S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tam ide o tie svetla.. pri takej VGA ako je 7600GS si zahras normalne len pri statickych
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

mam GF 6600 GT PciE ,kartu s riadnou podporou DX 9 , a na dynamic lighting aj pri najmensich detailoch je to okolo 15 snimkov/s , mam 1 GB ram , a co som cital specifikacie , tak static lighting disponuje s DX 8.1 a dynamic s DX9 a ful dynamic s neviem cim , ale cloveka nasere s prepacenim ze to musi hrat na static lighting(teda nie DX9 efekty ale DX8.1 :evil: ) s takou kartou , ale moj nazor je ze keby som mal aspon 1,5 GB ram alebo rovno 2 GB tak by nemal byt problem...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ravenman napísal:mam GF 6600 GT PciE ,kartu s riadnou podporou DX 9 , a na dynamic lighting aj pri najmensich detailoch je to okolo 15 snimkov/s , mam 1 GB ram , a co som cital specifikacie , tak static lighting disponuje s DX 8.1 a dynamic s DX9 a ful dynamic s neviem cim , ale cloveka nasere s prepacenim ze to musi hrat na static lighting(teda nie DX9 efekty ale DX8.1 :evil: ) s takou kartou , ale moj nazor je ze keby som mal aspon 1,5 GB ram alebo rovno 2 GB tak by nemal byt problem...
mas zly nazor.. aj keby si mal 2gb ram ti to na lepsich ako static light nepojde (dobre)
mam 1.5gb.. od ram to nezalezi... je to vo VGA...
tie full dynamic lighting idu tiez na DX9.. stalker nie je robeny na DX 10
inak aj VGAcky ktore su teraz urcene na DX10 tak tiez nepojdu extra super v DX10 v neskorsej dobe.. :)
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

Šu-Do napísal:mas zly nazor.. aj keby si mal 2gb ram ti to na lepsich ako static light nepojde (dobre)
mam 1.5gb.. od ram to nezalezi... je to vo VGA...
tie full dynamic lighting idu tiez na DX9.. stalker nie je robeny na DX 10
inak aj VGAcky ktore su teraz urcene na DX10 tak tiez nepojdu extra super v DX10 v neskorsej dobe.. :)
!osobne som skusal na 1.5Gram a s tym Dynamic lighting , to islo celkom hratelne na strednych detailoch , skor pritom 1Grame len pocujem ako swapuje ta hra ..(+ som musel zvacsit swap size..)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ravenman napísal:!osobne som skusal na 1.5Gram a s tym Dynamic lighting , to islo celkom hratelne na strednych detailoch , skor pritom 1Grame len pocujem ako swapuje ta hra ..(+ som musel zvacsit swap size..)
lenze tie dynamicke svetla nemaju take brutalne naroky na RAM ako na VGA... no ale ked si to skusal tak sa hadat nebudem...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

vedel by mi niekto upnut svoje savy na verziu hry 1.0.0.0.1 niekde v okolo chernobylu alebo pripjati? dakujeem
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Zdravim, mam jeden problem so stalkerom stiahol som si ho crackol a normalne ide, comp mam dobry ale stale mi to roby graficke chyby napr. ze sa pretiahne textura a potom dalsia a daslia a nakoniec mi to stuhne grafickou to určite nieje, stiahol som si najnovšie ovládače a všetko, pls neviete ako sa to dá vyriešiť?
kolda5
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kolda5 »

No me se stava taky velmi zvlastni vec - mam patch 1.01,cestinu a hra se mi po nainstalovani novych catalystu uz vubec neseka ani na nejv.nastaveni ale stava se mi ze z niceho nic spadne do oken !!nevite co s tim ??
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Storm Keeper napísal:Zdravim, mam jeden problem so stalkerom stiahol som si ho crackol a normalne ide, comp mam dobry ale stale mi to roby graficke chyby napr. ze sa pretiahne textura a potom dalsia a daslia a nakoniec mi to stuhne grafickou to určite nieje, stiahol som si najnovšie ovládače a všetko, pls neviete ako sa to dá vyriešiť?
to si zistil ze to VGA nie je kvôli tomu ze mas najnovsie ovladace ?
aku mas VGA ?

