Cim sa holite?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Cim sa holite?

Ziletkou
539
68%
Strojcekom
138
17%
Ja si fuzy vytrhavam jeden za druhym
51
6%
este sa neholim
64
8%

Celkom hlasov: 792

turtlak
Medium Expert
Medium Expert

grrr

Príspevok od používateľa turtlak »

ja som si nedavno kupil taku ziletku, ze wilkinson. absolutne som nemal prehlad, ze co kupujem. po dlhom pouzivani jednorazoviek som to prilis neriesil. oholilo ma to super. to ma potesilo. aj druhkrat aj treti, ale problem je v tom, ze to cistenie je nemozne. tam sa naozaj tie chlpy nedaju vybrat. to tam proste je a nejde to von. vytahoval som take chumaciky pinzetou a aj to len tie take co sa dali zhora vybrat. inac to nejde. a uplne som nsr**y kvoli tomu :evil: ako mozu taky kram predavat? skusal som tu hlavicu aj rozobrat, ale fakt nejde. nechapem ako je to mozne. po pomerne kratkom case uz holi horsie ako jednorazovka. ma niekto s tym wilkinson srotom skusenosti? vratia mi peniaze, ked im poviem, ze s tymto sa neda normalne oholit bez hodinoveho cistenia, ktore vycisti asi tak 5% ??? asi prejdem na ten mach 3 ked som cital, ze sa lahko cisti a je dobry...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

pHysIQ napísal:Holim sa s Gillette M3 Power. Cize ziletkou.
ja tiez :oops:
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

turtlak: Ten Wilk. ma celu hlavu ako keby zabalenu, takze ho tazko vycistis, jedine po jednom ci dvoch tahoch oplachnut prudom vody. Mach 3 je voci tomu luxus, pretoze sa da oplachnut z kazdej strany a nie je problem ho vycistit.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Vacsinou strojcek hlavne ked som na cestach ... ked som doma tak kombinujem ale vzdy castejsie strojcek ...za cely zivot som sa ziletkov oholil asi 6x ... Strojcekom od zaciatku kazde 4-5dni
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Baxxter99 napísal:Ja normálne žiletkou Gillette,ale sranda,že nepoužívam ani penu,ani nič :lol:
nesvrbi ta tvar? :D
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

hu mam jeden wilkinson a ten isty problem po par holeniach sa tam zachytilo vsetko a nejde to von a s tym sa neda holit len sa dorezem
teraz som dostal Gillette Fusion !
mm velmi dobre je to...
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Gilette Mach 3...svinsky drahe nastavce 4ks tusim nejake 3 abo 4 kila ale jednym nastavcom sa vydrzim holit daake 3 mesiace a to vobec nemam fuzi ze buchnu dvere a opadne :P ale poriadnu kvalitu, mozno vyssiu nez by som si zelal :(, ved komu sa chce stale holit?...som lepsie oholeny ako klasickou "jednorazovkou" a v konecnom dosledku ma to vyjde cenovo rovnako
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

l0f4s3 napísal:hu mam jeden wilkinson a ten isty problem po par holeniach sa tam zachytilo vsetko a nejde to von a s tym sa neda holit len sa dorezem
teraz som dostal Gillette Fusion !
mm velmi dobre je to...
hmm takze teda je ten wilkinson uplne nanic? takze som fakt asi vyhodil zbytocne prachy. skus asi ten mach 3 teda alebo ak sa plesknem po vacku, tak mozno aj ten fusion, ale tak nie som zarasteny ako robinson, tak to asi nema velky vyznam :) myslim, ze postaci mach 3. len ma sklamalo, ze to fakt nejde vycistit :(
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

turtlak napísal:hmm takze teda je ten wilkinson uplne nanic? takze som fakt asi vyhodil zbytocne prachy. skus asi ten mach 3 teda alebo ak sa plesknem po vacku, tak mozno aj ten fusion, ale tak nie som zarasteny ako robinson, tak to asi nema velky vyznam :) myslim, ze postaci mach 3. len ma sklamalo, ze to fakt nejde vycistit :(
ja som kedysi pouzival wilkinson protectot 3D diamond a nemohol som si stazovat, nikdy som sa neporezal a umyvanie tiez v pohode, potom som pre usporu casu presiel na lektricky philips a tiez som spokojny
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

bol som tyzden donuteny pouzivat ziletky(strojcek som si zabudol u babky) a poviem vam, nikdy viac:) strojcek je krasne pohodlny a rychlo spickovo holi.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

holia tie elektricke strojceky dobre do hladka? som pocul nazor ze neni dobre sa holit strojcekom lebo ze zanechava konceky chlpov take rozstrapkane tym ze ich vlastne trha a ze ziletka ich pekne zareze...je to podla vas pravda?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

micpu napísal:holia tie elektricke strojceky dobre do hladka? som pocul nazor ze neni dobre sa holit strojcekom lebo ze zanechava konceky chlpov take rozstrapkane tym ze ich vlastne trha a ze ziletka ich pekne zareze...je to podla vas pravda?
moderne holiace hlavy toto riesia. okrem toho, holiaci strojcek naozaj nie je problem pouzivat denne, trva to 20 sekund, takze no problem.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

enter00, ale k tomu treba doplnit aj druhu cast vety :wink:
holiaci strojcek naozaj nie je problem pouzivat denne, lebo to co nezoberie dnes, snad oholis zajtra. :lol:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja s obyčajnou žiletkou...nebaví ma to ale koli priateľke musím tak 2-3 razy do týždňa....ale ako vidím prejdem na gillette mach3 turbo alebo gillette fusion?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

krija napísal:enter00, ale k tomu treba doplnit aj druhu cast vety :wink:
holiaci strojcek naozaj nie je problem pouzivat denne, lebo to co nezoberie dnes, snad oholis zajtra. :lol:
no, jasne, ze kazdy je iny, ale mna strojcek oholi nacisto, malokedy zostane jeden maly chlpok niekde. treba si vybrat dobry strojcek a spravne ho pouzivat.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

holim si tvar ziletkou Gilette Mach3 :wink: velmi dobre ma oholi a posobi na moju pokozku cize nedrazdi atd .. ale co sa tyka inych partii ako intimne miesta tak to strojcekom hlavne preto lebo so ziletky mam podrazdenu pokozku a ked si tam este predezinfikujem alkoholom ( vonavkou) a hnusne to svrbi a pali tak radsej strojcekom vtedy je to eno nuno :idea:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Strojček Philips , mam aj žiletku ale tou malokedy :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

uz sa holievam strojcekom. Aj ked ziletkou som bol hotovy ovela rychlejsie, ale aspon sa nemusim starat o cistenie/kupu/vymenu ziletiek a tiez o to ci mam dost peny atd :D .. horsie je, ked si ho zabudnem dat nabit :)

Tiez nemam problem s hladkym oholenim, ale musim si dat zalezat. Ked mi sem tam niekde trci kusom chlpka, okom volne nezachytitelneho, tak ma to vobec netankuje :) (predsalen ked to nevidim sam pred zrkadlom - kto sa ku mne dostane este blizsie :D )
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Digital napísal:Strojček Philips , mam aj žiletku ale tou malokedy :)
napodobne :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja osobne tak 1-2x tyzdenne ziletkou - Gillete Sensor 3...
Napísať odpoveď