mna teraz velmi sklamala hra Lineage 2 ... akoze, necital som o nej ziadn recenzie, ale jeden kamos ju hral uz dst dlho a hovoril, ze je to fakt dobra hra ... tak ked som sa nudil tak som si to stiahol a zapol ... akoze zo zaciatku celkom sranda, perna grafika a tak, ale tak ked som dosiel na lvl 20 a zistil som, ze sa tam nieje ina zmysluplna cinnost okrem zabijania mobov a PK skoda no ... zacalo to byt doost nudne ... akoze aj ked som zacal robit questy tak vsetky boli o tom istom ... skoda no ...
Pár ľudí neznáša alebo začína neznášať hru Spiderman 3. http://www.slovenciny.com/?func=news_info&id=645
Ale ja sam nechapem prečo. Ide o zaujímavú vec a ja so mal možnosť to na chvíľu vyskúšať a nebolo to také zlé. Kto videl film iste bude mať rad filmovú hru od ACTIVISION
miki690 napísal:mna teraz velmi sklamala hra Lineage 2 ... akoze, necital som o nej ziadn recenzie, ale jeden kamos ju hral uz dst dlho a hovoril, ze je to fakt dobra hra ... tak ked som sa nudil tak som si to stiahol a zapol ... akoze zo zaciatku celkom sranda, perna grafika a tak, ale tak ked som dosiel na lvl 20 a zistil som, ze sa tam nieje ina zmysluplna cinnost okrem zabijania mobov a PK skoda no ... zacalo to byt doost nudne ... akoze aj ked som zacal robit questy tak vsetky boli o tom istom ... skoda no ...
Len jedno ROFL ked si to poriadne nehral tak nekomentuj ... poriadne si si to ani nevyskusal a ides tu vraviet ze je to iba o zabijani mobov a PK ... dosahni v tej hre fsetko co sa da a potom si rad vypocujem tvoj nazor ale takto ...
hypper napísal:Len jedno ROFL ked si to poriadne nehral tak nekomentuj ... poriadne si si to ani nevyskusal a ides tu vraviet ze je to iba o zabijani mobov a PK ... dosahni v tej hre fsetko co sa da a potom si rad vypocujem tvoj nazor ale takto ...
sory, ale kym by som dosiahol vsetko co sa da, tak by som asi umrel od nudy :-! cakal som ze tam bude trochu viac moznosti ... akoze podla mna ma byt hra zaujimava od zaciatku az do konca...
vladopt napísal:No podľa mňa bol najváčší prepadák NHL 2007, tí ľudia čo to robili za ten rok nič nové tam nepsravili, dodrbali ovládanie hry, nedali si prácu s novými animáciami, anglický komentár tam je už asi 5rokov starý, jediné plus čo to má je česká liga a komentár český inak 0 bodov
jj zdá sa mi ako keby sa NHL od istej doby skoro vôbec nemenila.. a čo horšie dalo by sa povedať že sa zhoršujekaždým ďalším vydaním...
hojko napísal:Urcite Locomotion pred dvomi rokmi. malo to byt velkolepe pokracovanie Transport Tycoonu, ale pritom to nebolo nic moc a vobec ma to nezaujalo.
Jaj mas ty pravdu, ako ja som sa na to tesil. Teraz hravam v praci TTD a stale je to lepsie, ako kopec hier z roku 2007.
Preco TTD??? Vsak existuje modifikovana a vylepsena verzia s nazvom OpenTTD, ktora slape pod XP stabilne, ponuka vela nastavenia, ma multiplayer, podporu wide monitorov, mozno vylepseni a stale sa na nej pracuje.
source bol nahodu az moc graficky prepracovany a je ovela lepsi ako 1.6 lebo tam kam som strelil tak tam presne isla gulka a source je realisticky az moc jednoducho source je az moc dobra hra a mylsim ze to neni prepadak vobec