no takze... konecne som sa dostal dalej ako za vrakovisko.. a to do kanalov.. moja prva prisera.. skoro som DUSU vyplul.. prisaham... najprv ti teroristi ci co su zac.. a potom som zabil toho posledneho.. a idem omrknut dalej kanale a zrazu brutalny hukot.. newiem ako to mam nazvat.. ked zacne prisera hucat...
skoro som odpadol... kukam vsade naokolo a nic.. len tak cumim predseba ze co to je... akosi sa vlni vzduch, kukam ze cervene oci DPC.. a potom ma to pekne poskrabalo a cely zasobnik do tej zrudy...
to bol ten neviditelny kkt...
uplne ma vystrasil zebrak jeden... to bola teprv len prva prisera... ani moc ma to nelaka hrat dalej :cry:
no proste atmosfera jak svina... potom idem dalej pomalicky a kukam nonstop 360° aby ma zas nieco neprekvapilo... :) najkrajsie je vonku za denneho svetla.. za tmy nieje skoro nic vidiet akurat pocut (strelbu.. kriciacich vojakov.. vrieskajucich mutantov).. no a ten kanal.. to je konec
jauznevimco
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jauznevimco »

JJ. :D Takzvany Bloodsuckers. Ten je dobry. :) Na par miestach sa tam este vyskytuje. Inac tiez ma na prvy krat vylakal, potom si zvyknes. Viac ma sral ten Controller na konci kanalov v x18 co ta pritahoval a odhadzoval na dialku. Ani nestacis zbran vytiahnut a nie este nabit. Nastastie je tam uz len raz.
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andik8 »

kde alebo ako alebu u koho ? sa da opravit brnenie viz vpravo dole ten modry pasik
Obrázok
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

mam taky pocit ze to neni brnrnie ale len nejaka odolnost voci psi ale nesom si ist dlho som nehral
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Neviem co je ten modry pasik, ale brnenie sa opravit neda... Mozno je nato nejaky addon :?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Modry pasik. Niesom si isty ale myslim ze to zalezi od typu a nie od poskodenia brnenia. Skus citat o tom brneni. Mam pocit ze to tam bude. alebo hod screen brnenia. Kazdopadne to nieje az take dôlezite dôlezitejsi je ten cerveny :)
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andik8 »

tu je screen brnenia
Obrázok
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

Môj prvý zásek :cry: . Neviete jak sa dostať odtialto? Je to miestnosť v laboratóriu kde vás pošle barman nájsť nejaké dokumenty.
Naľavo schody hore (tam boli dokumenty, nič iné) a napravo sú dvere ktoré horia a píše že ich niekto drží, a furt tam lietajú také gule z ktorých ide oheň... Jak sa dostať odtial?
Prílohy
ss_mirec_05-08-07_14-05-49_(l04u_labx18).jpg
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

FraGmanN napísal:Môj prvý zásek :cry: . Neviete jak sa dostať odtialto? Je to miestnosť v laboratóriu kde vás pošle barman nájsť nejaké dokumenty.
Naľavo schody hore (tam boli dokumenty, nič iné) a napravo sú dvere ktoré horia a píše že ich niekto drží, a furt tam lietajú také gule z ktorých ide oheň... Jak sa dostať odtial?
Strielaj do tych guli, mne sa to tak podarilo...
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Skúšali ste už niekto ten patch 1.0003 ?????? ide všetko ako ma ???
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

Perfektná hra, dúfam že vyjde čestina alebo slovenčina do tejto hry, aj ked černobyl mám v láske.. :)
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

.sO' ~ napísal:Perfektná hra, dúfam že vyjde čestina alebo slovenčina do tejto hry, aj ked černobyl mám v láske.. :)
Ty si asi práve spadol z jablone :lol:
Napísať odpoveď