Verite v zahadne bytosti zijuce na zemi?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

verite v neobjavene bytosti zijuce na zemi (napr lochneska prisera abo jeti)?

ano
235
61%
nie
148
39%

Celkom hlasov: 383

Santa Hitman
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Santa Hitman »

Nejaký vedec dokázal že upíri nemohli existovat nejakým takýmto procesom: Prvý zápis o upíroch bol okolo roku 1100 a počítal s tym že upír vysaje krv jednému človeku za mesiac a z upírovej obete sa stane tiež upír a týmto spôsobom by všetci ľudia boli dnes upíri.

ale aj tak je možné že niekde ešte žijú legendárne stvorenia ako jednorožec zem predsa nebola celá preskúmaná. :)
miro.fisman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa miro.fisman »

telo kazdeho cloveka obsahuje latky napr. na zmiernenie bolesti a pod(kamarat si zabucol ruku do tazkych dveri, tiekla mu hnusne krv a on sa sulal od siechu....) a ked sa clovek napr.prelakne,tak sa tieto latky uvolnuju do tela a ucinkuju ako halucinogeny a maju psychotropne ucinky.....druha vec su zas fakty...napr. fotky stopy jetiho ,alebo na nete som videl aj jeho fotku....otazne je "je to fotomontazz,alebo nie?"
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

My sme na Aj citali o nejakom "sneznom muzovi", mozno to bol Yeti :D Pamatam si ze ho nasli dakte v horach a ze to bol niekto z praveku ci ako uz nepamatam. A mal pri sebe nejake zbrane :) Tod vsio co si pamatam :) A este je moznost duchovia - knizka Almanach Zahad. Tam boli fotky o nich a tak pod.
miro.fisman
Medium Expert
Medium Expert

POCHYBUJEM ze si cital ze nasli yetiho,moznoze to bol len neaky eskimak,ktory pasoval zbrane :)
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

bolo by zabavne keby existovali vsetky tie vyplody ako upiry, lochneska prisera skriatkovia yeti ... dedo mraz :D
aj v to dfam ale mam pochybnosti
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

Linkman napísal: 3. Mno ale na take halusky ako zombie, drakula, diabol atd ... asi tazko
diabol?..co si predtsavujes pod pojmom diabol??
nije to zly duch alebo nieco take?
exorcizmus a atke ty nic nehovori??
videl som jeden dokument na discovery chanel o exorcizme co taka zena bola posadnuta "diablom"...
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

ja mám jednu príšeru doma - brata :D Ale ináč na ne neverím...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Yeti moze byt krizencom zoofila a gorily.
no ale vazne: vsetko su tu bludy. lochneska?Yeti?ine blbosti? zase tak hlboko som neklsol aby som tomu veril.
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

2skenner: jasne ze verim v "zahadne bytosti zijuce na nasej zemi" sak ta poznam, doteraz som znepokojeny, ale o tom to je :wink:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

vobec na taketo veci neverim su to len vyplody ludskej fantazie...
miro.fisman
Medium Expert
Medium Expert

ake pochybnosti mas?? nechcem ta presviedcat,ale existuje aspon jeden dokaz,ktory ukazuje na to,ze nieco take ako upir,yeti,lochneska prisetra alebo neviem co este mohlo existovat? :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja verim iba na chucka norrisa
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

verim..a zaujima ma to..
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no asi nie, ale co ak :D
Ved zem nieje preskumana na 100% cize mozu tu byt dake potvory, mozno aj zeleny ufonovia, a mozno aj susedia su divne stvorenia, kto vie :hehe:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

skenner napísal:chupacabra pokial viem je bestia co vyzera ako ty tipicki rozpravkovy mimozemstan, pije krv dobytku najme kravam, niektore druhy vedia udajne lietat, najcastejsie sa vyskytuje v australii, miestni farmamri si s tym nevedia poradit. raz udajne dajaky do jednej zatal cakanom ale namiesto toho aby ju zabil ozval sa iba duty zvuk a bestia usla. udajne sa vyskytuje po celom svete. videli ju v polsku , v rusku , v madarsku , v cesku , a vokolitich krajinach dokonca aj na slovensku :!:
dvaja typci niekde pri lucenci boli zbierat maliny ci co a naraz zbadali dakeho tvora ktory sa vzniesol do vzduchu a odletel. po dvoch dnoch nasli vyschnuteho medveda nedaleko od toho miesta :!: :D :D
Prave som o tej malej bestii vycital vsetko co sa vycitat dalo a nebolo mi do smiechu velmi,pretoze niektore fotky co najdete su iba nakreslene obrazky ale niektore foto co som nasiel dakde zahrabane boli akoze fakt zvlastne a v skutocnosti to zviera malo velkost neakej malej opice a vyzeralo to ako pes skrizeny s dykobrazom (tie ostne ci oc na chrbte) a neakym klokanom alebo neviem s cim. A ako som tak cital a cital tak tam vazne bolo kopec pripadov ze to vycucalo kozy,macky,sliepky za ziva. No fuj,aj sa pisalo ze to raz odchytili a ze pri tom aj niekto zomrel ale ze zviera si prevzalo NASA: dokonca tam niekto vravel nieco aj o tom,ze to je vysledok nejakych genetickych pokusov a im to uslo.
No akoze stretnut take daco v noci v lese ako mi to cumi zo stromu do ksichtu tak sa asi poseriem strachom... :cry:
Len nechapem niktorym veciam. Napr. ked vedia ze to je v tej a tej oblasti PRECO nevytvoria naozaj skupinu ktora by tu potvoru chytila. Ved nech urobia pasce a okolo nich kamery s termoviziou,nech to nalakaju ku dajakej koze a z dialky zastrelia,alebo nech cakaju v noci ,kazdu noc iny clovek s puskou.
:wink:
Bol by som rad keby tu malu "svinu" uz niekto chytil aby sme vedeli co to je...
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

ja na duchov verim, sam so ich videl, najpred som si myslel ze je to nejaky vyplod mojej fantazie, ale ked sa to opakovalo pravidelne pol roka uz som si na to po case aj zvykol , a neskor som sa dozvedel ze v nasej rodine sa take podobne veci stavaju castejsie.

hmm stretnut upira to je moj sen(a este keby bol mili a slusny a bezbolestne ma uhryzol)
ale upiry neexistuju :(

lochnes a jeti, preco nie
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

neverim ze existuju zombie , upiri ,draci a podobne bajne bytosti .imho ak by nebolo americkej kinemastografie nebola by ani tato tema. skor je mozne ze existuje lochnesska a yeti ako vyssie uveden hluposti .
verim v triezve romyslanie a nie vo fantaziu :!: .
najzvlastnejsou bytostou na zemi sme my LUDIA : :P

edit/// osobne som cital v jednej knihe o ronych takychto obludach. boli tam nejake dokazy a tvrdenia ocitych svedkov. napr ked jedna takato bestia podobna neandrtalcovi bola niekde v brazilii zastrelena ked napadla dieta .
zvlastne je ze sa nikde neobjavi nezvratny dokaz. potvrdene tvrdenie.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

hmm IMHO lochness je velmi dobry sposob ako zarabat na turizme. Mali by sme aj my na Slovensku rychlo vyhrabat nejake zviera v Tatrach, nech sa tam hrnu zvedavci a vyskumnici.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

pinacolada napísal:ja verim iba na chucka norrisa
presne . to aj ja :D:D:D
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

sami tu niesme urcite.