Co si myslite o "snuse"?pouzivate?
Co si myslite o "snuse"?pouzivate?
Co poviete na "snus" tento vyrobok pokial viem vznikol vo Svedsku preto lebo tam zakazaly fajcenie a uz 10% svedov to puziva, sice je to zakazana vo vsetkich europskych miestach. ale povedzme si uprime, co neni zakazane??:))...puzivate snus?alebo poculi ste onom??ja som to skusil a neni to az tak zle:)Ale ja nejsom fajciar to raz zacas si dam, podla prilezitosti, ale uz velmi davno som mal. ale podla mna tento snus je dobra nahrada za fajcenie, nepachnete a nemusite byt obklopenym dymom
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co si myslite o "snuse"?pouzivate?
a co je to..?
Re: Co si myslite o "snuse"?pouzivate?
troska viac, http://hnonline.sk/c3-22527565-k00000_d ... ty-za-snusmakaveli napísal:a co je to..?
-
Traktorista
Guru
možno si škodia oveľa viac, ale škodia si dobrovoľne... a ako si sám povedal, neškodia (neobmedzujú) tým iných...turtlak napísal:no ano skodia len sebe, ale skodia si ovela viac. som nefajciar a mam nazor, ze ked niekto fajci, tak vie, ze si skodi a je to jeho vec, ale toto je podla mna az prilis...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja som to mal parkrat, raz od Nóriek, inokedy od Svedov. je to celkom ok, vzhladom na to, ze tu v UK sa nemoze fajcit v krcmach a ked tam clovek ide a v ustach ma snuse, tak je to fajn
no ako som povedal, mal som, ale uz viac nechcem, bolia z toho usta a pery, nic prijemne. a zanechava to barjaky bordel v ustach, teda pokial to nie je v takom specialnom "pytliku".