ovladace pro aktualizaci
-
nejakymarko
Addict
ovladace pro aktualizaci
Neviete kde to mozem najst?
Je to pre kabel DCU-60
Mobil je w300i
Posahany soft a ked xem aktualizovat zes soft dodavany od SE taq ma taketo nieco pyta. Newem to nikde zohnat.
Prosim pomozte
Je to pre kabel DCU-60
Mobil je w300i
Posahany soft a ked xem aktualizovat zes soft dodavany od SE taq ma taketo nieco pyta. Newem to nikde zohnat.
Prosim pomozte
DCU60 driver
napriklad sem -to je driver pre flash,neviem co ti tam chyba ale SE Update potrebuje flash a sa mi zda že to ide aj cez javu v PC.
-
nejakymarko
Addict
SEUS
tiež mi to jednym časom pekne blblo ale teraz už ide ok,mam najnovsi SE Update,flash plugin,javu v PC a samozrejme driver.
-
nejakymarko
Addict
Flash
Ked si aktualizuješ firmware cez SE Update tak o zaruku neprichádaš kedže to je tool na updatovanie od SE.Inac da sa urobiť aj "fullflash" ale ked si tam daš originalny fw nie od Orange tak o záruku prideš ( aj to sa da vyriešiť
)
-
nejakymarko
Addict
ako mne je srdecne jedno si pridem o zakuku alebo nie lebo mi ju v servise uz zrusili lebo bol vraj mobil poliaty neznamou tekutinou, ale poliaty s nicim nebol tak ale chod sa s nimi hadat. To mi je jedno. Len ci sa da presrat aj ten orange soft.
EDIT: Ako je to s tymi kreditmi? To si musim normalne kupt ci sa to da niekde zohnat inde? Nechce sa mi moc platit 7EUR za jedno prepalenie softu
EDIT2:Dakujem setkym co sa tu vyjadrili. Kamos sa do toho pustil a dnes okolo 21:20 telefon opat funguje spravne.
Kazdy kto sa tu vyjadril K+
EDIT: Ako je to s tymi kreditmi? To si musim normalne kupt ci sa to da niekde zohnat inde? Nechce sa mi moc platit 7EUR za jedno prepalenie softu
EDIT2:Dakujem setkym co sa tu vyjadrili. Kamos sa do toho pustil a dnes okolo 21:20 telefon opat funguje spravne.
Kazdy kto sa tu vyjadril K+