cawo cestovatelia, nazov temy asi hovori o vsetkom zaujimalo by ma ake je podla vas najkrajsie mesto na Slovensku a uvedte dovod , neaka fotka by bodla
SKUSTE SA AJ VYJADRIT NIELEN HLASOVAT ! DAKUJEM
no podla mna je to mesto Dolny Kubin aj ked musi velmi popracovat na takych malickostiach, je to male mestecko ktore je obklucene horami, chocskymi vrchmi, fatrou ... pre zaujimavost www.dolnykubin.sk je tam aj fotograleria
k6 napísal:Toto mala byt anketa "odkial ste" a nie kde sa nachadza najkrajsie mesto. Kazdy hlasuje za svoje predsa
tak hlasuje za svoje , napisal som tam nech napise dovod preco tak hlasoval, ja som z dolneho kubina ale pacia sa mi aj ine mesta ako je to moje ... urcite som nechcel davat nazov odkial ste najdu sa aj taki ktorym sa paci aj ine mesto ako je to ich v ktorom ziju
k6 napísal:Toto mala byt anketa "odkial ste" a nie kde sa nachadza najkrajsie mesto. Kazdy hlasuje za svoje predsa
Co si sa zblaznil ??? Ja by som v zivote nehlasoval za svoje, sak to tu je uplna diera, hnus. Nemam za ake hlasovat, na slovensku nie je krasne mesto podla mna. Neviem totiž čo môže byt na meste pekne.
Nitra -nie je rodne, ale po tolkych rokoch som si toto mesto nesmierne oblubila. Take akurat velke, rusne, historicke, az na ten upadok v poslednych rokoch. Na kazdom rohu velka sklena buda...ze nakupne stredisko . a este sa mi paci Banska Stiavnica - peknu pesiu tam maju, vlastne to jadero mesta je super...
bardejov a kosice...vychod u mna vedie.
keby som nebol presovcan tak by som uviedol aj presov ale poznam tu aj velmi skarede miesta kvoli ktorym to nedam.ale centrum mame brutalne fakt
Martin :-)a nespomínam ho len preto že tam bývam. Pobehal som viac miest..a myslim že Martin ma fakt niečo do seba. A sice: malebnu prirodu okolo,vždy zelené sídliska(snáď až na vynimku sidliska Záturčie.to sa už začína podobat na betonovu junglu aka Petržalka). Pekne spravena pešia zona,okolite hory etc,etc
Baguvix napísal:Martin :-)a nespomínam ho len preto že tam bývam. Pobehal som viac miest..a myslim že Martin ma fakt niečo do seba. A sice: malebnu prirodu okolo,vždy zelené sídliska(snáď až na vynimku sidliska Záturčie.to sa už začína podobat na betonovu junglu aka Petržalka). Pekne spravena pešia zona,okolite hory etc,etc
s tym mozem s tebou suhlasit casto chodim do martina asi preto ze mam odtial priatelku , ale paci sa mi celkovo aj architektura ale ze sa tu najde vsetko od obchodov po kulturne spolocenske pamiatky + da sa tu sportovo vyzit ci v lete alebo v zime!! ale vadi mi tam ta hlavna cesta a dost husta doprava cize si ostavam stale pri mojom Dolnom Kubine hlavne preto lebo je to male 20 000 mestecko
jojcek napísal:s tym mozem s tebou suhlasit casto chodim do martina asi preto ze mam odtial priatelku , ale paci sa mi celkovo aj architektura ale ze sa tu najde vsetko od obchodov po kulturne spolocenske pamiatky + da sa tu sportovo vyzit ci v lete alebo v zime!! ale vadi mi tam ta hlavna cesta a dost husta doprava cize si ostavam stale pri mojom Dolnom Kubine hlavne preto lebo je to male 20 000 mestecko
no jasne v MT najdeš v podstate všetko širokosiahly sortiment obchodov a firiem až po športové haly a štadiony a aby sa nezabudlo k Martinu bez hamby patria Martinské Hole vynikajúce lyžiarske stredisko...Ta doprava..asi to bude tym že Martin leží na akejsi križovatke ciest a aby som nezabudol. Kto by si chcel viac zistiti o tomto malebnom mestečku... www.mojmartin.skwww.martin.sk