ICQ - invisible list
ICQ - invisible list
Mam otazocku: Do akej miery mam istotu, ze uzivatel, ktoreho som si dal do invisible listu, nevie o tom, ze som online? Teda ci ma nejaky sposob to zistit, ze je v invisible liste, pripadne ak pouzije nejake "nepovolene prostriedky", ktorymi na to uz pride, tak co sa mu zobrazi? (napr: zobrazi sa mu oko, ak som online, len mu vypise, ze je v inv. liste, zobrazim sa mu ako "normal"-zeleny,...)
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
kedysi to robievali tak ze ako je ten icq checker pre web tak tam aj ked si bol invisible tak ukazalo ze si online
a tak to zistovali, dnes to uz nejde...
a nasiel som aj na nete taketo programiky este za cias ked som chcel niekoho hacknut na icq tusim (davno)
fungoval na principe tak ze nieco odoslal uzivatelovi na dane icq cislo a ked prisla nejaka odpoved ci co tak ti zobrazilo ze je online a teoreticky by to mohlo fungovat aj teraz ... skus pogooglovat trochu napis icq + hack + download tam ti najde take srandy ...
a nasiel som aj na nete taketo programiky este za cias ked som chcel niekoho hacknut na icq tusim (davno)
fungoval na principe tak ze nieco odoslal uzivatelovi na dane icq cislo a ked prisla nejaka odpoved ci co tak ti zobrazilo ze je online a teoreticky by to mohlo fungovat aj teraz ... skus pogooglovat trochu napis icq + hack + download tam ti najde take srandy ...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hej hojko... toto je paradna vecicka.. i ked na mirande mam protok ze vidim aj invisible ale aj tak.. dikhojko napísal:http://kanicq.ru/invisible/en/
Oukej, takze ten, koho som si dal do invisible zoznamu, tak on moze zistit jedine to, ze som invisible (aj ked oficialne som zeleny, len on je v invis. liste)? Nemoze zistit nejakym sposobom, ze je v invisible liste? (jasne, vynechajme take moznosti, ze si vytvori novy ucet, prida si ma do zoznamu a uvidi ma zeleneho, alebo sa spyta kamarata, ci som zeleny..
)
no men to nefunguje..ked som si dal invissible a dal ostestovat tak aj tak mi napisalo offline..hojko napísal:http://kanicq.ru/invisible/en/
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional