci boli hroza. Wicker mal byt romanticka komedia, no po asi 20 min som to vypol, pretoze to bolo neskutocne trapne a vobec ma to nezaujalo. Hodnotenie na IMDB nic moc, ale aj tak strasna nuda.

Od Children of Men som cakal viac, vzhladom na to, ze na IMDB.com to vyfasovalo cez 8 bodov, ale rovnako ako v prvom pripade, aj toto malo hrozne nudny zaciatok a tak som to po asi pol hodine vypol. Ked si tieto dva filmy porovnam s filmom The Departed, tak je to neskutocny rozdiel. Departed mal cely cas dobry a zaujimavy dej, kdezto Child. of Men s podobnym hodnotenim uplne o hovne.
tak ten Children Of Men som si tiez pozrel s velkym odporucanim kamaratov a taktiez uz len koli tomu hercovi ktory bol dost dobry v Inside Man-ovi a bolo to fakt huste nudne... jedine sceny co ma uputali boli tie vybuchy atd co je dost smutne a inac.... no nic moc
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ja som pozrel Flyboys- zo zaciatku ma to este celkom putal, aj ked tam bolo dost absurdnosti...no po 20minutach som zistil, ze pozeram asi najnaivnejsi film v poslednej dobe...Preco hned nenapisu, ze cielova vekova skupina je 14 rokov???
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

grandhotel, tento film sa mi maximalne nepacil.
Balian1186
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Balian1186 »

Nebudem sa vyjadrovať k viacerým filmom, veľkú časť tých najnovších som nevidel, lebo na to nemám na teraz čas. Ja osobne som dosť tolerantný človek, ale podľa mňa najväčšia hovadina prvého rázu bol film Kocka 2. Proste aj keby som bol neviem aké individuum tak by som sa nepochválil ľuďom takou stupiditou, ktorej nerozumia diváci, možno ani herci a aj samotný režisér
Napísať odpoveď