útok na PC??
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
útok na PC??
dobry den.
dnes rano ked som zapinal PC este pred nacitanim plochy sa mi na ciernom pozadi zjavilo okno a tam nejaky chlap a potom sa to zmenilo na klavesnicu a tam ako keby pisal a potom znova bola videt ten obrys tej tvare... absolutne to nechapem.. druhy krat to uz nespravilo, inac pc normalne ide.. absolutne nechapem.... neviete cim to je??
Diky
dnes rano ked som zapinal PC este pred nacitanim plochy sa mi na ciernom pozadi zjavilo okno a tam nejaky chlap a potom sa to zmenilo na klavesnicu a tam ako keby pisal a potom znova bola videt ten obrys tej tvare... absolutne to nechapem.. druhy krat to uz nespravilo, inac pc normalne ide.. absolutne nechapem.... neviete cim to je??
Diky
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
ale ved to bolo este pred nacitanim plochy a druhy raz to nerobilo..spanoo napísal:to akoze si priamo prepojeny s pocitacmi z celho mesta???
Ak hej, tak sa necuduj, ze si s teba niekto po sieti vystretlil...je na to program, ktory na dialku ovlada iny pocitac...je to celkom prdel...obzvlast ked ten druhy netusi co sa deje![]()
Ale je to v podstate neskodne
Zrejme nejaký spyware
To ti nabehlo pri štartovaní Windowsu?
Hmm...ale keď sa ti to druhý krát nestalo,tak zabudni na to.Keď ide všetko tak,ako predtým,tak sa tým nezaoberaj..možno niečo ako "pop up window"
Mne sa raz stalo,ako sa mi z ničoho nič zapol počítač.Neviem si to vysvetliť,proste...
Zrejme aj u teba sú to nejaké nevysvetliteľné javy.
Hmm...ale keď sa ti to druhý krát nestalo,tak zabudni na to.Keď ide všetko tak,ako predtým,tak sa tým nezaoberaj..možno niečo ako "pop up window"
Mne sa raz stalo,ako sa mi z ničoho nič zapol počítač.Neviem si to vysvetliť,proste...
Zrejme aj u teba sú to nejaké nevysvetliteľné javy.