Ktoré krajiny ste navštívili?
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pravdupovediac taku polku na lodi ale ked vezmem do uvahy ze sme boli v Mexicu (napr) kazdy tyzden tak za take jedno leto som pochodil vsetky bary, restiky a pyramidy v okolidawo napísal:tak chod na vyletnu lod a mozno ze dair-a aj tromfnesmyslis ze tie krajiny ako navstivil??? Vacsinu exotickych na lodi
, bral by som taky zivot
By som povedal ze je to este lepsie ako obyc cestovanie no a ked mi este za to platia
......
Zaujímalo by ma keby ste mi mohli povedať ako je možné že niektorí z vás precestovali toľko krajín, akú máte prácu že ste toho toľko precestovali, alebo to boli väčšinou dovolenky ?
Ja som bol najďalej v Poľsku na trhovisku a v Maďarsku na kúpalisku
Ja som bol najďalej v Poľsku na trhovisku a v Maďarsku na kúpalisku
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
takze, ja:
CESKO (Praha, Ostrava, Opava, Brno, Mlada Boleslav), POLSKO (Krakow, Osviencim), MADARSKO (Komarom), RAKUSKO (Vieden, Hainburg), NEMECKO (prechadzal som), BELGICKO (Brusel), HOLANDSKO (prechadzal som), FRANCUZSKO (Calais), ANGLICKO (Londyn), TALIANSKO (Cessenatico, Caorle, Bibione, Lignano Sabbiadoro, Benatky, Grado, ...), CHORVATSKO (Crikvenica, Plitvicky), SLOVINSKO (netusim...)
CESKO (Praha, Ostrava, Opava, Brno, Mlada Boleslav), POLSKO (Krakow, Osviencim), MADARSKO (Komarom), RAKUSKO (Vieden, Hainburg), NEMECKO (prechadzal som), BELGICKO (Brusel), HOLANDSKO (prechadzal som), FRANCUZSKO (Calais), ANGLICKO (Londyn), TALIANSKO (Cessenatico, Caorle, Bibione, Lignano Sabbiadoro, Benatky, Grado, ...), CHORVATSKO (Crikvenica, Plitvicky), SLOVINSKO (netusim...)