Zdravim Vas, viem ze okolo tejto temy tu uz bolo popisane vela,avsak nizsie popisanu alternativu zaplatenia za rapid share konto som nenasiel.
Zaplatil som zan priamo bankovym prevodom z Tatrabanky
(Account owner: RapidShare AG (Majiteľ účtu - prijímateľ peňazí)
IBAN: CH91 0483 5009 1878 3200 0 (číslo účtu prijímateľa v tvare IBAN)
BIC/SWIFT: CRESCHZZ80A (SWIFT kód banky prijímateľa)
Bank: CREDIT SUISSE, ZUERICH (názov banky prijímateľa)
Cez paypal som to nedokazal zaplatit pretoze mi neakceptovalo kartu, a ina moznost pri mesacnom predplateni tam nie je.
a ako poznamku k prevodu som uviedol moju mailovu adresu.
Platba bola zrealizovana priblizne pred tyzdnom, a stale nic.
Xcem sa opytat, treba sa este niekde zaregistrovat? pre meno a heslo, alebo to uz niekto z vas takto urobil a informacie mu prisli na mail?
Dik za info, Ivan
Pomoc s Rapid Share Kontom
Uviedol si iba svoju emailovú adresu alebo celý ten kód, ktorý Ti napísali? Malo by to byť v tvare: 5524348++++ivanuis+++gmail++ (vlastne je tam zakódovaný Tvoj email)
Ja som cez to platil už niekoľkokrát, zatiaľ mi stále poslali buď login/heslo alebo len potvrdenie o predĺžení na uvedený email. Najdlhšie im to trvalo 5 pracovných dní, používam ČSOB.ATTENTION: Please make sure that you provide the payment reason with your money transfer. If your bank does not give us the above payment reason, we CAN NOT assign the money to you!
Este upresnim,
platil som to priamo z mojho uctu, cez internetbanking Tatrabanky.
Peniaze odisli (realizacia platby) priblizne 10.05, tj. pred 2 dnami. bolo to okolo 800 sk(6.99 E + prevod.poplatok). do poznamky som uviedol moju mail adresu a ze chcem 1 month premium account.
je treba sa este na rapidshare.com niekde registrovat, aby mi poslaly meno/heslo?
K druhemu prispevku:
Nerozumiem, mali mi napisat nejaky kod, ktory som mal zadat do prevodneho prikazu? na mail? opakujem ze to nebolo platene cez paypal, ale zahranicnym prevodnym prikazom v euro mene cez inter.bankig Tatrabanky.
Dakujem za strpenie a odpoved. Ivan
platil som to priamo z mojho uctu, cez internetbanking Tatrabanky.
Peniaze odisli (realizacia platby) priblizne 10.05, tj. pred 2 dnami. bolo to okolo 800 sk(6.99 E + prevod.poplatok). do poznamky som uviedol moju mail adresu a ze chcem 1 month premium account.
je treba sa este na rapidshare.com niekde registrovat, aby mi poslaly meno/heslo?
K druhemu prispevku:
Nerozumiem, mali mi napisat nejaky kod, ktory som mal zadat do prevodneho prikazu? na mail? opakujem ze to nebolo platene cez paypal, ale zahranicnym prevodnym prikazom v euro mene cez inter.bankig Tatrabanky.
Dakujem za strpenie a odpoved. Ivan
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
mimo zápis,pre ostatných,ktorý si chcú kúpiť raidshare učet,tak je tu
Kód: Vybrať všetko
cvaknito.skToto, čo popisuješ, je vlastne u nich platba cez WIRE TRANSFER: http://rapidshare.com/cgi-bin/wiretransfer.cgiivanuis napísal: Nerozumiem, mali mi napisat nejaky kod, ktory som mal zadat do prevodneho prikazu? na mail? opakujem ze to nebolo platene cez paypal, ale zahranicnym prevodnym prikazom v euro mene cez inter.bankig Tatrabanky.
Ak si klikneš ich stránku a dáš si JOIN PREMIUM, uvidíš rôzne možnosti platenia. Je tam buď paypal alebo pay-by-call pri 24hod. konte.. pri dlhodobejších kontách máš platbu cez WIRE TRANSFER. Je to vlastne obyčajné zaslanie peňazí z Tvojho účtu na ich účet.
Takže pri WIRE TRANSFER..vyplníš všetky kolónky a následne Ti vybehne takáto stránka:

kde máš napísané všetky potrebné údaje, na základe ktorých môžeš uskutočniť transakciu.. takú ako si robil Ty.. prevod zo svojho bankového účtu na ich bankový účet. Do správy pre prijímateľa (Reason for payment:) si mal dať vlastne tamten kód. Keď obdržia peniaze na svoj účet, zašlú Ti login a heslo na emailovú adresu, ktorú si zadal hneď na prvej strane.
Keď nevieš nič o WIRE TRANSFER.. ako si sa dostal k ich bankovému účtu? Na základe koho odporúčania si takto postupoval? V prvom príspevku z 11.5. píšeš, že si peniaze zasielal asi pred týždňom, dnes (12.5.) už píšeš, že to bolo len pred dvoma dňami (10.5.)..