GPS do auta

Informácie o software, ankety...
pesinko2468
Expert
Expert

GPS do auta

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

neviete niekto pls ako sa da dat GPS navigacia do auta (Octavia II), ale free, nie co som pozeral za 60 eur a tak ... ci take nieco neni ?? dik ........... a keby bolo mohol bol by som vdacny aj za nejaky navod ako to tam dat :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ved normalne si kup gps navigator a prilep si ho lepiacou paskou na palubnu dosku :P ale nie srandujem ...

http://www.navigacia.sk
http://www.gpsgarmin.sk

tu najdes potrebne informacie
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

no neviem ... moc info som tam nenasiel ... bo xcel by som dobru mapu -> iGo '06 , ale ta stoji aj 7000 predpokladam a to moc nechcem ... inac teraz som sa pozeral, bo mam CD s mapou Nem., takze tie mapy tam idu cez CD ... na tom CD je vela NAVxxxxx.DAT (mapy), este nejake files a len 1 .exe file : NAVECE_M.EXE ..... pls poradte ci treba kupit orig. alebo si mozem stiahnut z rapidu tuto vasu verziu :)
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

pesinko2468 napísal:no neviem ... moc info som tam nenasiel ... bo xcel by som dobru mapu -> iGo '06 , ale ta stoji aj 7000 predpokladam a to moc nechcem ... inac teraz som sa pozeral, bo mam CD s mapou Nem., takze tie mapy tam idu cez CD ... na tom CD je vela NAVxxxxx.DAT (mapy), este nejake files a len 1 .exe file : NAVECE_M.EXE ..... pls poradte ci treba kupit orig. alebo si mozem stiahnut z rapidu tuto vasu verziu :)
netreba kupovat original. chod na lamky alebo ine warez fora a urcite najdes kopu map. stryko na mapach z lamiek funguje bez problemov :)
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

originalne mapy su nutnostou len v pripade Garminu, ktory to ma zabezpecene asi najlepsie spomedzi vsetkych vyrobcov PND.

Poohliadni sa po Garmin 310 Deluxe + Slovakia Roads, alebo po Mio C710, ktore maju uz v cene komplet mapy celej europy*. Sice ich cena sa splha nad 15.000 ale mas kompletne GPS aj s mapami a pohodlnou obsluhou.

*) mapy niektorych statov najma vychodnej europy su zatial so slabsim pokrytim, kedze este nie su zmapovane. U Slovenska sa tiez udava 9% pokrytia uzemia, avsak vyhradny distributor Garminu na SVK, firma Conan, ho dodava spolocne so Slovakia Roads, kde je pokrytie 99%, avsak uz nedosahuje kvalit ako mapy napr. teleatlasu pre zapadnu europu. Co sa Mia tyka, ten je dodavany so zabudovanou iGo kartou s mapami tiez celej europy, akurat aj pokrytie statov vychodnej europy aj SVK je na lepsej urovni, nakolko preberaju mapy od lokalnych dodavatelov (ale tiez nemozes pocitat s rovnakymi kvalitami ako v pripade zapadnych krajin).

Mozno ti bude pripadat 512MB pamat u Garmin 310 smiesna (zmestia sa na nu mapy slovenska + este napr rakuska), avsak neni problem si ju rozsirit o dalsie 2GB pomocou SD karty, a tam uz sa ti zmestia mapy komplet ;) (dodane na CD)
Napísať odpoveď