Retne napísal:Dnes na prime isli fasa filmy, ale jeden sa mi pacil najviac The Sting (Podraz) fakt husty film, myslim ze dostal aj nejake academy awards
myslis ten stary? s redfordom a newmanom? tak to je uplna nadhera, krasne gagy, jaj. asi si to vypozicam z pozicovne.
Posledny film co som pozeral bol Skryta Identita...Je to skvely Film..vrelo odporucam..necakany koniec a nieje to HAPPY END..cize to je velke plus...uz ma fakt se*u filmy, ktore koncia tak ako vsetci cakaju....
Videli ste niekto film "Music & Lyrics" ? Samotný film nie je ničím extra úžasným, ale je tam perfektná hudba! Nemôžem prestať počúvať stále dokola tie pesničky. Je to strašne chytľavé. Dej je o hviezde (Hugh Grant) 80-tych rokov. Pozrite si video tu
dnes som si pozrel ghost rider. dobry film a este lepsim hercom. keby tam nebol on no neviem ci by to stalo za to. pacil sa mi tam (ale aj tak naj film s nim bol lord of war )
Mne sa v poslednej dobe čo som pozeral páčil film s prvakmi bojóvého štýlu Muay Thai - Ong Bak.... Ale vynikajúci je aj FEARLESS s prvkami Wu Shu (bojové umenie), ktorý sa smutno končí, až mi slzička vyhrkla von z oka ...
Dokonaly Trik som si stiahol ked ho tu tak ospevujete a dost kruty film.obsadenie celkom dobre a ten koniec.
len by som tomu vytkol ze sa to az prili spodoba na Iluzionistu
pinacolada napísal:Dokonaly Trik som si stiahol ked ho tu tak ospevujete a dost kruty film.obsadenie celkom dobre a ten koniec.
len by som tomu vytkol ze sa to az prili spodoba na Iluzionistu
iluzionista je odvar oproti the prestige....dokonaly trik je perfektny film
johnny171 napísal:celkom dobry film s myslienkou je Babel
ten film natocil ten isty reziser ako 21 gramov ze
tieto filmy su akokeby trosku ine neviem to popisat ale su jednoducho dobre...to je tusim spaniel nie?
MP4-20 napísal:ten film natocil ten isty reziser ako 21 gramov ze
tieto filmy su akokeby trosku ine neviem to popisat ale su jednoducho dobre...to je tusim spaniel nie?
Posledný z trojice filmov Alejandra Gonzálesa Iñárritu (pre pripomenutie, predchádzajúce sú: Amores Perros: Láska je kur*a, 21 gramov) uzatvára trilógiu (o) ľudskosti
[size=0]kinema.sk[/size]