Prezentacia
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Prezentacia
Potrebujem vediet akym programom sa da spravit take akoby prezentacne video kde bezia po sebe obrazky so zvukom a tak.. pocula som ze v powerpointe ale neviem na aky subor to mam ulozit aby sa to dalo prehravat aj napalene na dvd v dvdprehravaci.. prosiim 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a ked nevis robit s takymi sofistikovanejsimi nastrojmi tak existuje este jedna moznost ... je to sice pracne, neefektne a tak trosku diletantske, ale ucel to bohovksy splni .. sprav si prezentacku v powerpointe a potom si ju krok za krokom pustaj a kazdy ten krok si " cvakni " klavesou PRTSCR ( aka printscreen ) a postupne ukladaj cez malovani do fomatu .JPEG a pomenuj to na konci s nejakym cislom ... ale daj pozor aby tie cisla isli postupne a VZOSTUPNe .. inak to funkciu nesplni ... teda myslim ze som dobre pochopil, co potrebujes stvroit
...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. preapc to som prehliadol .. takze nic .. soprry blby napad .. keby si to potrebovala bez zvuku tak by to silo .. ale ppt. si vsima narozdiel odomna
... takze Forget about it
... nic ine ti neostava len sa naucit robit s nejaky tym sofistikovanejsim programom
... (( btw.: ked to FRAPSne tak to zaznamenava aj zvuk ci nie ? ? ? ... )) ...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert