Frikso napísal:Jucky (kamarat) raz poriadne odje-ball kamarata, ehm, citujem:..a Andy sa zobral a odišiel (ale neurazil sa, to by ste museli poznat juckyho )
Pockaj pockaj, Jucky? Neskejtuje nahodou? V ruzinovskom sk8parku? Taky vacsi, punk pocuva?
najlepsie je ze: bzdochaa..
dvadsiateho je.. a cibulu nema..
mne je to jedno ja mam 54 rokov.. zabijem.. bodakom..nozom..
chod jej povedat, lebo zabijem..
//uplink: zabudol si tie naj
debilka!
hajzelka hajzelska!
Ked si niekto bude pri vas vylievat dusu s niecim fakt zlym.. a ked vam to neda.. tak ho odfajcte napr. takto: "hmm.. nooo.. neprijemneee..."
este ked to tak pekne poviete
DeFeAt napísal:Ked si niekto bude pri vas vylievat dusu s niecim fakt zlym.. a ked vam to neda.. tak ho odfajcte napr. takto: "hmm.. nooo.. neprijemneee..."
este ked to tak pekne poviete
alebo aj "nechcel by som " ale tiez takym zakernym tonom a da sa to pouzit, aj ked sa niekto nestazuje, proste len tak ho zrusit
sice neviem ci to sem patri ale minule mi moj big boss z krcmy vypravali ako mu prisla jeho asi 40 rocna, dobre udrziavana kamaratka aj s jednym mladym chalanom do krcmy, ta hned si vsetci pomysleli ze si dakoho ulovila a po hodine pijatiky z neho vyslo: "Mami, uz nie"
najlepsie je ze: bzdochaa..
dvadsiateho je.. a cibulu nema..
mne je to jedno ja mam 54 rokov.. zabijem.. bodakom..nozom..
chod jej povedat, lebo zabijem..
//uplink: zabudol si tie naj
debilka!
hajzelka hajzelska!
hehe.. jasné, melišek. Prievidzká legenda. Už to tu niekde bolo, je veľa jeho nahrávok na nete kamarát má celé CD
alebo tu: http://www.cigan.wya-design.com ...
tých webov je dosť, no na nete sú uverejnené tie najlepšie. Nahraných ich je viac, len sú v slabej kvalite alebo dlhe pasáže ktoré sú trošku nudnejšie že nič nehovorí..
ak niekto zapraje dobru chut ... "najem sa aj bez tvojich sprostych reci"
a ked povedia ze som zlata tak na to "len uska mam striebora a srdce z kamena"
trapny ako voda v kosi