tak čo už teda s Vami . napodobne aj odomňa. aby sme si tak mohli "spammovať" ešte veľmi veľmi dlho ... server už máte. tak teda neviem čo Vám mám viac zaželať ... Hojko čo by si chcel?
hojko by asi chcel hlavne pokoj a aby nemusel riesit nejake banalne problemy a aby tu vsetko islo ako ma... ale samozrejme sa pridavam ku gratulaciam a dufam,ze este par rokov forum vydrzi
pripajam sa ku gratulacii, hojko.com je zatial forum s najvyssou urovnou ake som kedy navstevoval, iked aj tu mi obcas rozum zastava, do buducna prajem vela DUCHAPLNYCH prispevkov a inteligentnych a tolerantnych diskutujucich
Ja prajem veeela spokojnych hojkarov, kvalitnych prispevkov a tak ...inac Hojko ma najlepich smajlov akych som videl (a takisto nasirsi vyber)...Thanks for fun Hojko
micpu napísal: Ja prajem veeela spokojnych hojkarov, kvalitnych prispevkov a tak ...inac Hojko ma najlepich smajlov akych som videl (a takisto nasirsi vyber)...Thanks for fun Hojko
trochu dosť OT, ale keď sme už pri tých smajloch: nedávno pribudli noví, všimli ste si?
jj vsetko naj, nech sa dari a nech je to tu aspon take ako doteraz este vela rokov. tiez by som chcel tomuto foru popriat "stastnu ruku" na userov btw k tym novym smajlom, to sa hojko bachol po vacku?