Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

pravidelne mavam sny v ktorich nakonci vzdy nejako umriem ,resp stane sa mi nieco zle taketo mam aspon 4x do tyzdna , a zvysne si nepametam
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja si skoro nikdy nepamätam na svoje sny vzdy to mam len take matne utrzky neviem si spomenut ........ ale minule sa mi jeden snival a na ten nikdy nezabudnem bol o jeden babe ktora sa mi paci .............to skvely sen len skoda ze som sa nasledne na to prebudil waaaaaaaaa som myslel ze ma porazi .............
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

V tejto suvislosti ma napad akurat jeden vtip:
Jozo pride domov unaveny z roboty a lahne na postel. A zrazu sa dostal do neba k svetemu Petrovi a ten mu hovori ze zomrel. Jozo povie ze nechce este zomriet ze ma toho v zivote este vela naplanovaneho. Peter mu povie ze sa moze vratit len pod podmienkov ze s vrati ako sliepka. Jozo po uvazovani suhlasi. zrazu sa ocitne v kurine a kohut sa ho pyta, ty si tu novucka? A jozo ze ano ale mam taky divny pocit dam dole. Kohut povie ze to je normalne to len znesies vajicka. Tak jozo znesie prve druhe a tretie a potom ho zena zobudza a vravi Jozo neser do postele ty prasa :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ach bože :lol: Dnes sa mi ale fest kravina snívala!!
Najprv som bol dáky tajný agent a furt som o niečom rokoval v jednej miestnosti s Lucy Liu. Potom som sa premiestnil na nejakú misiu do komplexu, ktorý vypadal ako z HalfLife2 a mňa s mojimi troma kamarátmi nás tam naháňala obrovská mäsitá čelusť. Odniesla to moja naj kamarátka :cry: . Zlyhali sme, a tak sme šli do školy pre špiónov, kde vyučoval náš nemčinár. Mali sme fasa lavice. Podložka vypadala ako mixpult s dvoma gramcami a masteringom a na monitore nonstop bežala položka výkon zo správcu úloh systému windows (ctrl+alt+del :D). Otvorili sa dvere a vošiel strážnik Bellick z PB a iba tak prebehol cez našu triedu s hláškou, že vo vedlajšej budove musí zatknúť moju hlasovú pedagogičku. Žiadna reakcia, iba moja ďašia kamarátka si dačo zamrmlaal pod nos a keďže všade boli ploštice, tak to učiteľ počul a kamarátka musela zavolať Bellickovi a ospravedlniť sa mu. Ja som ten hovor samozrejme pomocou svojho super mixpultu (:D) vystopoval a kosil sa...
A potom som sa zobudil... :sok:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Naposledy sa mi snívalo že som paladin vo World of warcraft.Bol som v Elwin forest(alebo ako sa to píše už som to dlhšiu dobu nehral) ,všetky questy som tam mal už prejdené ale nemohol som ísť do ďalšej lokácie, lebo som bol ešte prislabý.Tak som rozmýšľal že pojdem do Ironforege ale bol som hrozne uťahaný tak som rozmýšľal, že si ukradnem koňa...Na to že som to hral naposledy v roku 2005 celkom čudný sen.

A dosť často sa mi snívajú horrorové sny, ktoré vždy ukončím tým že začnem kričať že je to len sen a že sa musím zobudiť a nakoniec sa vždy zobudím...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

velmi casto sa mi sniva, ze dokazem lietat, alebo potom mam taky pocit "nadlahcovania", ze ako ked urobim jeden skok, tak prejdem aj 10 metrov... celkom sranda, a vzdy mi to pride smiesne, ze skoda, ze neviem tak lietat aj v reale...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja mávam stále sny o lietaní a lietadlách. Buď niekam cestujem lietadlom, alebo sa len tak vychádzkovo vznášam nad Dunajom na rogale, alebo vidím, ako letí lietadlo a niečo s ním nie je v poriadku. Už som aj trochu pátrala po význame a stále mi vychádzalo, že som odvážna a že budem mať úspech... No, tak čakám teda..... :smt069
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

wau! tak dnes som mal prvy LD v zivote! poviem vam, to bola parada. ale este sa mam v com zlepsovat- lietanie mi moc nejde, resp. lietam pomaly, chcel by som prechadzat cez stenu. zlepsit telekinezu. ale bol to super zazitok a som rad ze ani nie po dvoch tyzdnoch cvicenia uz prisiel LD. tak ma napadlo, ci to nebolo sposobene tymto: v noci asi o druhej som sa zobudil, citil som cosi teple na ruke. zistil som, ze mi tecie krv z nosa (v poslednom case dost casto), tak som bol v kupelni cca 10 minut, a ked som isiel spat, bol som akysi malatny, ale bolo mi dobre. hned ked som zaspal, zacal som snivat a ja som si to uvedomil. co myslite :?:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

