Vista - inštalácia
Vista - inštalácia
Teraz mám XP a chcel by som formatnut cely disk a hodit iba Vistu. Stiahol som ale je image vo formate . iso . Potrebujem jednoduchý návod
-ako formatnut HDD
-ako potom nahodit ten image Visty
-viem že možno ide o jednoduche veci ale robim to prvýkrat
-ako formatnut HDD
-ako potom nahodit ten image Visty
-viem že možno ide o jednoduche veci ale robim to prvýkrat
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no dobre... to je pravda.. ak user uz newie ako napalit image a ani kedy sformatnu disk tak vista nie je tym pravym prenho... ale tak cracknut vistu nie je problem.. ovladace taktiez... na nete su uz na vsetko ovladace.. teda som nasiel na vsetko co mam v PC...peterkozel napísal:no ja som to pisal preto lebo chalan chcel poradit urcite veci a bude mat pataliu s cracknutim ovladacmi a tak, myslel som to tak ze mnohy chcu vistu a pritom maju problem s tym ako sformatnut disk
akurat je totalne ine prostredie ako v XP.. uplne kazda malickost je na takych miestach kde by som to nikdy nehladal..
no a mozno mu bude vadit pomalost visty.. pokial nema dobry HW... mne zere hned po starte 550mb.. ale to som tam ece nic neupravoval.. procesov mi bezi okolo 40 pretoze netusim ktory je ktory.. ani som sa tym moc nezaoberal...
EDIT:
tie upozornenia som vypol ako prvepeterkozel napísal:hej jasne presne tak som to myslel, vista je velmi pekna, hmm inak ja som mal praveze pocit ze mi to akosi vsetko fachci lahodnejsie ako na xp, dost ma otravovalo vela roznych bespecnostnych upozorneni co tam furt vyhadzuje, inak viem ze kus od temy crack co mas facha? bo ten co som skusal bol februaroveho data a bieda

-
peterkozel
Medium Professional
hej jasne presne tak som to myslel, vista je velmi pekna, hmm inak ja som mal praveze pocit ze mi to akosi vsetko fachci lahodnejsie ako na xp, dost ma otravovalo vela roznych bespecnostnych upozorneni co tam furt vyhadzuje, inak viem ze kus od temy crack co mas facha? bo ten co som skusal bol februaroveho data a bieda
-
Šu-Do
Redeemer
a prave vistu ?j@ro napísal:ako zacne to bootovanie a kedy co na to treba spravit?
-blbe otázky ale fakt nahadzujem prvýkrat windows
musis si v BIOSE nastavit 1st boot device MECHANIKU namiesto HDD
vlozis to DVDcko a potom je jedna obrazovka kde kontroluje HW a potom druha.. pokial si to DVD napalil tak ze nestratilo bootovacie vlastnosti.. teda napalil ako IMAGE a nie ako datove DVD tak ti zacne pisat dole ze boot from CD
potom ak je bootovacie tak nabehne ze press any key to boot from CD/DVD.. stlacis hocijaku klavesu... a potom uz len nabehne take farebne VISTA pozadie... trosku dlhsie niektore veci trvaju.. napriklad necita z HDD ani z mechaniky.. ale to nic..
no a potom uz postupujes normalne.. pyta sa ta to veci a ty len odklikavas...
su tam 2 restarty pri instalacii
ECE UPOZORNENIE
ked sa uz restartuje sam tak nabehne to boot znova... ale uz neodklikavaj nic.. nic netlac.. nehaj ho prejist dalej... aby pokracoval v instalacii.. v opacnom pripade ti to bude instalovat znova...
