akoze mam dost silny zaludok, zle mi neprislo, ale zazitok silny. tak nechutne video som uz dlho nevidel. s brachom (prask) zdielame nazor, ze ich nezabiju kvoli tomu, aby neposkodili kozusinu (mozno blbost, ale ma to logiku), ked by ich strielali ci podrezavali... ale im by som doprial to iste - zvliect ich z koze za ziva ako spotene ponozky ked davam dole

a nechat ich lezat na zemi v krcoch a bolestiach... neviem co by robili... neviem co to bolo za zviera ako prve, tusim medvedik cistotny, ked tam visel, uz som chvilu myslel ze je mrtvy a potom sa chudacik zacal trepat znova

uplne najhorsie bolo pozerat nanho zvleceneho z koze ako sa tam zvija - iba ten kusok som ukazal brachovi a musel is prec, ze na to sa on nemoze pozerat.
nie som daky zaryty ochranca zvierat - ale ked sa raz ma zviera zabit - ci na potravu alebo kozusinu, nech trpi co najmenej, ak vobec musi. tak isto ako ta afera s tym psikom co ho tahali za autom - Lucky, ked som ho videl tak mi bolo do placu, lebo som si predstavil ako sa nieco take stane bratrancovmu vlciakovi (ma teraz stena - malu Meggy a strasne zlaty havino to je).
mam rad zvierata, su to zive stvorenia, mal som macku a ked som videl ako mi ju preslo auto, nebolo mi vsetko jedno, aj ked mala "len" zlomenu labku... neznasam tyranie akehokolvek druhu a toto by sa dalo klasifikovat ako tyranie zvierat, ale tam je to bezne, nedokaze si s tym poradit ani AAF (animals asia foundation), ale nedeje sa to len v cine, ci korei, nie je to vynimocne ani v rusku, ci na vychode nasej krajiny v romskych osadach - prosto kde je chudoba tam sa to deje, len mozno nasi toho psa zabiju najskor...
staci si do youtube alebo hocikam zadat napr. china dog a take strasne videa co su tam
tu je napr video kde su a ine zabery (aj na panicky v kozuchoch, kt paradoxne vencia svojich milacikov

tiez nepekne zabery - je tam zaber ako varia zaziva vo vreci
video
foto prezentacia