LOL :D Mne sa raz snivalo ze viem lietat,tak som lietal a potom ze treba to vyuzit...tak ze idem vykradnut banku a potom odletim s penazmi,no a v tom dojde policia a ja ze sak uletim ale nejako sa to nedalo,proste neslo lietat tak ma zavreli :cry:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mne sa vacsinou nic nesniva. Po polnoci lahnem spat a rano vstanem vdaka vytrvalemu budiku, ktory to nevzdava aj 20 minut :D Naposledy sa mi snivalo, ze ma chce zabit vlastny dedko. Vacsinou sa mi praveze stava, ze si sny nepamatam alebo ma v tom najlepsom zobudi budik a ja sa nedozvem koniec.
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

ale ano, malo by sa ti snivat, ako aj kazdemu inemu cloveku. lenze ty sny si asi nepamätas. :?
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

no minule ma chytil tazky sen.. ale aplikoval som nan jednoduche riesenie..

Takze pocas sviatkov .. si tak pamatam ze pod konferencnym stolikom v obyvacke sme mali polozenu kofolu .. plnu flasku kofoly (viete zasoba nech stale nemusime behat na balkon.. navstevy sa striedaju a len by to pilo a pilo a jedlo a pilo) no a sa mi snivalo ze vidim tu kofolu sedim v obyvacke a strasne som smadny smadny smadny a neviem preco ale nebol som schopny ju zobrat a naliat . .si strasne trapenie.. uz normalne ze v uplnom vypati a tak.. a ja strasne smadny.. tak si hovorim .. kaslem na to .. zobudil som sa .. a som naozaj bol neskutocne smadny.. tak som dvakrat pleskol vyprahnutymi ustami .. az sa zaprasilo.. postavil som sa a siel sa napit.. ale len cistej vody.. potom som opat lahool a spal.. a sen sa uz viac neobjavil
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

bolek napísal:ma v tom najlepsom zobudi budik a ja sa nedozvem koniec.
to sa aj mne stalo :D pi*i a potom budik..ma slo je***..mozno sa dakedy dosniva koniec :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

midnight_man napísal:mozno sa dakedy dosniva koniec :D
Ja som uz skusala aj "dosnivat" :D. Vypnes budik a zadriemes len tak jemne, ze dokazes ovplyvnit svoje podvedomie. Asi je to hlupost, ale parkrat sa mi to podarilo :).
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mne sa teraz v noci snivalo ze v myslave pri krizovatke smerom na bukovec(taka dedina-mestska cast Kosic) pristalo ufo, co ufo cely roj bol na oblohe.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Niekedy si sny pamatam a niekedy nie...velmi casto sa mi snivaju sny so strasnou kopou ludi napr ze je nas vela v triede alebo v autobuse alebo pod...je tam strasne vela znamich ale aj taky ktorych nepoznam...a strasne vela cudnych a blaznivych snov mam :)
napr ze som zabijal Harryho Potera :smt068
alebo v mojom sne pobehovali lesne vili hore bez a jazdili na BMW :wooow:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

heh, asi naj sen bol, ked som v nom objal dievca ktore lubim ale ona o tom nevie... sme sa dlho divali navzajom do oci...romantika...a potom svina budik :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

cez tyzden sa mi snival taky blaznivy sen, jeden z mala, ktore si pamatam.
bol som na intraku a isiel som hore vytahom a ked vytah dosiel na koniec, tak som chcel vystupit, ale na tom poschodi chybali vytahove dvere a medzi kabinou a poschodim bola asi metrova fuga dolu do sachty... a este sa ta kabina zacala hojdat, a ja som musel preskocit, aby som vystupil... fuha to bol zazitok :blee: :smt117
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

bolek napísal:Ja som uz skusala aj "dosnivat" :D. Vypnes budik a zadriemes len tak jemne, ze dokazes ovplyvnit svoje podvedomie. Asi je to hlupost, ale parkrat sa mi to podarilo :).
Ja ked nedosnivam sen, tak sa mi po par dnoch sniva zase,ale od zaciatku. Vacsinou su to nocne mory :evil: skoro vzdy sa to konci tak, ze padaaaaaaaaaam niekam dole a ked sa zobudim ma az zamrazi.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

mne sa snivalo ze sme boli na skolskom vylete aj asom mala kazdeho odviezt domov a som sa strasne tesila ze budem soferovat a moj dejepisar nechcel aby som soferovala:( no a akolo toho vyletu rozne ine veci samozrejme:) ale najviac si pametam toho dejepisara ako odmieta sadnut do auta...aaaaaaaa:)
Napísať odpoveď