A ECE
1st boot device si daj tu mechaniku a ako 2nd boot device HDD aby ti potom citalo z HDD
Ja presne to chcem spraviť. Len musím ísť za kamošom lebo môj Notebook je zablokovaný na SATA a to nebero Boot. Ani XP sa tam nedá nahodiť.Vista je sit prejdite na linux
Však to. Lebo Linux ani Nero nebere ani Automapu neberie, kopa aplikácií bude nepoužitelná keď nahodím Linux, to je jediná nevýhoda. Mám tam kurzy angličtiny, translator a takéto veci a nič mi pod linuxom nepojde. Ale že môžem internetovať bez antivíru a nebude mi to vkuse padať to bude super! Veď mám XP SP2 a stačí ak rýchlejšie behám medzi oknami, rýchlo klikám a už zamrzne celý stroj. Linux to vraj nerobí.Cim viac ludi prejde na linux bude vacsia sanca, ze zacnu firmy robit prenho hry
PS: To som sa vás chcel opýtať. Neviete nejaký dobrý transformation pack na Vistu? Čo mi úplne napodobní vistu že aj pri štarte bude znak visty aj ikonky budem mať visťácke a tak.
.. na jednej strane sa stazujes ze ti to mrzne a robi blbosti a na strane druhej si tam chces trepat dalsie hovadiny na spomalenie len aby si to mal graficky vycackane? A potom este napis ze si si dal vista transformation pack a blbne ti PC a ked to chces odinstalovat tak mas zase problem.
pekne si ty len daj vlastnosti pocitaca->rozsirene->vykon.. a tam si zaskrtni optimalizovane pre vykon. Dalej si pretried startup a ine nezmysly a pojde ti to rychlejsie.
.. na vistu ludia nadavaju lebo je zbytocne graficky precackana.. to ze si tu istu cackanicu len este horsie spracovanu, davaju do XP to ich uz nesere
pekne si ty len daj vlastnosti pocitaca->rozsirene->vykon.. a tam si zaskrtni optimalizovane pre vykon. Dalej si pretried startup a ine nezmysly a pojde ti to rychlejsie.
.. na vistu ludia nadavaju lebo je zbytocne graficky precackana.. to ze si tu istu cackanicu len este horsie spracovanu, davaju do XP to ich uz nesere
To MayDaySK: Takže Nero už je aj pre linux OS : http://www.nero.com/eng/NeroLINUX.html , no myslim, že linux je tu prave preto, aby sme tie peniaze investovali do podpory projektov pre linux ako na dalši vyvoj Nera, ktorá to zadarmo aj tak nikdy nedá. Pre win aplikacie maš v linuxe Cedegu, Wine ...
-
Šu-Do
Redeemer
nic take nenajdes... ja som skusal na XP Vista Transformation pack.. je to pekne ale ako vista to nevyzeraMayDaySK napísal:PS: To som sa vás chcel opýtať. Neviete nejaký dobrý transformation pack na Vistu? Čo mi úplne napodobní vistu že aj pri štarte bude znak visty aj ikonky budem mať visťácke a tak.
teraz mam WindowBlinds a vsetko je pekne priesvitne... aj boky okien atd..
ale stale to nie je ako vista.. mam ju nahodenu a ti poviem ze dost pochybujem ze najdes nieco co ti pomeni XP na Vistu (graficky)
vsetky tie animacie atd... nahod si vistu a uvidis ze mam pravdu
akurat s tymi ikonkami by to nebol problem... tie sa daju v pohode napodobit... napriklad Windows XP Dark Edition ich ma hned po nainstalovani
-
sINN3R
Medium Star
sak instal. Visty je pre hlupych Amikov takze ak niesi uplne hlupy a dokazes si napalit ten DVD image na DVD cez nera alebo alcohol tak nemas problem potom sa to skoro robi same... mozno tak maximalne budes musiet nastavit odkial sa ti ma bootovat... ale Vista stoji momentalne za ... ja som mal Business legalnu a mal som asi tak 3 dni dokopy aj s instalaciou lebo nestala za nic ako neni normalne aby sa ti niekedy zatvoril explorer len tak [hovorim niekedy doteraz neviem cim som to vyvolal ale mam pocit ze to reaguje na jedno moje dvd ktore ked dam do DVD rom tak XP ho normalne otvori ale Vista padne resp. jej explorer], cize teraz by som si urcite Vistu nedaval a pockal by som minimalne do prveho Service Packu