MS v hokeji - Rusko 2007
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
S bielorusmi vyhrame ale aj tak je to naozaj hrôza, no priznajme si kanada si myslim ze nehra tak ako USA (hraju lepsie). S cechmi prehra a je to v kybli. Skoda veril som im. Inak aky mal vyznam vcera v brane halak ked dnes tam je krizan ? to zase rozchytany halak zostane na striedacke omfg ten supler sa mi zda akysi nahlavu padnuty
edit... 3.tretina gooool
nebol by odveci 3 golovi zvrat ale to sa nestane (aj ked chlapcom verim)
edit... 3.tretina gooool
No vidim to tak ze do stvrtfinale (ak sa tam dostaneme) postupime zrejme zo 4 miesta a tam nas bude pravdepodobne cakat Rusko. Ale treba byt uprimny na Kanadu a USA sme proste nemali, boli technickejsi rychlejsi a bojovnejsi. No ale aj tak este stale mozme byt majstri v tomot dost nespravodlivom systeme MS.
-
hojko
Site Admin
Bieda, velka katastrofa, totalne lezerne, ze sa to az slovami opisat neda. Vyborne hral Uram, aj ked sa mi to tazko pise, ale je to tak. Na opacnu stranu Melicharek a Kukumberg posobili ako statisti. S takymto vykonom od Cechov chytime klasicku sedmicku a od Bielorusov tiez, takze este dva zapasy a nasi su doma.
-
pancuska26
Expert
-
Grond
Medium Professional
ked sme hrali presilovku tak som mal pocit ze prave my hrame v oslabeny len s tromi hracmi ..... amici si tam robili co chcu , utocnik sa tam v pohode dotrepal s pukom a ked chcel tak si aj vypalil pricom nasi sa tam za boha dostat otrasny hokej vacsie sklamanie som nezazil uplne mi to posralo naladu dnes keby som bol vedel tak ani nepozeram 
-
peterkozel
Medium Professional
hej tiez som sklamany, ale inak chalani pocuvajte niekedy ma to nadavanie ale aj serie, lebo furt sa len nadava, ved nemozu byt zas rok co rok nejaky bohovia, inak zoberte si kolko mame obyvatelov aky mame na hokej rozpocet a teraz si to porovnajte s napr.americanmi..., nahodou vcera sme kanadu tlacili
si robis srandu ? Od Bielorusov sedmicka ? tak to snad nie...od Cechov moznohojko napísal:Bieda, velka katastrofa, totalne lezerne, ze sa to az slovami opisat neda. Vyborne hral Uram, aj ked sa mi to tazko pise, ale je to tak. Na opacnu stranu Melicharek a Kukumberg posobili ako statisti. S takymto vykonom od Cechov chytime klasicku sedmicku a od Bielorusov tiez, takze este dva zapasy a nasi su doma.
tak toto co sa dnes dialo nemalo chybu. kam sa stratila efektivita, nasadenie zo vcerajsieho zapasu? ved tu sme mali mat body! s ceskom to bude fiasko ako stale. velke derby kde nam zase ukazu aky mame komplex z bratov cechov a ked bielorusi vycitia sancu tak nas este pekne potrapia. aby to nedopadlo tak ze pojdeme domov. a o rok sa uvidime zase....
-
peterkozel
Medium Professional
-
PAIN
Light Professional
No verim vto, ze sa proti Cechom chlapci vyhecuju a zahraju na 200% a daju do toho zapasu vsetko akoby to bolo finale bo ich tiez urcite nehorazne serie, ze vkuse snimi prehravaju tak snad budu motivovanejsi a vyuziju sancu porazit Cechov a ak aj nevyhrame, nech sa aspon snazia omg!!! Vkuse mam pocit, ze maju velky respekt voci superovi alebo si neveria alebo co bo mi pripadaju taky neisty pri kazdej prihravke, zakroku,...