to viem.. ale xcem ich mat v inej GARAZI.. nie vsetky su take pekne.. inak by som sa to nepytalKibo napísal:naco premiestnovat auta? dojdi do hocijakeho domu, do garaze, tam mas povedzme 4 auta. daj si dole na liste List - to mas zoznam vsetkych aut. ak sa nachadza v inom dome, len ti oznami ze ides do ineho domu, ale sedis uz v tom aute. So what's the problem?
Test Drive Unlimited
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
Kibo
Hardcore addict
teraz ma napadlo ako by sa to dalo osrat. sprav tak ako si chcel, ale ked budes odchadzat, budes musiet ist s tym autom. kamen urazu. ale chod s tym autom na preteky, uz z toho ineho domu, ale tak aby si nesplnal kategoriu, co ja viem, budes chcet dat Corvettu, co je C do ineho domu, tak chod na preteky D, tak aby si si pred startom musel zmenit auto a ked odstartujes preteky zrus (alebo dojazdi) a s tym Deckovym autom, Espirit napr, chod do toho domu kam si chcel dat Corvettu. a uvidis ci ostala v tej garazi. kokso, ked uz toto nepojde tak neviem
co mna uz nenapadne v tom TDU (aj brachovi co som daval rady, omg
)
-
Šu-Do
Redeemer
Kibo
to som uz skusal vcera
nejde... je to na rit.. no neva.. dik aj tak
inak BTW
http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22242
to som uz skusal vcera
nejde... je to na rit.. no neva.. dik aj tak
inak BTW
http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22242
-
DarthVader66
Novice
?
Da sa nieco spravit s "TDU servers unavailible"???
alebo ako je to s vytvorenim vlastneho klubu???
alebo ako je to s vytvorenim vlastneho klubu???
-
Šu-Do
Redeemer
asi tak nejak.. alebo si zohnat original CDKEY
kokso ten mulitplayer musi byt super.. a hra nie je az taka draha
ale ma sere ze hra sa da prejist na 100% len ked ma clovek internet.. kupim si hru a nemam internet takze nemozem ju prejist na 100%.. pekne na p<>u vymyslene
EDIT:
uz som prisiel na to ako v tych zavodoch proti pocitacu ziskat peniaze.. treba zapnut toto

kokso ten mulitplayer musi byt super.. a hra nie je az taka draha
ale ma sere ze hra sa da prejist na 100% len ked ma clovek internet.. kupim si hru a nemam internet takze nemozem ju prejist na 100%.. pekne na p<>u vymyslene
EDIT:
uz som prisiel na to ako v tych zavodoch proti pocitacu ziskat peniaze.. treba zapnut toto

-
Šu-Do
Redeemer
skus si pozret ci nemas nastavenie startovanie auta... ak nie stratuje acceleratorom.. auto mas nastartovane ?? pozri controlslow-rider napísal:cafte,doteraz som fical v poriadku,no ked som vysiel z garaze auto sa nechcelo rozbehnut....dal som default natstawenia a ine auta , no stale nic .... neviete preco ????
PLS - NEED HELP!!
Ak by som dostal PSPčko, tak by som si možno kúpil túto hru - Test Drive, takže potrebujem vedieť názory na túto hru od nejakého týpka detailistu, ktorý sa pozerá nielen na hrateľnosť a veci okolo toho, ale aj na iné veci, ako sú napr. interface, hudbu, vymoženosti, menu atď. Diky moc!
Ak by som dostal PSPčko, tak by som si možno kúpil túto hru - Test Drive, takže potrebujem vedieť názory na túto hru od nejakého týpka detailistu, ktorý sa pozerá nielen na hrateľnosť a veci okolo toho, ale aj na iné veci, ako sú napr. interface, hudbu, vymoženosti, menu atď. Diky moc!