SLOVANET - FUP

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

hojko napísal:Slovensko nema taku zahranicnu konektivitu, aby to mohlo byt bez agregacie..
.. napriklad 3Com, ktore sa daju kupit za dobre peniaze a svojou kvalitou su niekde na spici...
ako prakticky ziadna krajina na svete, hlavne pri tomto rapidnom raste prenasanych dat uzivatelmi.
google odhaduje, ze do 3 rokov bude priemer na uzivatela 3gb prenesenych dat denne, co je uz supa.

ad znacky - dobre skusenosti mam aj z maxvell alebo ako sa to sakra pise:), dost rozsirena znacka gbit sietoviek u notebookov, aj ked je pravda, ze gbit je tazko vytazit na hodnotu blizku maximam, teda tazko overit.
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

trosku navrat k teme, reklamoval uz niekto flat od Slovanetu po zavedeni FUP pre "podstatnu zmenu zmluvnych podmienok" alebo nieco podobne?

Z odpovede na mail som sa dozvedel ze ide sice o zmenu zmluv. podmienok, nie vsak o "podstatnu" zmenu, nakolko neobmedzeny traffic a negarantovana rychlost ostavaju..

Ano, do konca viazanosti uz to bude iba, hmm, 20 mesiacov? :twisted:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus napisat na Slovensku obchodnu insepkciu, nic za to nedas. Je to jedina moznost ako by si mohol nieco dosiahnut.
mademan
Light Star
Light Star

hojko> mas s SOI nejake skusenosti? Tato alternativa mi zatial nenapadla, popozeram kazdopadne..
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Napadlo ma reklamovat kvalitu sluzby ... ist s tym na SOI :)
Pripadne napadnut zmluvu .. zmenili sa jednostranne zmuvne podmienky s ktorymi nesuhlasis a tak podat vypoved .... je to porusenie zmluvy zo strany ISP a teda nemal by si platit ziadne odstupne ... neviem ci to takto pojde skus si prestudovat zmluvu pripadne navstiv pravnika ci tam nejaku medzierku najde ..
:wink:
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

no aj ja nechapem ze je uz 1. maj a stale mam 256 kedy mi to uz konecne daju spat??
mademan
Light Star
Light Star

Pozor, agresivny uzivatel, aby ti ju este neznizili za drzost !!
:)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no akoze.. kebyze t com zaradi fup bolo by mi to uspesne u riti.. net mam na komunikovanie s blizkimi a studovanie.. nejsom taky tip tipka co sedi cely den pri nete a stahuje vsetko co vidi len aby sa mohol pochvalit v skole kolko stiahol.. a co sa tyka tich reciciek o skvalitneni to su len flaamy, slovanet sa nikdy neskvalitny tak ako t com.. aj tak tcom je monopol cize nikdy fup on mat nebude..

fuck off slovanet..
hojko napísal: Pokial ide o Realtek a podobne rozsirene lacne sietovky, tych 30mbit nebude ziadny problem, pri vacsom toku by to bolo zretelne citit, preto je vyhodne investovat do sietovky napriklad 3Com, ktore sa daju kupit za dobre peniaze a svojou kvalitou su niekde na spici. Ked som skladal server pre hojko.com, tak na asi jedinu vec, ktoru som bol upozorneny bolo, ze urcite nemam pouzit Realtek sietovku, tak to skoncilo nakoniec pri 1gbit sietovke od Intelu.
s tymto prispevkom iba suhlasim.. ked som si zaviedol net mal som tu realtek sietovku za dve kila nova zabalena original proste.. len vydrzala asi tak 2 tyzdne aktivneho surfovania a potom zakyvala teda zadymila a odisla.. teraz mam asi rok 3com a som spokojny jak nikto..
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

deblasco napísal:ziadna
A aky je to v podstate program alebo sluzba od orange ? alebo co potrebujes splnovat za podmienky aby ti dali tuto rychlost ? lebo mna zaujala cena/rychlost a este ked je to datovo v podstate neobmedzene tak by som zrusil svoju ADSL pripojku od T-comu a presiel k nim .....
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ad slovanet - odid od nich, ako velku mas pokutu za zrusenie sluzby?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Ja mam Slovanet a som nadmieru nespokojny :( Tych biednych 10Gb mi vystaci tak prvy tyzden. Vpedy radost tahat, ale potom....hrooza!

Este rok vydrzat a presviedcam nasich na Chello. Len neviem ako je to s dostupnoustou. Na ich stranke ked si zadam svoju adresu tak pise ze vsetky sluzby su dostupne, ale nezda sa mi ze by to u nas uz bolo. Neviete o tom nieco viac?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skolacik: Skus odstupit od zmluvy Slovanetu, uz sa tu o tom dost pisalo na fore. Dobra alternativa je T-COM DSLko, ktore nema FUP a mozno ani mat nebude. Skus do Chella poslat mail alebo tam zavolaj a zistis, ci je dostupne aj u teba doma.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

hojko napísal:Skolacik: Skus odstupit od zmluvy Slovanetu, uz sa tu o tom dost pisalo na fore. Dobra alternativa je T-COM DSLko, ktore nema FUP a mozno ani mat nebude. Skus do Chella poslat mail alebo tam zavolaj a zistis, ci je dostupne aj u teba doma.
Chello a v poprade :roll: Odkedy :idea:
Kabat 1337
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kabat 1337 »

Od tej zmluvy sa neda odstupit, uz sa to riesi na inom fore.... Prakticky oni zmluvu nijak neporusili a maju to tak prespekulovane ze dovidenia :shock:
mademan
Light Star
Light Star

kabat> das link?
Kabat 1337
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kabat 1337 »

Samozrejme, tu to je :) (len dufam ze to nie je reklama, ak hej ta srryyy)

http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=21035
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

pocujte, ako to tu citam tak sa mi ani nechce verit ze to DSL moze ist takto pomaly... ako je to mozne?? ja sa ako do pc a tak nevyznam tak mozno poviem blbost :) kamarat co ma slovanet sa nestazuje a frci mu vsetko stalou rychlosotu (okolo 120KB/s), tak ako je to teda....
mademan
Light Star
Light Star

tomek00> bud ma datovy alebo ma stastie, ja som mal dva roky slovanet flat+pripojky dsl, ficalo plnou cely cas...

Preco neusetrit ked sa da, presli sme cisto na slovanet (necekol som situaciu-sak mi to ide dobre), viazanost dva roky, rychlost zmizla...

tak je to mozne :wink:
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

jjj napísal:Chello a v poprade :roll: Odkedy :idea:
Dufam ze do toho roka tu uz bude. :)
memento mori
Novice
Novice

Príspevok od používateľa memento mori »

hypeer napísal:takto nejako vyzera FUP slovanetu v praxi...
*23.4.2007 - 08:06
Rýchlosť prijímania dát (download): 2,3 kB/s (18 kbps)
Rýchlosť odosielania dát (upload): 1,3 kB/s(10 kbps)
(gprs na mobile mi slape rychlejsie)

odporucanie pre vsetkych ktori rozmyslaju nad dsl:
SLOVANET NIKDY!!!
dna v mesiaci
to ti ten limit 15GB celkom dlho vydrzal az do 23 dna v mesiaci
Napísať odpoveď