Čínska farma na kožušiny - Šokujúce video

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Raz dávnejšie som to videl , teraz nemám odvahu ! Tym ludom co to robia by som dal trest smrti stiahnutím s kože zaživa ! Radšej sa budem stokrát zasebou pozerať na pitvu človeka ako raz na toto ! Kam to spejeme...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Nechutne, zrejme tí ludia nevnimaju ako tie zvierata trpia ... kazdopadne je to uplne na hlavu, vyhubit takychto idiotov

edit: cudny pocit v zaludku :o
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

a inak nema to suvis s tym ze ked sa da dole koza zaziva, tak je nejaka kvalitnejsia? Lebo to jedine ma napada preco by to robili:)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Digital napísal: Radšej sa budem stokrát zasebou pozerať na pitvu človeka ako raz na toto !
Pitva je narozdiel od tohoto poučná ...toto je dôkaz totálnej neľudskosti.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

fruxo napísal:Nechutne, zrejme tí ludia nevnimaju ako tie zvierata trpia ... kazdopadne je to uplne na hlavu, vyhubit takychto idiotov

edit: cudny pocit v zaludku :o
Oni sa v tom iba vyzivaju!
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

P3Bo napísal:Pitva je narozdiel od tohoto poučná ...toto je dôkaz totálnej neľudskosti.
Pitva je poucna? To myslis tu co chodi teraz po mobiloch taku 3 minutovu? No akurat tato pitva poucna urcite neni,tocho chlapa tam toti rozrezali jak prasa !!! Rozrezali mu krk a pekne od hora mu vybrali vsetky vnutornosti dost ale dost brutalnym sposobom,potom mu zarezali dozadu a stiahli mu kozu z hlavy :cry:
To uz mi nebolo vsetko jedno :aasmile19:
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

sku...cinany poj.....nemam rad tyranie zvierat dpc...jak to volado moze robit...uz ked stupim omylom psovi na nohu tak sa mu ospravedlnujem hodinu :P aspon keby ich nejak rychlo zabijali ale ked ich este aj buchaju o zem a potom jak mal krvavu nufak a jak zmurkal bol jaky zlaty a co mu robili...hajzli...by som tam hodil atomovku..
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Pozrel som si to cele. Samozrejme, ze to odcudzujem maximalne, ale z konkretneho videa mi nebolo nejako spatne. A Cinanov v podstate chapem, preco maju taku vyzivacku pritom. Oni zazili ako narod aj ovela horsie. A urcite sa vsade najdu ludia, ktori kvoli zisku urobia cokolvek. A tito ludia mozno nemaju na vyber. Je to svinstvo, ale tak robia sa aj nie mozno horsie ale porovnatelne veci na zvieratach i ludoch. Vzdy budu medzi nami chore mozgy. Mozno trochu drsny prispevok ale pravdivy a hlavne realny. Peace
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

qwerty-xyz napísal:Pitva je poucna? To myslis tu co chodi teraz po mobiloch taku 3 minutovu? No akurat tato pitva poucna urcite neni,tocho chlapa tam toti rozrezali jak prasa !!! Rozrezali mu krk a pekne od hora mu vybrali vsetky vnutornosti dost ale dost brutalnym sposobom,potom mu zarezali dozadu a stiahli mu kozu z hlavy :cry:
To uz mi nebolo vsetko jedno :aasmile19:
Tu pitvu robil asi lekar nie? Potom to je vsetko ok, je to hnusne, nemusis to pozerat. Ale ten chlapik bol mrtvy. Pointa tohto videa nie je v tom, ze tam vidno krv alebo vnutornosti... ale v tom, ze to robia zaziva zvieratam :(
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

qwerty-xyz napísal:Pitva je poucna?
no ano urcite je poucna, patolog zisti z toho zaujimave veci.takze svojim sposobom je. iked pre beznych ludi je to pravdepodobne len objekt na to aby zistili ci maju dost silny zaludok.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ad pitva: môže to byť síce nechutné, ale má to aspoň svoj význam a nikomu sa tým neubližuje. Keď ale zaživa sťahujú zvieratko z kože - je to vyslovene len obyčajná úbohosť a idiotizmus.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lolofon napísal:no ano urcite je poucna, patolog zisti z toho zaujimave veci.takze svojim sposobom je. iked pre beznych ludi je to pravdepodobne len objekt na to aby zistili ci maju dost silny zaludok.
Ja nemyslim klasicku normalnu pitvu ale tu co sa zacina azbukou a beha po mobiloch :cry:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

qwerty-xyz napísal:Ja nemyslim klasicku normalnu pitvu ale tu co sa zacina azbukou a beha po mobiloch :cry:
hmm tuto som nevidel , nejako by si mi to mohol ukazat ? kedze som to nevidel neviem posudit,ale ak ide o nejaky prejav extremizmu tak to ma vzbudit poburenie ,nechutnost strach pred danou skupinou ktora si chce vzbudit respekt. rad by som videl to video hmmm.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ty vole tak toto je neskutocne ja som to pozrel cele,ale co robia ty cinanci je neskutocne ,ten medvedik mal krvavy cufak a aky bool zlaty, :cry: A POTOM MU TEN ZMRDNUTY CINAN STUPI NA HLAVU A DOSLOVA SA vyziva v tom jak mu ublizuje omg kam to speju hentie ku** cinske sikmooke na jednej strane maju stroje techniku elektroniku a na druhe strane co robia omg!!!ja by som ho ponoril do vane s kylseinou a potom by som mu osolil ruky,priviazal ho na stolicku a nehcal mu kvapkat vodu na celo
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

To su svine ti sikmooky tez by som ich stahol z koze a este aj posolil svine jedne :x
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

tim ze tu budete na hojkovi nadavat na tich cinanov nic nevyriesite. Aj ked je to strasne co robia
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

je to dost krute !!! ale nic sa s tym nerobi GREENPEACE radsej bude sa hadzat pod vlaky alebo pod tatranske traktory a niezeby si kupili letenku do Ciny a tam s plagatikmi a zltymi obleceniami behali a hadzali sa pod noze a stahovacie haky !!! Spolocnosti ako je Greenpeace su cudne, na jednej strane je dobre ze su zapeleny pre ochranu ale citim v tom aj urcitu politiku !!! Videl som vela podobnych videii nielen s opicami ale aj s delfinmi, velerybami tulenmi otras :aasmile19: a vacsinou odchyt tulenov povoluje aj USA a vyspele krajiny ktore na jednje strane bojuju za prirodu a na druhej strane ju aj nicia nechapem :x
Lolofon
Medium Star
Medium Star

jojcek napísal: GREENPEACE
myslim ze greenpeace ma inu napln prace ako kozusinove zvierata a chranit ich pred podobnymi svinstvami . to robia ine organizacie.

greenpeace je skor na prirodu ako celok (sklenikovy efekta atd)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

video som si nepozrel lebo nemusim, osobne mi stacilo ked som videl ako cinania pripravuju macky, ked ich zive hodili do vriacej vody, chvilu vymocili a potom este zive vytiahli a zacali porcovat. h :aasmile19:
niesom nejaky ochranca zvierat, hovori sa iny kraj, iny mrav ale za tu bezcitnost by som oci vypichoval a varil za ziva at poznaj stredovek.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

kur*y spinave . polozil by som ho do vane kde je horuca voda a dal mu pistol ku oku a nech sa sam zastreli )myslim tych cinanov).keby to robili tym cinanom neviem ci by sa im to pacilo kktom.
Napísať odpoveď